Ιδέες για Διακόσμηση Ζαχαροπλαστείου

Διακόσμηση και Eξοπλισμός Zαχαροπλαστείου

Η άνοιξη είναι η εποχή που τα χρώματα έχουν την τιμητική τους, και φυσικά η διακόσμηση των καταστημάτων αλλάζει. Όσον αφορά τα ζαχαροπλαστεία, δεν αλλάζουν μόνο τη διακόσμηση, αλλά και τα προϊόντα τους, που γίνονται πιο φρουτώδη και λαχταριστά. Αναζητείτε τρόπους για να αναδείξετε τα προϊόντα του ζαχαροπλαστείου σας και να γεμίσει ο χώρος σας με χαρούμενη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα; Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες εξοπλισμού και διακόσμησης ζαχαροπλαστείου που θα σας λύσουν τα χέρια!

Κουτάκια ζαχαροπλαστικής
Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός ζαχαροπλαστείου είναι τα κουτάκια των γλυκών του. Αυτά είναι το σήμα κατατεθέν του και αναδεικνύουν τα προϊόντα της επιχείρησης. Διακοσμήστε τη βιτρίνα σας, ή κάποιο πάγκο στον χώρο σας, με τα κουτάκια ζαχαροπλαστικής που θα βρείτε στο vaza.gr και αφήστε τους πελάτες σας να επιλέξουν πoιο θα ήθελαν να γεμίσουν με γλυκά και να το δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Γυάλες με καπάκι και Τουρτιέρες

Οι τουρτιέρες αποτελούν έναν μοναδικό και πολυαγαπημένο τρόπο για να αναδείξετε τα προϊόντα σας, αλλά και να τα διατηρήσετε φρέσκα. Προτείνετε στους πελάτες σας φρέσκα προϊόντα, τοποθετημένα σε τουρτιέρες.  Ακόμα, στις γυάλες που θα βρείτε στο vaza.gr μπορείτε όχι μόνο να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας, αλλά και να τα διακοσμήσετε με κεράκια, δαντέλακορδέλες ή ό,τι άλλο ταιριάζει στον χώρο σας.

Μπουκάλια για λικέρ

Μια ακόμα ιδέα διακόσμησης είναι να στολίσετε με μπουκαλάκια ποτών τον χώρο πίσω από την κεντρική βιτρίνα γλυκών του καταστήματός σας. Εάν προμηθεύεστε αλκοολούχα ποτά, μπορείτε να διακοσμήσετε τα ράφια σας με αυτά, αφήνοντας τον κόσμο να τα επιλέξει. Επιπλέον, θα μπορούσατε να παρασκευάσετε τα δικά σας λικέρ και να τα χρησιμοποιήσετε τόσο ως εμπόρευμα, όσο και ως διακοσμητικές λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ιδιαίτερα μπουκάλια και να τα γεμίσετε με χρωματισμένο νερό, δημιουργώντας έναν πολύχρωμο «καμβά» στα ράφια του καταστήματός σας.

Βαζάκια για γλυκά
Εξοπλίστε το κατάστημα σας με μικρά βαζάκια, γυάλινα ή πλαστικά, και προσφέρετέ τα συνοδευτικά με τα γλυκά σας. Εάν αναλαμβάνετε παρασκευή γλυκών για μπομπονιέρες, τα βαζάκια του vaza.gr είναι τα κατάλληλα για να δείξετε στους πελάτες σας πόσο όμορφα θα δείχνουν τα γλυκά σας για τις μπομπονιέρες τους.

Καλαθάκια και Κουτάκια
Διακοσμήστε το χώρο και τη βιτρίνα σας με ξύλινα καλαθάκια και κουτάκια decoupage. Γεμίστε τα με λίγο συνθετικό χόρτο και διάφορα τυλιχτά γλυκίσματα και γεμίστε τον χώρο σας με χαρούμενα χρώματα.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *