Πως θα παρατείνουμε την νεανική όψη της επιδερμίδας μας;

Hand of young woman holding plastic bottle with liquid self care product while standing in front of display with row of beautycare items

Μπορεί στην καρδιά να νιώθουμε ότι ο χρόνος δεν μας αγγίζει, στην εμφάνιση όμως παρατηρούμε κάποιες διαφορές που ενίοτε μας  σοκάρουν. Βέβαια, όλα αυτά τα σημάδια του χρόνου στην όψη της επιδερμίδας μας έχουν την δική τους γοητεία. Κάποιος τα αποκαλούσε παράσημα και ότι είναι ευλογία. Συμφωνούμε μαζί του, άλλωστε, δεν μπορούμε να σταματήσουμε το γήρας, μπορούμε όμως να προετοιμάσουμε το δέρμα μας έτσι ώστε να μας φερθεί με ευγένεια.  Ό,τι θα αναφέρουμε παρακάτω έχει ένα επιπλέον όφελος, που είναι πιο σημαντικό, την υγεία μας!

Ενυδατώστε και θρέψτε τον οργανισμό σας

Νούμερο ένα ‘μυστικό’ είναι η ενυδάτωση του οργανισμού μας. Είμαστε ό,τι πίνουμε και ό,τι τρώμε για αυτό ας φροντίσουμε τον εαυτό μας επιλέγοντας να πίνουμε πιο συχνά νερό και καταναλώνοντας υγιεινές τροφές. Στην ελάχιστη αυτή προσπάθεια που χρωστάμε στο σώμα μας, ως ένα μικρό ευχαριστώ που πραγματοποιεί κάθε μας εντολή, θα μας βοηθήσει να έχουμε πάντα μαζί μας ένα μπουκάλι για νερό. Μπορούμε να προετοιμάσουμε και τα γεύματα μας, έτσι ώστε, όταν πεινάσουμε, να έχουμε την δυνατότητα να μην περιοριζόμαστε σε ανθυγιεινές επιλογές της τελευταίας στιγμής.

Βάζα αποθήκευσης τροφίμων
Βάζα αποθήκευσης τροφίμων

Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι η άσκηση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Πιο συγκεκριμένα η γυμναστική με αντιστάσεις, η διαλειμματική άσκηση, είτε μία δραστηριότητα όπως ο χορός, ακόμα και ένας περίπατος, θα μας βοηθήσει στο έπακρο. Εννοείται, ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ξεχωριστός και ότι πρέπει να συμβουλευόμαστε τον ιατρό που μας παρακολουθεί, για να μας πει ποια θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη άσκηση για εμάς! Το σίγουρο είναι πως όποια δραστηριότητα και να μας συστήσει ο ιατρός μας, θα μας κάνει να αισθανόμαστε και θα είμαστε πιο γεροί, θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες να ασθενήσουμε και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση μας,

«..δεν μπορούμε να σταματήσουμε το γήρας, μπορούμε όμως να προετοιμάσουμε το δέρμα μας έτσι ώστε να μας φερθεί με ευγένεια..»

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Οι ενυδατικές κρέμες, βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου μας. Ιδίως οι κρέμες που έχουν και αντηλιακή προστασία, είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα. Μας προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία είναι πάρα πολύ βλαβερή. Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, ή ακόμα καλύτερα μία σχετική ερώτηση στον δερματολόγο μας,  θα μας το διαβεβαιώσει. Όλο το χρόνο και κυρίως τις εποχές, όπως το καλοκαίρι, με περισσότερη ηλιοφάνεια η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη!

Συσκευασίες αντηλιακών
Συσκευασίες αντηλιακών

Δοκιμάστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα αντηλιακό σε stick. Αυτή η συσκευασία είναι πολύ εύχρηστη και πρακτική. Το αντηλιακό προσώπου/ χειλιών/ σώματος εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας. Αυτός ο τρόπος, συμβάλει στην αποφυγή πιθανών μολύνσεων! Κάτι που πρέπει να προσέξουμε σε αυτά τα προϊόντα είναι ο δείκτης αντηλιακής προστασίας, που καλό θα ήταν να είναι υψηλός. Επιπλέον υπάρχει και το λεγόμενο after sun (μετά τον ήλιο) το οποίο επαναφέρει και θρέφει την επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Συσκευασίες αντηλιακών
Συσκευασίες αντηλιακών

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων, έχει αποδειχθεί από μελέτες, ότι βοηθάει επίσης στην παράταση της νεανικής μας όψης. Εν κατακλείδι, έχει νόημα να προσπαθούμε για την καλύτερη εκδοχή της επιδερμίδας μας, διότι ταυτόχρονα αυτό συμβάλλει στο να ζούμε καλύτερα. Στο χέρι μας είναι να ομορφύνουμε, μία απόφαση είναι, τι περιμένουμε λοιπόν;

Ιδέες για DIY μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης

Ideas for wedding favorΘέλετε οικονομικές, ξεχωριστές και ανεπανάληπτες μπομπονιέρες για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας; H ομάδα του vaza.gr θα σας δώσει κορυφαίες ιδέες! Σας είναι γνωστός ο όρος DIY; Ουσιαστικά είναι τα αρχικά της φράσης Do It Yourself που σημαίνει κάντο μόνος σου! Είναι δηλαδή η διαδικασία κατά την οποία, συνδυάζοντας υλικά, γίνεστε δημιουργοί και φτιάχνετε μοναδικές κατασκευές. Αυτή την ιδέα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να φτιάξετε τις μπομπονιέρες του γάμου και βάφτισης! Αυτό το έθιμο είναι σήμα κατατεθέν, γιατί συμβολίζει την ευτυχία, την αφθονία, την γονιμότητα κ.α. Βεβαίως, οι καλεσμένοι σας, θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι οι μπομπονιέρες είναι χειροποίητες! Πόσο μάλλον αν κάνετε την διαδικασία DIY να μοιάζει με μικρή γιορτή, οργανώνοντας τα μέλη του στενού φιλικού-οικογενειακού σας κύκλου, για να κάνετε μαζί τις μπομπονιέρες σας! Δώστε σε αυτά τα άτομα μία κατευθυντήρια γραμμή για το ποια, πως, πότε, τι ακριβώς θέλετε και δημιουργήστε ευχάριστες στιγμές που θα τις θυμάστε για πάντα! Αν σας φαίνεται καλή ιδέα, πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις που ελπίζουμε ότι θα σας δώσουν έμπνευση.

Αρωματικά κεριά

Μια καταπληκτική πρόταση μπομπονιέρας είναι τα αρωματικά κεριά. Τα κεριά τελευταία είναι τάση, οπότε οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα τα ευχαριστηθούν. Στο vaza.gr θα βρείτε είδη κηροπλαστικής και οδηγίες για να τα φτιάξετε πανεύκολα, καθώς επίσης και βάζα για το κερί. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και έτοιμα αρωματικά κεριά τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αρωματικά κεριά

Αρώματα – αρωματικά χώρου

Μπουκάλι αρώματος ή αρωματικά αυτοκινήτου είναι μία εξίσου εξαιρετική ιδέα. Οι μπομπονιέρες έχουν εξελιχθεί σε αναμνηστικά, και επειδή είναι πολυχρηστικές, έχουν γίνει ανάρπαστες.

Αρωματικά

Μπουκάλια

  • Μία άλλη κλασική αλλά πάντοτε αγαπητή μπομπονιέρα είναι τα μπουκάλια , τα οποία μπορεί να περιέχουν limoncello, σπιτικό λικέρ, ελαιόλαδο, κρασί ή οτιδήποτε άλλο σας χαρακτηρίζει. Επιλέξτε μπομπονιέρες, με τις οποίες θα εκφράσετε την ευγνωμοσύνη και την χαρά σας, προς τους καλεσμένους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Φοντανιέρα

Κουτάκιακυπελλάκια

Αναζητήστε στο vaza.gr, την ευφάνταστη συλλογή μας από κουτάκια για μπομπονιέρες. Θα βρείτε από ουδέτερα, μέχρι πιο ιδιαίτερα σχέδια. Μέσα στο κουτάκι θα μπορούσατε να βάλετε ένα κυπελλάκι για γλυκό βάφτισης έτσι ώστε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας να φάνε το γλυκό χωρίς να λερωθούν και χαλάσει η διάθεση τους.

Κουτάκια μπομπονιέρας

Βαζάκια

Αντίστοιχη ιδέα με την προηγούμενη θα μπορούσε να είναι κάποιο μικρό βαζάκι (για παράδειγμα 40ml) στο οποίο θα βάλετε μέλι ή κάποιο άλλο γλύκισμα. Τα βάζα για γλυκά θα αποτελέσουν ενθύμιο, αφού είναι πολύ πρακτικά και σίγουρα θα τα κρατήσουν για μελλοντική χρήση.

Μπουκαλάκια για χυμό και ροφήματα

Βέβαια, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε, στα μπουκαλάκια των ροφημάτων, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα, ιδιαίτερα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Είναι ένας πρωτότυπος και ιδιαίτερος, τρόπος για να δροσίσετε τους καλεσμένους σας με τα αγαπημένα σας ροφήματα αλλά και να δώσετε μια μοναδική πινελιά στη διακόσμηση σας.Μπουκαλάκια για ροφήματα

Τέλος, μπορείτε να στολίσετε τις μπομπονιέρες που θα επιλέξετε για να τις δώσετε το προσωπικό σας γούστο. Υπάρχουν στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα μας κορδέλες και αποξηραμένα λουλούδια pot-pourri.

Ξεχωριστές μπομπονιέρες

Γενικά είναι πολύ όμορφο να κάνουμε δραστηριότητες από κοινού, τολμήστε το, και αν μας θυμηθείτε, θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στα social media της εταιρίας μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα τέτοιες χαρές !

Πώς η συσκευασία ροφημάτων θα γίνει η καλύτερη διαφήμιση σας;

Μπουκάλια για κοκτέιλ

Αν ψάχνετε τρόπους η επιχείρηση σας να είναι πρώτη στις αναζητήσεις διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο! Έχετε σκεφτεί ότι τα πακέτα ροφημάτων τύπου take away σας κάνουν διαφήμιση; Είναι γνωστό ότι η διαφήμιση είναι σημαντική για την επιχείρηση σας καθώς ενδυναμώνει το brand σας και αυξάνει τα κέρδη. Η καλύτερη διαφήμιση είναι όταν οι καταναλωτές βλέπουν στην καθημερινότητα τους άλλους καταναλωτές να προτιμούν το προϊόν σας. Είναι σημαντικό να γίνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για το  δικό σας κατάστημα εστίασης. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η συσκευασία που περιέχει το προϊόν σας, πρέπει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω, τα  πιο ιδιαιτέρα δοχεία και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο θα τα παράγετε εύκολα και γρήγορα  στο κατάστημα σας.

Είναι σαφές ότι τα ροφήματα σε πακέτο έχουν τρομερή ζήτηση. Δεδομένου της καλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιείτε και των γνώσεων στην παραγωγή ροφημάτων, ένα βήμα που θα κάνει την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει είναι αυτές οι νέες συσκευασίες ροφημάτων. Πρόκειται για τις συσκευασίες  που μοιάζουν με κουτάκι αναψυκτικού. Οι συγκεκριμένες, λόγω της μοναδικότητας τους, θα βοηθήσουν στο να γίνει ταύτιση του δοχείου με το κατάστημα σας. Φυσικά την διαφορά θα κάνει και το μοναδικό σας λογότυπο που θα τυπώσετε πάνω στο μπουκάλι. Έτσι, ο κόσμος ανάμεσα σε χιλιάδες ανταγωνιστές, θα αναγνωρίζει το δικό σας προϊόν.Μπουκάλια για κοκτέιλ

Γνωρίζουμε ότι μας τραβάνε την προσοχή τα ξεχωριστά πράγματα. Μας κινούν την περιέργεια, μας δημιουργούν απορίες γίνονται αφορμή για συζητήσεις και τι αποζητάνε οι άνθρωποι από ανέκαθεν; να κοινωνικοποιηθούν, να περάσουν καλά και να γελάσουν. Σημειωτέον ότι τα υλικά των μπουκαλιών μπορούν να ανακυκλωθούν. Η ομορφιά τους έγκειται στο ότι η χρήση του ποικίλλει. Πιο συγκεκριμένα θα μπορούσαν να γεμίσουν με διάφορα ροφήματα από καφέδες μέχρι κοκτέιλ. Για το σκοπό αυτό, θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη. Τα Pet διαφανή μπουκάλια, ακριβώς επειδή είναι διάφανα και λόγο της έξυπνης εμφάνισης τους, προκαλούν μία fun διάθεση. Αντίστοιχα τα μπουκάλια αλουμινίου δημιουργούν ένα μυστήριο καθώς μπορεί να περιέχουν οπουδήποτε ρόφημα χωρίς να φαίνεται ποιο είναι αυτό.

Η σφράγιση

Μηχάνημα για σφράγιση μπουκαλιού 468-

Ολοκληρώστε σε δευτερόλεπτα την διαδικασία με τον εύκολο χειρισμό του κλειστικού-σφραγιστικού μηχανήματος των μπουκαλιών και με τα καπάκια αλουμινίου. Φυσικά υπάρχει ποικιλία και στα καπάκια για να έχετε επιλογές ανάλογα το ρόφημα.  Το μηχάνημα αυτό είναι κατάλληλο γιατί διασφαλίζει την ακεραιότητα των ροφημάτων κατά την μεταφορά τους, αποτρέποντας την διαρροή. Είναι τόσο  κομψό και πολυτελές που θα αποτελέσει στολίδι για το bar της επιχείρησης σας. Είναι διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο χρώμα για να διαλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι θα αναδείξει καλύτερα τον χώρο σας.

Επίσης αυτή η πρωτότυπη προετοιμασία του ροφήματος του πελάτη σας, θα αποτελέσει αφορμή για συζήτηση στις παρέες και έτσι η επιχείρηση σας θα γίνει πιο δημοφιλής. Επιπλέον αποδεικνύεται στον πελάτη σας ότι είναι σημαντικός για εσάς, ότι τον φροντίζετε και ότι προσπαθείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαφήμισης όμως, εκτός του ότι κοστίζουν ακριβά, το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι καταναλωτές πιστεύουν ότι οι διαφημιστές τους προτείνουν το εκάστοτε προϊόν ξεκάθαρα λόγο της αμοιβής τους και όχι επειδή πραγματικά τους αρέσει.

Μπουκάλια για καφέ take away

Συμπερασματικά καταλήγουμε στο ότι όταν οι πελάτες στην πραγματική ζωή φαίνεται ότι εμπιστεύονται την επιχείρηση σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Στο vaza.gr με την αξιοπιστία που μας διακρίνει ,σας προτείνουμε καινοτόμες προτάσεις που θα αναδείξουν το έργο σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 528000 ή στο info@vaza.gr.

Ιδέες για τις καλύτερες πασχαλινές λαμπάδες

Πάσχα 2024

Μία από τις πιο αγαπημένες εορτές για μικρούς και μεγάλους, το Πάσχα, πλησιάζει. Το μυαλό μας κατευθείαν πηγαίνει στα δώρα, τις λαμπάδες, και όλα αυτά τα υπέροχα έθιμα που μας φέρνουν πιο κοντά και μας θυμίζουν την σημασία των ημερών. Ξαφνικά, το άγχος έρχεται να επισκιάσει όλη αυτή την όμορφη σκέψη, γιατί ακόμα δεν έχετε ετοιμάσει τίποτα. Η ομάδα του vaza.gr δεν θα το επιτρέψει αυτό! Σας έχουμε τις πιο ωραίες ιδέες για πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες, αλλά και ξεχωριστές ιδέες για δωράκια για όλους, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαβάστε στην συνέχεια προτάσεις που θα δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές για αυτό το Πάσχα.

Κουτιά – σακούλες για δώρα

Θα ξεκινήσουμε από το περιτύλιγμα το οποίο θα κάνει την πρώτη εντύπωση στους αποδέκτες. Σκεφτείτε πόση χαρά μας δίνει η εικόνα του δώρου στα χέρια κάποιου, που προορίζεται για εμάς, ανεξάρτητα από το κόστος, μόνο η κίνηση ότι μας σκέφτηκε, μας μεταδίδει την σπουδαιότητα και νόημα της πράξης αυτής. Στην ιστοσελίδα μας vaza.gr θα βρείτε καταπληκτικές συσκευασίες δώρου για όλα τα βαλάντια, αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο χαρτί για να γεμίσετε τις συσκευασίες ή τα διακοσμητικά σας και να τα ομορφύνετε.

Πασχαλινές λαμπάδες

Το πιο εξεζητημένο έθιμο αυτές τις άγιες μέρες δεν είναι άλλο από τις πασχαλινές λαμπάδες. Είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία συμβολισμού που ολοκληρώνουν αυτή την γιορτή. Μία εξαιρετική ιδέα θα ήταν να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας και να φτιάξετε τις δικές σας μοναδικές λαμπάδες από φύλλα κηρήθρας με χρώμα. Για παράδειγμα το κιτ 487-1 θα κάνει την διαδικασία τόσο εύκολη που θα μοιάζει με παιχνίδι. Βεβαίως στο vaza.gr θα βρείτε όλα τα υλικά για λαμπάδες. Αν επιθυμείτε ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο για την πασχαλινή διακόσμηση του χώρου σας μπορείτε να δημιουργήσετε χειροποίητα αρωματικά κεριά. Στο vaza.gr υπάρχουν μηχανές τήξης-υγροποίησης κεριού όπως η 1163-2, κερί όπως το 459-3 ή φυτίλι 1070-2-3 και άλλα πολλά.

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά

Μέσα στην συσκευασία δώρου που θα επιλέξετε, σας προτείνουμε 2-3   λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Η πρώτη είναι να προσθέσετε το γυάλινο πιατάκι με την τρύπα στο κέντρο. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τις πασχαλινές λαμπάδες σας σε ένα κηροπήγιο. Για να σας προλάβω, ασφαλώς και θα το βρείτε στο vaza.gr σε διάφορα χρώματα αρκεί να γράψετε στην αναζήτηση του site τον κωδικό 465-1. Η δεύτερη ιδέα είναι να προσθέσετε ένα roll on, ιδανικό για λαδάκι ή μύρο που δίνετε ως ευλογία από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια όπως ο κωδικός 9-13-7. Η τρίτη ιδέα είναι να συμπληρώσετε το δωράκι σας, με ένα χειροποίητο κομποσκοίνι καρπού με σταυρό που θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα, πληκτρολογώντας τον κωδικό 460-10-0.

Πουγκάκια

Στο vaza.gr προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο βαθμό και να μείνετε ικανοποιημένοι. Αν οι παραπάνω επιλογές δεν σας κάλυψαν, μπορείτε να δείτε και την συλλογή μας από πουγκάκια που σίγουρα θα σας αφήσει ευχαριστημένους, καθώς υπάρχουν δεκάδες σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Επιπλέον μπορείτε να τα κρατήσετε και για μελλοντική χρήση καθότι είναι πολύ πρακτικά.

Όποια ιδέα θελήσετε να πραγματοποιήσετε, ένα είναι σίγουρο, ότι θα ευχαριστήσετε τους οικείους σας. Θα χαρούμε πολύ να ξέρουμε ότι οι συμβουλές μας σας βοήθησαν. Μπορείτε αν θέλετε να μας δείξετε τις δημιουργίες σας με τα υλικά μας στέλνοντας μας φωτογραφίες ή βίντεο στα social media μας (instagram & facebook).

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

 

 

5 ιδέες για luxury συσκευασίες προϊόντων περιποίησης

Από τότε που μπήκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ζωή μας, έχει γίνει σαφής η σπουδαιότητα της εικόνας. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις τάσεις της μόδας για τη ρουτίνα περιποίησης και φυσικά στις πολυτελείς συσκευασίες καλλυντικών, που ταιριάζουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Μιλάμε για μία συνήθεια που γίνετε λατρεία, για αυτό και εμείς φροντίζουμε να έχουμε ξεχωριστές συσκευασίες στην συλλογή μας, άλλωστε και αυτές, είναι μία εικόνα, που μας φτιάχνει την διάθεση και μας παρακινεί στην ευχάριστη διαδικασία της περιποίησης του εαυτού μας. Οι τάσεις που ισχύουν την τωρινή χρονική περίοδο είναι οι εξής :

Airless συσκευασίες

Οι airless συσκευασίες είναι καινοτόμες λύσεις συσκευασίας για καλλυντικά. Τα βασικά πλεονεκτήματα τους είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν. Το προϊόν που θα τοποθετηθεί μέσα, δεν θα οξειδώνεται καθώς η συσκευασία κλείνει αεροστεγώς. Αυτό συνεπάγεται με την αποτελεσματική διατήρηση των ευεργετικών συστατικών του περιεχομένου τους, ενώ παράλληλα αποτρέπεται μια ενδεχόμενη μόλυνση. Επίσης το περιεχόμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, μέχρι την τελευταία σταγόνα, χάρη στο σύστημα που διαθέτουν. Στην ιστοσελίδα μας, vaza.gr, θα βρείτε άπειρες πανέμορφες  airless συσκευασίες για κάθε γούστο.

Κωδικός προϊόντος #1185-2-100

Eco-friendly συσκευασίες

Άλλη μία νέα καινοτόμα πρόταση που έχει κερδίσει τους καταναλωτές είναι οι συσκευασίες καλλυντικών ecofriendly, που είναι δηλαδή από υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν.  Όλοι πλέον γνωρίζουμε τα αναρίθμητα οφέλη που προσφέρουν αυτές οι επιλογές, είτε επειδή είναι φιλικές προς το περιβάλλον, είτε λόγο του εξελιγμένου σχεδίου τους, για αυτό επιτρέψτε μας να τις αποκαλέσουμε και συσκευασίες του μέλλοντος. Τι καλύτερο λοιπόν από μία συσκευασία που συνδυάζει την οικολογική συνείδηση με την πολυτέλεια; Αναζητήστε αυτή την κατηγορία στην ιστοσελίδα μας, vaza.gr, για να δείτε περισσότερα.

Κωδικός #1190-6-50

Συσκευασίες δύο σε ένα

Ένα ακόμα φαινόμενο της εποχής μας είναι η έλλειψη χρόνου. Χωρίς καμία εξαίρεση όλοι μας ψάχνουμε τρόπους να τον αξιοποιήσουμε καλύτερα. Μια πρόταση που υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια είναι αυτές οι πολυτελείς συσκευασίες για skincare που θα μας γίνουν απαραίτητες. Είναι τόσο πρακτικές καθώς ενώ κάνουμε την διαδικασία της περιποίησης του προσώπου μας, ανάλογα την κεφαλή που θα επιλέξουμε, μπορούμε ταυτόχρονα να κάνουμε μασάζ με την κρέμα μας ή καλύτερο blending στο μακιγιάζ μας. Υπάρχουν σε διάφορα υπέροχα χρώματα. Ανακαλύψτε όλη την συλλογή στο vaza.gr.

Κωδικός #1194-1-20-0

Συσκευασίες με δόνηση

Στην ίδια λογική με την προηγούμενη κατηγορία ανήκουν και αυτές οι συσκευασίες, μόνο που αυτές προσφέρουν μία επιπλέον πολυτέλεια, την δόνηση. Η λειτουργία αυτή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς βοηθά το δέρμα να απορροφά αποτελεσματικά τα προϊόντα, προκαλεί μία αίσθηση αναζωογόνησης καθώς απομακρύνει την ένταση των μυών του προσώπου και χάρη σε αυτά και πολλά άλλα οφέλη, μακροπρόθεσμα μας εξοικονομεί και χρήματα, αφού επιβραδύνει την γήρανση. Επίσης, είναι ιδανική λύση καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο εύρος προϊόντων όπως κρέμα ημέρας/νύχτας/ ματιών/ serum. Φυσικά στο vaza.gr θα βρείτε τις πιο luxury συσκευασίες και αυτής της κατηγορίας.

Κωδικός #1193-1 και Κωδικός #1197-2-1-0

Συσκευασίες για προϊόντα χειλιών

Από την ρουτίνα περιποίησης δεν μπορεί να λείπει η φροντίδα των χειλιών μας. Είναι μία πολύ δημοφιλής διαδικασία από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά διάφορες θεραπείες για τα χείλη έτσι ώστε να φαίνονται όσο γίνεται πιο υγιή και ελκυστικά. Αναδείξτε τα προϊόντα σας με τις τελευταίες τάσεις συσκευασίας, οι οποίες υπάρχουν στο vaza.gr και ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες που έχουν προκύψει για τα προϊόντα χειλιών.

Κωδικός #1200-3-1-0

Με βάση τις παραπάνω κατευθύνσεις επιλέξτε για τα προϊόντα σας το packaging, που θα ανανεώσει την εικόνα τους και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Στηρίζουμε τη δράση «Μελισσομαγεία & Ομορφιά» του 1ου ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αναδεικνύεται όχι μόνο μέσα από δηλώσεις και δεσμεύσεις, αλλά κυρίως μέσα από πρακτικές που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το vaza.gr στήριξε τη δράση του 1ου ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με την χορηγία βάζων και πωμάτων.

Με αυτά δημιουργήθηκαν κεραλοιφές στο πλαίσιο του πρότυπου προγράμματος εικονικής επιχείρησης «Μελισσομαγεία & Ομορφιά».

Μέσω πρωτοβουλιών, όπως αυτή, στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνική δράση φορέων που έχουν ως γνώμονα την ενσωμάτωση και την εκπαίδευση μαθητών/τριών με αναπηρία, προάγοντας την επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Για εμάς, κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί ένα βήμα προς τη δημιουργία ενός πιο ισότιμου και αλληλέγγυου κοινωνικού πλαισίου.

 

Body lotions και συσκευασίες: Top επιλογές

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την δημιουργία body lotions και καλλυντικών προϊόντων, τότε γνωρίζετε πολύ καλά τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει μια ποιοτική συσκευασία.

Μια συσκευασία ανώτερης ποιότητας μπορεί να συμβάλλει στην διατήρηση και συντήρηση των πρώτων υλών και συστατικών, στην αποτελεσματικότητα της σύνθεσης τους, καθώς και στις συνολικές πωλήσεις που θα διεκδικήσει μέσα στην ελεύθερη αγορά ένα προϊόν τέτοιας φύσης, δεδομένου ότι η συσκευασία μπορεί να προσδώσει υπεραξία στο τελικό προϊόν.

Παρακάτω θα εξετάσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές που έχετε και θα σας παρουσιάσουμε τις συσκευασίες που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών αυτήν την περίοδο.

Airless packaging:

Αποτρέπει την είσοδο του αέρα στο δοχείο και την οξείδωση της λοσιόν. Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της ισχύος και της αποτελεσματικότητας των συστατικών της. Επιπλέον, μια συσκευασία airless μπορεί να αποτρέψει την είσοδο βακτηρίων και άλλων μολυσματικών παραγόντων, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του καλλυντικού προϊόντος.

Airless Packaging & body lotions – Οι προτάσεις του vaza.gr

Βαζάκι airless 30 ml πλαστικό με καπάκι που ανοίγει αριστερόστροφα – διάφορα χρώματα

Βαζάκι airless 50 ml πλαστικό με καπάκι

 

Μπουκάλι airless 15 ml για κρέμα πλαστικό με εξωτερική ακρυλική θήκη

 

 

Μπουκάλι airless για κρέμα 50 ml με ακρυλικό

 

Travel friendly body lotions packaging

Για τους καταναλωτές που ταξιδεύουν συχνά, οι travel friendly συσκευασίες είναι πραγματικά μονόδρομος. Μία ποιοτική πρόταση συσκευασίας ταξιδιού αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους καταναλωτές που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Οι μικρές φιάλες χωράνε εύκολα σε μια τσάντα, ένα σακίδιο ή μια βαλίτσα, διευκολύνοντας τους πελάτες να παίρνουν την αγαπημένη τους λοσιόν μαζί τους όπου κι αν πηγαίνουν. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους πελάτες που ταξιδεύουν συχνά ή που έχουν πολυάσχολο, εν κινήσει τρόπο ζωής.

Επιπλέον, τέτοιες βολικές συσκευασίες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Οι πελάτες είναι πιθανότερο να αγοράσουν ένα προϊόν αν μπορούν να δοκιμάσουν πρώτα ένα μικρό μέγεθος ή αν γνωρίζουν ότι μπορούν εύκολα να το πάρουν μαζί τους όταν όπου κι αν βρίσκονται.

Στο vaza.gr θα βρείτε travel size συσκευασίες body lotion που συνδυάζουν την φορητότητα με την τεχνολογία airless.

Travel size airless packaging & body lotions – Οι προτάσεις του vaza.gr

Μπουκαλάκι airless 15 ml ακρυλικό σε μαύρο χρώμα

 

Μπουκάλι airless ακρυλικό για κρέμα 15 ml με διάφανο σώμα και καπάκι αλουμινίου

 

Μπουκάλι πλαστικό Airless για κρέμα διάφανο 15 ml

 

Θέλετε να μάθετε για το Active και Intelligent Packaging? Πατήστε το link και μάθετε τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματα τους!

Active και Intelligent Packaging: Τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματα τους

Active και Intelligent packaging, 2 τάσεις στην επαγγελματική συσκευασία που ακόμη και σήμερα δεν έχουν βρει καθολική αποδοχή, παρά τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Η συσκευασία τροφίμων αναλαμβάνει τον ρόλο της συντήρησης των τροφίμων, επομένως και της παράτασης της διάρκειας ζωής αυτών, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια κατά την διαδικασία της παραγωγής και της αποθήκευσης.

Μία έξυπνη συσκευασία τροφίμων αναπτύσσει περαιτέρω τις λειτουργίες των παραδοσιακών συσκευασιών, εισάγοντας τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της ποιότητας των τροφίμων σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, ώστε να αξιολογείται και να μειώνεται η έξαρση των ασθενειών, η σπατάλη τροφίμων, ενώ παράλληλα προωθεί την αποτελεσματικότερη ενημέρωση των καταναλωτών.

Για αυτό το σκοπό, τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί καινοτ΄όμα συστήματα συσκευασίας που στοχεύουν στην βελτίωση του τελικού προϊόντος:

Active packaging (Ενεργή συσκευασία)

Active και Intelligent Packaging

Η ενεργή συσκευασία αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο ενός προϊόντος για να βελτιώσει την ποιότητα ή τη διάρκεια ζωής του κατά την αποθήκευση. Αυτού του είδους οι συσκευασίες απελευθερώνουν ορισμένες ουσίες στη συσκευασία του προϊόντος ή στο άμεσο περιβάλλον της. Το φιλτράρισμα του φωτός, του οξυγόνου και του αιθυλενίου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την διάρκεια ζωής των προϊόντων κατά την αποθήκευση του. Στις ενεργές συσκευασίες, ο ενεργός παράγοντας μπορεί να ενσωματωθεί στη συσκευασία ή να προστεθεί ξεχωριστά.

Ένα καλό παράδειγμα ενεργής συσκευασίας είναι η συσκευασία μιας μπύρας σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Η πλαστική φιάλη περιέχει συνήθως έναν απορροφητή οξυγόνου στο βιδωτό πώμα που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπύρας από τρία έως έξι χρόνια.

Intelligent packaging (Έξυπνη συσκευασία)

intelligent-packaging

Έξυπνη συσκευασία θεωρείται η συσκευασία που παρακολουθεί την κατάσταση ενός προϊόντος, καταγράφει και παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του προϊόντος κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Αυτός ο τύπος συσκευασίας χρησιμοποιεί λειτουργίες επικοινωνίας για τη βελτίωση των αποφάσεων που λαμβάνει η επιχείρηση για τη βελτίωση της ποιότητας, της διάρκειας ζωής στο ράφι και της συνολικής ασφάλειας του προϊόντος.

Μια έξυπνη συσκευασία μπορεί να εκτελεί λειτουργίες όπως η ανίχνευση, η καταγραφή και η παροχή σημαντικών πληροφοριών σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του προϊόντος. Για να κάνουν χρήση αυτής της συσκευασίας, οι επιχειρήσεις πρέπει να το απαραίτητο τεχνολογικό hardware που θα συλλέγει δείκτες όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, ποιοτικά χαρακτηριστικά ωρίμανσης, σύστασης αέρα κτλ.

Η τεχνολογία αυτή μας επιτρέπει να εκτελούμε διάφορες λειτουργίες σε μια συσκευασία προϊόντος ακόμα και από απόσταση. Για παράδειγμα, θα μπορούμε να αλλάξουμε το επίπεδο οξυγόνου σε ένα προϊόν χωρίς απαραίτητα να έχουμε το προϊόν στα χέρια μας.

Μια μορφή έξυπνης συσκευασίας μπορεί να θεωρηθεί και η ύπαρξη QR codes, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες στους καταναλωτές

Τα πλεονεκτήματα των έξυπνων συσκευασιών

Α) Βοηθάνε τους καταναλωτές να λάβουν καλύτερη πληροφόρηση

Τα QR codes που συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία βοηθάνε τους καταναλωτές να λάβουν σημαντικές πληροφορίες γύρω από το προϊόν που μόλις αγόρασαν. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο της μετάβασης σε μια κοινωνία με οικολογικό πυρήνα και οι καταναλωτές θέλουν να ξέρουν τον αντίκτυπο που έχει το εκάστοτε προϊόν στο περιβάλλον.

intelligent-packaging

Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τις διατροφικές αξίες, τις διατροφικές ανησυχίες κ.λπ. στον καταναλωτή με τρόπο άμεσο και διαδραστικό.

Β) Αναβαθμίζουν τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων

Η ποιότητα των προϊόντων μιας εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αναγνωρισιμότητα και την αποδοχή της. Η πρωταρχική ανησυχία των eCommerce εταιρειών είναι το πως θα αυξήσουν την διάρκεια ζωής των προϊόντων τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν και την αισθητική απήχηση των συσκευασιών τους.

intelligent-packaging

Αυτή ακριβώς είναι και η καινοτομία των active & intelligent packaging. Ενισχύουν όχι μόνο το design της συσκευασίας ενός προϊόντος αλλά προσθέτουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την ποιότητα και τον κύκλο ζωής ενός προϊόντος.

Μείωση ρύπων και βέλτιστη διαχείριση πόρων

Η βέλτιστη διαχείριση πόρων, σε συνδυασμό με τον περιορισμό των αποβλήτων παίζει καθοριστικό ρόλο στην βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης.

intelligent-packaging
Η υιοθέτηση των έξυπνων συσκευασιών μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της γραμμής παραγωγής των επιχειρήσεων. Ως επακόλουθο αυτής, εξαλείφεται το έξτρα κόστος που προκύπτει από την διαχείριση των απορριμμάτων και οι ίδιοι αυτοί πόροι μπορούν να επενδυθούν στρατηγικά σε άλλους τομείς.

Πολύ σημαντικό προτέρημα είναι και η μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων ορισμένων υλικών συσκευασίας στο περιβάλλον. Οι έξυπνες συσκευασίες είναι κατεξοχήν βιώσιμες και οικολογικές επιλογές, οι οποίες βασίζονται σε «πράσινες ύλες».

 

Ψάχνετε για μοναδικές προτάσεις συσκευασίας και κουτιών δώρου που θα έχουν το κάτι παραπάνω αυτή τη γιορτινή Πασχαλινή περίοδο? Διαβάστε τις προτάσεις μας εδώ!

Πασχαλινά κουτιά δώρου και προϊόντα συσκευασίας

Το Πάσχα πλησιάζει! Ψάχνετε για μοναδικές προτάσεις συσκευασίας και κουτιών δώρου που θα έχουν το κάτι παραπάνω αυτή τη γιορτινή περίοδο?

Στο Vaza.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πασχαλινά εποχιακά είδη, με προϊόντα όπως κουτάκια, ξύλινα καλάθια, τσάντες δώρου, χαρτιά περιτυλίγματος και αφής, διακοσμητικά λουλούδια, χόρτα συσκευασίας και πολλά άλλα.

Οι προτάσεις μας για Πασχαλινές συσκευασίες προϊόντων και κουτιών δώρου:

 

Καλάθι ψάθινο πλεκτό οβάλ 212x294x67 σε διάφορα χρώματα

Καλάθι ψάθινο πλεκτό οβάλ 212x294x67 σε διάφορα χρώματα

 

 

Κουτάκι χάρτινο κράφτ με παράθυρο 80x60x500 mm - 40 τμχ

Κουτάκι για λαμπάδες, χάρτινο, κράφτ, με παράθυρο 80x60x500 mm

 

 

Καλάθι ψάθινο ορθογώνιο με μεταλλικό σκελετό, πλεκτό με επένδυση από καλάμι

Καλάθι ψάθινο ορθογώνιο με μεταλλικό σκελετό, πλεκτό με επένδυση από καλάμι

 

 

Κουτί - τσαντάκι κραφτ με παράθυρο και κορδόνι 220x140x190

Κουτί – τσαντάκι κραφτ με παράθυρο και κορδόνι 220x140x190

Καλάθι ξύλινο στρογγυλό 200x65 mm

Καλάθι ξύλινο στρογγυλό 200×65 mm

Σακουλάκια πλαστικά για γλυκά και ζαχαρωτά 135x220 - 50

Σακουλάκια πλαστικά για γλυκά και ζαχαρωτά 135×220 – 50τμχ

Τσάντα δώρου χάρτινη 110x60x140 με κορδόνι

Τσάντα δώρου χάρτινη 110x60x140 με κορδόνι

Χάρτινη συσκευασία-τσάντα κραφτ για φιάλη κρασιού

Χάρτινη συσκευασία-τσάντα κραφτ για φιάλη κρασιού

Αποξηραμένα διακοσμητικά λουλούδια - μπουκέτο

Αποξηραμένα διακοσμητικά λουλούδια – μπουκέτο

 

Μήπως ψάχνετε όμορφες, δημιουργικές και οικονομικές προτάσεις από βαζάκια για κεριά για να ολοκληρώσετε το επόμενο project κηροπλαστικής σας? Διαβάστε εδώ!

 

Βαζάκια για κεριά – Όμορφες προτάσεις

Ψάχνετε όμορφες, δημιουργικές και οικονομικές προτάσεις από βαζάκια για κεριά για να ολοκληρώσετε το επόμενο project κηροπλαστικής σας?

Τα κεριά έχουν γίνει πλέον το απόλυτο must αξεσουάρ ενός σπιτιού, κάποιες φορές για καθαρά διακοσμητικούς λόγους, τις περισσότερες φορές ωστόσο για τον μοναδικό συνδυασμό αισθητικής και ψυχικής ανάτασης που προσφέρουν. Οι άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά ερωτευτεί τα αρωματικά κεριά και τα χρησιμοποιούν για να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο άνετη.

Είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες προσθήκες για ένα σπίτι, γραφείο, πάρτι ή εκδήλωση. Ειδικότερα, τα κεριά σε βάζα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα γιατί διαθέτουν κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:

Είναι απόλυτα ασφαλή

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των βάζων είναι το χαρακτηριστικό καπάκι ασφαλείας. Είναι εύκολο να τα μεταφέρετε όταν καίγονται, δεν χρειάζεστε συγκεκριμένο τύπο κηροπήγιου για να τα τοποθετήσετε πάνω και τα περισσότερα κεριά σε βάζα φαίνονται απολύτως εντυπωσιακά ακόμη και όταν δεν είναι αναμμένα και χρησιμοποιούνται ως αξεσουάρ διακόσμησης.

Έχουν μεγαλύτερο χρόνο συνεχόμενης καύσης

Κατά μέσο όρο, τα κεριά σε βάζα προσφέρουν μεγαλύτερο συνεχόμενο χρόνο καύσης έναντι οποιουδήποτε άλλου κεριού κανονικού μεγέθους, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί ή να στάξει το κερί τους.

Τα κεριά χωρίς κάποιον περιέκτη μπορούν να παρουσιάσουν διαφοροποιήσεις από την αρχική τους κλίση όταν τα καίμε για μεγαλύτερή χρονική διάρκεια.

Έχουν καλύτερη προβολή αρώματος

Τα βάζα μας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μαλακότερους τύπους κεριών που μπορούν να συγκρατήσουν μεγαλύτερη ποσότητα ελαίου. Μεγαλύτερη ποσότητα ελαίου σημαίνει μεγαλύτερη αρωματική προβολή!

Επιπλέον, όταν καίμε κεριά σε βαζάκια, συνήθως δημιουργείται μια μεγαλύτερη λίμνη λιωμένου κεριού, η οποία μπορεί να διατηρήσει μεγαλύτερη θερμότητα και δημιουργεί πιο έντονη μυρωδιά στο δωμάτιο.

Τέλος, το καπάκι μας δίνει την δυνατότητα να προστατεύσουμε το αρωματικό έλαιο και την ένταση του, διατηρώντας το βάζο κλειστό όταν δεν το έχουμε αναμμένο.

3_βαζάκια_για_κεριά_πυρίμαχα

Προστατεύστε τον χώρο σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις σταγόνες κεριού όταν χρησιμοποιείται κεριά σε βάζα, καθώς είναι αυτοτελή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τυχόν λεκέδες από τραπέζια, χαλιά ή ρούχα.

Επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια

Το καλύτερο με τα κεριά σε βάζα είναι ότι διαθέτουν δοχεία πολλαπλών χρήσεων. Απλά καθαρίστε το κερί που έχει περισσέψει από τα βάζα, πλύντε τα με χλιαρό νερό και είναι έτοιμα για χρησιμοποιηθούν ξανά.. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση μικρών αξεσουάρ, φαγώσιμων ή αν είστε λάτρης του DIY μπορείτε να τα διακοσμήσετε.

Βαζάκια για κεριά – Οι προτάσεις μας

Ακολουθούν προτάσεις από βαζάκια για κεριά που χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στις επόμενες δημιουργίες σας!

 

Βάζο 500 ml γυάλινο, διάφανο με καπάκι και αεροστεγές κλείσιμο

 

 

Βαζάκι γυάλινο 250 ml, στρογγυλό με ξύλινο καπάκι και λάστιχο

 

Βάζο γυάλινο 70×84 mm με ξύλινο καπάκι και λάστιχο

 

Βάζο 90 ml γυάλινο στρογγυλό 108×45 mm με ξύλινο καπάκι και αεροστεγές κλείσιμο (σύρμα και λάστιχο στο καπάκι)

 

Βάζο 100 ml γυάλινο τετράγωνο 54×76 mm με αεροστεγές κλείσιμο (σύρμα και λάστιχο στο καπάκι)

 

Μήπως ξεκινάτε τώρα με την δημιουργία αρωματικών κεριών και θέλετε να μάθετε ποια υλικά είναι απολύτως απαραίτητα?

Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας: Υλικά για αρωματικά κεριά: Οδηγός για αρχάριους