Ιδέες για την ιδανική Αποθήκευση Ξηρών Καρπών

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για καταστήματα ξηρών καρπών

Κάθε παραγωγός ή ιδιοκτήτης καταστήματος ξηρών καρπών και χύμα τροφίμων θα πρέπει να αποθηκεύει τα προϊόντα του σωστά, έτσι ώστε να τα διατηρεί φρέσκα, ενώ παράλληλα τα αναδεικνύει. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες και λύσεις για την ιδανική συσκευασία των ξηρών καρπών, βοτάνων, οσπρίων και άλλων χύμα τροφίμων.

Doy Pack
Οι πρωτοποριακές συσκευασίες Doy Pack κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην αγορά καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την αποθήκευση και προβολή των προϊόντων σας. Αρχικά, τα σακουλάκια Doy Pack είναι ασφαλή για τα τρόφιμα και διατηρούν το άρωμα και τη φρεσκάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα σακουλάκια αυτά μπορεί να είναι αλουμινίου, κράφτ ή διάφανα πλαστικά. Επίσης, διαθέτουν κλείσιμο zip, έτσι ώστε να μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν πολλές φορές χωρίς να χαλάσουν, αλλά και δυνατότητα θερμοκόλλησης για ερμητικό σφράγισμα. Ακόμα, όσον αφορά τη συσκευασία αλεσμένου καφέ ή ολόκληρων κόκκων, υπάρχουν συγκεκριμένα σακουλάκια Doy Pack με ειδική βαλβίδα μονής κατεύθυνσης που δεν αφήνει τον αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό τους και παράλληλα αποβάλλει το διοξείδιο του άνθρακα. Με αυτόν τον τρόπο ο καφές διατηρεί όλα τα του τα αρώματα και τη φρεσκάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τέλος, ένα ακόμα πλεονέκτημα που προσφέρουν οι συγκεκριμένες συσκευασίες, είναι η άριστη προβολή των προϊόντων σας στα ράφια του καταστήματος. Το ιδιαίτερο υλικό τους και η δυνατότητα προβολής του εσωτερικού της σακούλας μέσω των διαφανειών θα αναδείξουν τα προϊόντα σας αυξάνοντας την προτίμησή τους από τους πελάτες σας.

Χάρτινα σακουλάκια με παράθυρο
Ένα βασικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από οποιοδήποτε κατάστημα ξηρών καρπών είναι τα σακουλάκια κράφτ. Τα σακουλάκια αυτά είναι κατάλληλα για την αποθήκευση όλων των ειδών χύμα τροφίμων όπως οσπρίων, ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, βοτάνων κ.α. Επιλέξτε τα σακουλάκια που διαθέτουν διαφάνεια στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν το περιεχόμενο της σακούλας με την πρώτη ματιά.

Γυάλα για μπαχαρικά, σκόνες ροφημάτων, καραμέλες
Ακόμα, εάν αναρωτιέστε πώς να διατάξετε στα ράφια του καταστήματός σας τις σκόνες ροφημάτων, τα χύμα μπαχαρικά και τις καραμέλες, οι γυάλες με τη διαφάνεια στο καπάκι που θα βρείτε στο vaza.gr είναι η λύση. Τα βάζα αυτά δεν αποτελούν απλά μια ιδέα αποθήκευσης αλλά και έναν τρόπο διαρρύθμισης και διακόσμησης των ραφιών του καταστήματός σας.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *