Εξοπλισμός και διακόσμηση για χώρους εστίασης

Όμορφες ιδέες εξοπλισμού και διακόσμησης για χώρους εστίασης!

Πολλές φορές ο εξοπλισμός και η διακόσμηση στα cafe bar, τα εστιατόρια και τους άλλους χώρους εστίασης, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και προσελκύουν το κοινό. Το vaza.gr σας προσφέρει πλήθος ιδεών για να στολίσετε κατάλληλα το χώρο σας και να τον μετατρέψετε σε ένα μέρος που θα παρέχει ζεστασιά και θα ικανοποιεί όλους σας τους πελάτες!

Ποτήρια
Ψάχνετε για ποτήρια που θα εντυπωσιάσουν και θα διαφέρουν; Θα τα βρείτε στο vaza.gr! Διαλέξτε από τη μεγάλη γκάμα σε ποτήρια με μορφή βάζου ή λάμπας. Η χρήση των ιδιαίτερων αυτών ποτηριών προσδίδουν χαρακτήρα στο χώρο και την επιχείρηση σας και την κάνουν να ξεχωρίζει.

Μπουκάλια για νερό, λάδι και ξίδι
Σε όλους τους χώρους εστίασης, όπου σερβίρεται καφές ή ποτά, χρησιμοποιούνται μπουκάλια νερού και σε όλα τα εστιατόρια υπάρχουν δοχεία για το λάδι και το ξίδι. Σημασία όμως έχει ποια είναι αυτά τα οποία προκαλούν περισσότερη εντύπωση! Στο vaza.gr θα βρείτε κομψά μπουκάλια νερού, τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο ύφος κάθε επιχείρησης, αλλά και ιδιαίτερα δίχωρα δοχεία για να τα γεμίσετε με λάδι και ξίδι την ίδια στιγμή. Άλλωστε τι καλύτερο από το «δύο σε ένα»; Εξοικονομείστε χώρο και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας για να σας προτιμήσουν ξανά!

Γυάλες για φρέσκα ροφήματα
Μια γυάλα με βρυσάκι, γεμάτη με το χαρακτηριστικό φρέσκο ρόφημα που προσφέρεται στο χώρο σας, όχι μόνο διατηρεί το ρόφημα φρέσκο αλλά αποτελεί και τρόπο διακόσμησης του πάγκου σας.
*ΤΙΡ: Μπορείτε να αλλάζετε το ρόφημα σας συστηματικά, αφήνοντας τους πελάτες να επιλέξουν εάν θέλουν να δοκιμάσουν το «φρέσκο ρόφημα της ημέρας».

Γυάλες αναλώσιμων υλικών
Στολίστε το χώρο παρασκευής ροφημάτων με τις ειδικές γυάλες που θα βρείτε στο vaza.gr. Οι γυάλες αυτές μπορεί είτε να αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο του χώρου σας, είτε να περιέχουν τα υλικά που οι baristas χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τα ροφήματα, όπως καφέ και ζάχαρη. Ακόμα, θα μπορούσατε να προσθέσετε στο χώρο σας έναν πάγκο self service όπου να υπάρχουν γυάλες γεμισμένες με είδη όπως φακελάκια τσαγιού ή γαλατάκια για τον καφέ. Το παραπάνω θα ήταν ιδανικό για το στολισμό του πάγκου ενός self service πρωινού μπουφέ σε ξενοδοχεία.

Τουρτιέρες – Γυάλες τροφίμων
Παρουσιάστε στους καταναλωτές σας την επιλογή των φρέσκων σνακ που προσφέρονται στο χώρο σας. Τοποθετήστε στον πάγκο σας τις γυάλινες τουρτίερες με καπάκι που θα βρείτε στο vaza.gr και γεμίστε τες με τις προτάσεις της ημέρας. Με τον τρόπο αυτό θα στολίσετε το χώρο σας αλλά και θα κάνετε πιο εύκολη την επιλογή των πελατών σας, οι οποίοι θα ξέρουν πως αυτό που πρόκειται να δοκιμάσουν είναι καλοδιατηρημένο και φρέσκο.

Γυάλες και βαζάκια για φυτά
Πρωτοτυπήστε! Μετατρέψτε τα βάζα και τις γυάλες από το vaza.gr σε γλαστράκια και διακοσμήστε τα τραπέζια και τους πάγκους του χώρου σας. Τα μικρά αυτά φυτά θα προσθέσουν ένα άρωμα φρεσκάδας στο χώρο σας.
*ΤΙΡ: Έχει πολύ μεγάλη διαφορά στα μάτια των πελατών όταν τα φυτά αυτά δεν είναι συνθετικά. Αναζητήστε φυτά που δε χρειάζονται πολύ φως και πότισμα, εάν ο χώρος σας είναι κλειστός, και προτιμήστε τα «παχύφυτα» που είναι πιο ανθεκτικά.

Δημιουργήστε μια γωνιά ποτώνΛικέρ μπουκάλια
Ανάλογα με τη φύση και το χαρακτήρα του χώρου σας μπορείτε να δημιουργήσετε μικρές διακοσμητικές γωνιές. Εάν το κατάστημα σας προμηθεύει και αλκοολούχα ποτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια «γωνία ποτών» με μπουκάλια κρασιού, λικέρ, ποτήρια και άλλα ιδιαίτερα δοχεία ποτών που θα βρείτε στο vaza.gr. Ακόμα, διακοσμήστε τα ράφια, πίσω από το bar του χώρου σας, με ιδιαίτερα δίxωρα μπουκάλια και προσθέστε μέσα ροφήματα διαφορετικών ειδών και χρωμάτων.
*ΤΙΡ: Εάν δεν θέλετε να γεμίσετε τα διακοσμητικά αυτά μπουκάλια σας με πραγματικά αλκοολούχα ποτά, μπορείτε να χρωματίσετε λίγο νερό με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε άπειρες επιλογές χρωματισμών και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τα προϊόντα του χώρου εστίασης σας για τη διακόσμηση του χώρου.

Διακοσμητικά δοχεία για κεριά
Τα κεράκια ρεσώ προσθέτουν μια ζεστή και ρομαντική νότα στην ατμόσφαιρα του χώρου σας κάνοντας το κλίμα πιο φιλικό και οικείο. Τοποθετήστε τα κεράκια στις ειδικές γυάλες, βαζάκια, φαναράκια κ.α. που θα βρείτε στο vaza.gr και ανάψτε τα την ώρα που αρχίζει να πέφτει ο ήλιος.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *