Ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όμορφες ιδέες για το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου και τη συσκευασία του!

Καθώς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, ξεκινάει η αναζήτηση ρομαντικών ιδεών και δώρων για τον εορτασμό της. Στις 14 Φεβρουαρίου, οι βιτρίνες των καταστημάτων γεμίζουν με στολίδια σε  σχήματα καρδιάς, λουλούδια και ρομαντικές αφιερώσεις, προσκαλώντας μας να προμηθευτούμε δώρο για τον σύντροφό μας.Υπάρχει όμως πιο όμορφος τρόπος να υπενθυμίσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου από το να φτιάξεις μόνος σου αυτό που θα του χαρίσεις;

Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες για να φτιάξεις μόνος σου το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσθέτοντας προσωπικές πινελιές που θα εντυπωσιάσουν και θα συγκινήσουν το αγαπημένο σου πρόσωπο! Για εσάς που ενδιαφέρεστε για τρόπους διακόσμησης και συσκευασίας των εμπορικών σας προϊόντων, που να είναι εμπνευσμένοι από την ημέρα των ερωτευμένων, η παρακάτω λίστα είναι ιδανική και για εσάς!

Κουτάκι με σοκολατάκια

Κουτιά ζαχαροπλαστικής

Στο vaza.gr θα βρεις όμορφα κουτάκια ζαχαροπλαστικής με σχήμα καρδιάς, κατάλληλα για να τα γεμίσεις με τα αγαπημένα σου γλυκίσματα και να τα δωρίσεις στο σύντροφο σου. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Στόλισε τα κουτάκια με χειροποίητα σοκολατένια τρουφάκια. Φτιάχνονται γρήγορα και εύκολα, ή ακόμα και με έτοιμα σοκολατάκια της επιλογής σου.

*ΤΙΡ: Τελειοποίησε το δώρο σου προσθέτοντας μια αφιέρωση στο κουτί.

Κουτάκι καρδιάς με προσωπικά αντικείμενα

Πολλές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι και αυτά που εντυπωσιάζουν περισσότερο! Τα κουτάκια σε σχήμα καρδιάς, που βρίσκεις στο vaza.gr, είναι ιδανικά για να τα γεμίσεις με προσωπικά αντικείμενα, που μόνο εσύ ξέρεις πόσο πολύ θα συγκινήσουν τον αγαπημένο σου. Βάλε μέσα μια φωτογραφία σας, ένα γράμμα, την αγαπημένη του σοκολάτα ή ακόμα και εισιτήρια για κινηματογράφο. Τύλιξε γύρω από το κουτί μια κορδέλα και δέσε την με έναν όμορφο φιόγκο. Το δώρο αυτό προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Μπορεί να γίνει πλούσιο και εντυπωσιακό, αλλά και να δημιουργήσει συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.  Οι επαγγελματίες, προτείνετε στους πελάτες σας να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους γεμίζοντας το ξύλινο αυτό κουτάκι με αγαπημένα αντικείμενα!

*ΤΙΡ: Τοποθέτησε χόρτο διακόσμησης στο πάτο του κουτιού, ώστε να φαίνεται πιο γεμάτο και κομψό.

Κουτί περιποίησης & άλατα μπάνιου

Εάν θέλεις να ευχαριστήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο προσφέροντας του στιγμές χαλάρωσης, τα αξεσουάρ μπάνιου που θα βρεις στο vaza.gr είναι τα κατάλληλα. Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα επίλεξε το σετ που βρίσκεται σε ξύλινη θήκη με σχήμα καρδιάς και συνδύασε το με ένα από τα ειδικά βαζάκια για άλατα μπάνιου. Στόλισε το μπάνιο με κεράκια και ετοίμασε μια χαλαρωτική εμπειρία και για τους δύο σας.

Βάζο με φωτογραφία

Στόλισε ένα κυλινδρικό βάζο με την αγαπημένη σας φωτογραφία. Ντύσε το καπάκι με κορδέλα ή ύφασμα και τοποθέτησε μέσα λαμπάκια ή ένα κεράκι ρεσώ! Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά έχεις μετατρέψει ένα απλό βάζο σε διακοσμητικό χώρου που φέρνει στο μυαλό γλυκιές αναμνήσεις!

*ΤΙΡ: Εάν τοποθετήσεις στο βάζο κερί, κόλλησε τη φωτογραφία εξωτερικά και μην το κλείσεις με καπάκι, γιατί το κεράκι θα σβήσει.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *