VAPEXPRO Thessaloniki 2017

18 – 19 Νοεμβρίου 2017
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo
Θεσσαλονίκη

Η SmartTrade συμμετείχε στην VAPEXPRO Thessaloniki 2017 που διεξήχθη στις 18 & 19 Νοεμβρίου στην ΔΕΘ HELEXPO. Η VAPEXPRO είναι επαγγελματική η έκθεση προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

VAPERXPRO_VAZA.GRΤο vaza.gr ήταν εκεί για να προτείνει στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους ατμιστές λύσεις για την συσκευασία και διατήρηση των καπνικών τους. Συγκεκριμένα, στο stand μας οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούσαν να βρουν χωνιά, σταγονομετρητές, γυάλινες σύριγγες με μεταλλική βελόνα, μεγάλη ποικιλία σε γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια σε διάφορες χωρητικότητες , καθώς επίσης και διαφόρων τύπων στόμια.

Στο περίπτερο, αλλά και στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε ογκομετρικούς σωλήνες, γυάλινες μεγάλες πιπέτες με μηχανισμό, πλαστικά σταγονόμετρα μίας χρήσης, καθώς και σύριγγες γυάλινες και ακρυλικές. Προϊόντα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πρόσμιξη των συστατικών σας με ακρίβεια, ώστε ως αποτέλεσμα να έχετε το βέλτιστο καπνικό προϊόν. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο, αλλά και τη σύσταση των καπνικών σας!

Στο vaza.gr είμαστε ειδικοί στη συσκευασία και μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα σας. Καλύπτουμε τόσο τις ανάγκες επαγγελματιών διαθέτοντας την ποικιλία μας σε ποσότητες χονδρικής, όσο και ιδιωτών πωλώντας όλους τους κωδικούς και σε μικρές ποσότητες. Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε πάντα άμεσα και με συνέπεια. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα vaza.gr, ενώ αν επιθυμείτε να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημά μας.

Ευχαριστούμε την VAPEXPRO για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *