Ιδέες στολισμού γάμου/βάφτισης 2021+Ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες

Φέτος οι τάσεις στις χειροποίητες μπομπονιέρες είναι πραγματικά πρωτότυπες και ανάλογα την δεξίωση και την τελετή που θα επιλέξετε να κάνετε μπορείτε να εντάξετε και κάποιες απ τις παρακάτω ιδέες για τις μπομπονιέρες σας, τον στολισμό και τα κεράσματα σας.

1) Ημιδιάφανα πουγκάκια με τριαντάφυλλο – σαπουνάκι

Τι πιο πρωτότυπο και επίκαιρο στην εποχή που διανύουμε ένα λουλούδι από σαπούνι για τους καλεσμένους σας που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο! Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν είτε ως κλασσικό σαπουνάκι πέταλο-πέταλο είτε να αρωματίσουν την ντουλάπα τους ή ακόμα και ως διακόσμηση νιπτήρα μπάνιου!

2) Χειροποίητα μπισκοτάκια σε χάρτινα οικολογικά σακουλάκια.

Η ιδέα αυτή προέκυψε απ όλους αυτούς που δεν απολαμβάνουν τα κουφέτα ως κέρασμα και θέλουν να κεράσουν κάτι πιο εκλεκτό, νόστιμο και rustik. Τα μπισκοτάκια καλό θα ήταν να ναι ουδέτερα όσον αφορά τα γούστα των καλεσμένων σας (π.χ 2 βανίλιας και δύο σοκολάτας ) για να ικανοποιήσουν και τους πιο “δύσκολους”. Όσον αφορά τον στολισμό της συσκευασίας τους απλά αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει αλλά αναλογιστείτε και το γενικό βασικό χρώμα των διακοσμήσεων σας.

 

3) Μαγνητάκια ψυγείου

 

 

 

 

Ναι, όλοι ξέρουμε ότι τα μαγνητάκια είναι ένα κλασσικό σουβενίρ από ταξίδια αλλά θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικό οικονομικό δωράκι – σουβενίρ γάμου ή βάφτισης που θα θυμίζει τους καλεσμένους σας τον παραμυθένιο γάμο/βάφτιση σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στα σπίτια τους. Ένα όμορφο μοτίβο είναι ένα πλαίσιο με λουλούδια ή κοχύλια ή οτιδήποτε που ταιριάζει με την διακόσμηση του γάμου ή της βάφτισης και στο κέντρο τα ονόματα του ζεύγους ή του παιδιού που βαφτίζετε ή και κάτι πιο απλό με τα ονόματα του ζεύγους/παιδιού όπως στη πρώτη φωτογραφία.

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι πρωτότυπες ιδέες μας. Χιλιάδες προϊόντα  για χειροποίητες μπομπονιέρες, υλικά διακόσμησης, συσκευασίες και πολλά ακόμη θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *