βαζάκια για κεριά σόγιας σε λευκο background

Βαζάκια για κεριά – Όμορφες προτάσεις

Ψάχνετε όμορφες, δημιουργικές και οικονομικές προτάσεις από βαζάκια για κεριά για να ολοκληρώσετε το επόμενο project κηροπλαστικής σας?

Τα κεριά έχουν γίνει πλέον το απόλυτο must αξεσουάρ ενός σπιτιού, κάποιες φορές για καθαρά διακοσμητικούς λόγους, τις περισσότερες φορές ωστόσο για τον μοναδικό συνδυασμό αισθητικής και ψυχικής ανάτασης που προσφέρουν. Οι άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά ερωτευτεί τα αρωματικά κεριά και τα χρησιμοποιούν για να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο άνετη.

Είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες προσθήκες για ένα σπίτι, γραφείο, πάρτι ή εκδήλωση. Ειδικότερα, τα κεριά σε βάζα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα γιατί διαθέτουν κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:

Είναι απόλυτα ασφαλή

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των βάζων είναι το χαρακτηριστικό καπάκι ασφαλείας. Είναι εύκολο να τα μεταφέρετε όταν καίγονται, δεν χρειάζεστε συγκεκριμένο τύπο κηροπήγιου για να τα τοποθετήσετε πάνω και τα περισσότερα κεριά σε βάζα φαίνονται απολύτως εντυπωσιακά ακόμη και όταν δεν είναι αναμμένα και χρησιμοποιούνται ως αξεσουάρ διακόσμησης.

Έχουν μεγαλύτερο χρόνο συνεχόμενης καύσης

Κατά μέσο όρο, τα κεριά σε βάζα προσφέρουν μεγαλύτερο συνεχόμενο χρόνο καύσης έναντι οποιουδήποτε άλλου κεριού κανονικού μεγέθους, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί ή να στάξει το κερί τους.

Τα κεριά χωρίς κάποιον περιέκτη μπορούν να παρουσιάσουν διαφοροποιήσεις από την αρχική τους κλίση όταν τα καίμε για μεγαλύτερή χρονική διάρκεια.

Έχουν καλύτερη προβολή αρώματος

Τα βάζα μας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μαλακότερους τύπους κεριών που μπορούν να συγκρατήσουν μεγαλύτερη ποσότητα ελαίου. Μεγαλύτερη ποσότητα ελαίου σημαίνει μεγαλύτερη αρωματική προβολή!

Επιπλέον, όταν καίμε κεριά σε βαζάκια, συνήθως δημιουργείται μια μεγαλύτερη λίμνη λιωμένου κεριού, η οποία μπορεί να διατηρήσει μεγαλύτερη θερμότητα και δημιουργεί πιο έντονη μυρωδιά στο δωμάτιο.

Τέλος, το καπάκι μας δίνει την δυνατότητα να προστατεύσουμε το αρωματικό έλαιο και την ένταση του, διατηρώντας το βάζο κλειστό όταν δεν το έχουμε αναμμένο.

3_βαζάκια_για_κεριά_πυρίμαχα

Προστατεύστε τον χώρο σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις σταγόνες κεριού όταν χρησιμοποιείται κεριά σε βάζα, καθώς είναι αυτοτελή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τυχόν λεκέδες από τραπέζια, χαλιά ή ρούχα.

Επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια

Το καλύτερο με τα κεριά σε βάζα είναι ότι διαθέτουν δοχεία πολλαπλών χρήσεων. Απλά καθαρίστε το κερί που έχει περισσέψει από τα βάζα, πλύντε τα με χλιαρό νερό και είναι έτοιμα για χρησιμοποιηθούν ξανά.. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση μικρών αξεσουάρ, φαγώσιμων ή αν είστε λάτρης του DIY μπορείτε να τα διακοσμήσετε.

Βαζάκια για κεριά – Οι προτάσεις μας

Ακολουθούν προτάσεις από βαζάκια για κεριά που χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στις επόμενες δημιουργίες σας!

 

Βάζο 500 ml γυάλινο, διάφανο με καπάκι και αεροστεγές κλείσιμο

 

 

Βαζάκι γυάλινο 250 ml, στρογγυλό με ξύλινο καπάκι και λάστιχο

 

Βάζο γυάλινο 70×84 mm με ξύλινο καπάκι και λάστιχο

 

Βάζο 90 ml γυάλινο στρογγυλό 108×45 mm με ξύλινο καπάκι και αεροστεγές κλείσιμο (σύρμα και λάστιχο στο καπάκι)

 

Βάζο 100 ml γυάλινο τετράγωνο 54×76 mm με αεροστεγές κλείσιμο (σύρμα και λάστιχο στο καπάκι)

 

Μήπως ξεκινάτε τώρα με την δημιουργία αρωματικών κεριών και θέλετε να μάθετε ποια υλικά είναι απολύτως απαραίτητα?

Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας: Υλικά για αρωματικά κεριά: Οδηγός για αρχάριους

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *