Ανοιξιάτικα διακοσμητικά φανάρια για κάθε χώρο!

Η άνοιξη φέρνει μαζί της και την ανανέωση σε όλους τους χώρους. Τόσο σε εξωτερικούς, αυλές, βεράντες, μπαλκόνια όσο και σε εσωτερικούς, οικιακούς και επαγγελματικούς. Αν θέλετε κι εσείς να ανανεώσετε το χώρο σας με κάποια πρόταση διακόσμησης που θα περιέχει το προσωπικό σας ανοιξιάτικο στυλ, τότε τα διακοσμητικά φανάρια είναι η επιλογή σας!

Μικρά και μεγάλα, τα διακοσμητικά φανάρια είναι μια πρόταση που ταιριάζει παντού. Σημασία έχουν τα αντικείμενα που θα προσθέσετε στα φανάρια ώστε να δώσετε το πνεύμα κάθε εποχής ή και γιορτής.

Επιλέξτε ανάμεσα από πολλά υλικά και δημιουργήστε μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις και συνθέσεις που ταιριάζουν στο ύφος και το στυλ του χώρου σας. Επίσης τα φανάρια έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες προτάσεις διακόσμησης.  Μπορείτε να τα μετακινείτε ανάλογα με το πού θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή ακόμη να τα πάρετε μαζί σας στο εξοχικό.

Παρακάτω σας προτείνουμε διάφορα υλικά που θα μπορούσατε να επιλέξετε για να τα συνδυάσετε με φανάρια μικρά και μεγάλα. Έτσι θα προσθέσετε μια πινελιά ανανέωσης  που θα σας δώσει χαρά και καλύτερη διάθεση σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε να τα τοποθετήσετε.

3+1 προτάσεις

  • Φανάρια με γλαστράκια/λουλούδια

Μια όμορφη και φρέσκια διακοσμητική ιδέα είναι τα μεγάλα και ευρύχωρα διακοσμητικά φανάρια που χωράνε μέσα γλάστρα ή μικρότερα γλαστράκια με λουλούδια. Δίνουν μια χαρούμενη ανοιξιάτικη νότα τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε μπαλκόνι ή παράθυρο. Αυτά τα φανάρια να δεις που θα κλέψουν την παράσταση στη φετινή σου διακόσμηση.
Tip! Μην ξεχάσεις να αφήσεις το πορτάκι των φαναριών ανοιχτό για να μπορεί το φυτό να αναπνέει.

 

  • Φανάρια με πασχαλινή διακόσμηση

Πρόσθεσε στη φετινή σου πασχαλινή διακόσμηση φανάρια με πασχαλινά αυγά, πασχαλινά διακοσμητικά και λίγο βρύο ή τεχνητό γρασίδι. Αυγά, κουνελάκια, κοτοπουλάκια και πασχαλίτσες είναι μόνο μερικές από τις φιγούρες που μπορείς να επιλέξεις για να προσθέσεις μέσα στα φανάρια σου. Πρόκειται για μια από τις εύκολες προτάσεις που θα απογειώσει την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σου!

 

  • Φανάρια με κεριά ή κηροπήγια

 

Επίλεξε σκούρα φανάρια με ανοιχτά χρώματα κεριών ή το αντίστροφο. Τοποθέτησε τα σε γωνιές του σαλονιού, κοντά στα παράθυρα, το τζάκι ή  και δίπλα στην πόρτα. Όταν προμηθευτείς κεριά, πάρε αρκετά τεμάχια αλλά «παίξε» και με τα χρώματα σε συνδυασμούς που να δένουν με τα υπόλοιπα αντικείμενα του χώρου σου. Θα μπορείς να τα αλλάζεις και να δίνεις την αίσθηση του καινούριου κάθε φορά, χωρίς στην ουσία να αλλάζεις το κυρίως διακοσμητικό κομμάτι που είναι το φανάρι.

Για το τέλος σου αφήσαμε την πιο μοντέρνα πρόταση, τα γεωμετρικά φανάρια.

Διακόσμηση με κεριά

Στόλισε γεωμετρικά φανάρια, πολύγωνα ή τετράγωνα με κάποια από τα παραπάνω υλικά. Ή τοποθέτησε και πιο καλοκαιρινά στοιχεία όπως  βότσαλα, αστερίες, άμμο, κοχύλια κλπ.  Συνδύασέ τα μεταξύ τους και με λευκά/γαλάζια κεριά μικρά και μεγάλα, και δες το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Θυμήσου! Βάλε το προσωπικό σου γούστο ανάλογα με την εποχή και θα φτιάξεις μοναδική διακόσμηση στο σπίτι, το μπαλκόνι ή τον κήπο σου!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *