Χριστουγεννιάτικα δώρα στην περίοδο των εορτών

Χριστουγεννιάτικα κουτιά

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και αποτελούν μια εποχή που όλοι μας συνηθίζουμε να κάνουμε κάποιο εορταστικό δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αναμφίβολα, λύσεις υπάρχουν πολλές για όλα τα βαλάντια και όλες τις προτιμήσεις… Αν όμως και πάλι δυσκολεύεστε τι να επιλέξετε για τους δικούς σας, μια συμβουλή είναι να αφιερώσετε χρόνο ώστε να ακούσετε για ποια θέματα συζητάνε, τι μπορεί να επιθυμούν ή να παρατηρήσετε προσεκτικά τι φοράνε.

Πριν όμως καταλήξετε στην επιλογή σας, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:


Χειροποίητα DIY δώρα που αντανακλούν την προσωπικότητα μας

Οι δημιουργίες DIY αποτελούν must για την εποχή μας συγκεντρώνοντας πολλά πλεονεκτήματα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξουμε κάποιο χειροποίητο δώρο που δεν θα μας κοστίσει αρκετά (σημαντικό στις μέρες μας), θα το φτιάξουμε εύκολα και πάνω από όλα θα αντανακλά την προσωπικότητα και θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους μας;

Για παράδειγμα μια ιδέα για ένα πρωτότυπο και δημιουργικό δώρο θα ήταν να προσφέρετε κάποιο βάζο με μια… συνταγή ή να το στολίσετε με κάποια στολίδια στο κλίμα των εορτών μετατρέποντας το για παράδειγμα σε μια χιονόμπαλα ή ένα διακοσμητικό για το σαλόνι!

By Marco Verch Professional Photographer under https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Χωρίς αμφιβολία, οι δημιουργίες DIY αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να δείξετε ότι νοιάζεστε για κάποιον και ότι καταβάλλετε σκέψη και προσπάθεια ώστε να του προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο.

Επίσης, το ωραίο με τα DIY δώρα είναι οι αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν είτε επιθυμείτε να προσφέρετε κάτι κλασσικό, είτε κάτι πιο μοντέρνο. Ένα είναι σίγουρο, πως η επιλογή είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση!


Συσκευασία

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε μια συσκευασία μπορείτε να κάνετε ένα δώρο ακόμη πιο προσωπικό και να του προσδώσετε μεγαλύτερη αξία.

Όσον αφορά το χρώμα, να έχετε υπόψη πως παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα θεωρούνται το κόκκινο, το λευκό αλλά και το πράσινο, καθένα από τα οποία έχει μια ξεχωριστή σημασία. Το πράσινο αντιπροσωπεύει την απλότητα, το λευκό την αρμονία και τέλος το κόκκινο αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό.

Σακούλες, κουτιά, διακοσμητικές κορδέλες ή χόρτο συσκευασίας είναι κάποια προϊόντα που είναι πιθανόν να χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα γιορτινά σας δώρα.

Χόρτο συσκευασίας

Κορδέλα Οργάντζα

Φυσικά, για τη συσκευασία μπορείτε να επιλέξετε και έτοιμα κουτιά με Χριστουγεννιάτικα σχέδια ή Χριστουγεννιάτικες τσάντες που αναμφίβολα θα αρέσουν στα παιδιά και θα προσφέρουν εύκολα μια εορταστική νότα στα δώρα σας. Δημιουργήστε ένα μοναδικό και αξέχαστο δώρο χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα κουτάκια, γεμίζοντάς τα για παράδειγμα με γλυκά ή μικρά και ξεχωριστά δώρα.

Χριστουγεννιάτικο κουτάκι

Χριστουγεννιάτικα κουτιά

Όπως και να ‘χει, ιδέες και λύσεις υπάρχουν πολλές και όλα απλά εξαρτώνται από το δικό σας μεράκι και φαντασία…

Ά… και αφού καταλήξετε και ετοιμάσετε ένα όμορφο δώρο, καλό είναι να το συνοδεύσετε και με μια κλασσική, έτοιμη κάρτα όπου θα μπορέσετε να γράψετε τις δικές σου ευχές!

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *