Ιδέες για κομψές μπομπονιέρες για έναν αξέχαστο γάμο/βάφτιση!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια προσφέρουν μπομπονιέρες. Είναι ένα ευχαριστώ στους καλεσμένους σας και παρέχουν μια ανάμνηση της ευτηχίας σας. Καθώς κοντευέτε τους τελευταίους μήνες πριν από το γάμο σας, θα θελήσετε να ξεκινήσετε την έρευνα σας για ιδέες γάμου και να επιλέξετε τα σωστά υλικά για τις μπομπονιέρες σας. Από μίνι βαζάκια σπιτικής μαρμελάδας έως εξατομικευμένες κάρτες, φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές και πολλά άλλα, υπάρχουν πολλά είδη για να διαλέξετε.

Το πρώτο βήμα για την επιλογή της τέλειας μπομπονιέρας είναι να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό σας, καθώς το μέσο κόστος τους είναι περίπου 200 ευρώ, σύμφωνα με μια έρευνα για περισσότερους από 27.000 νεόνυμφους που παντρεύτηκαν το 2019. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο των δώρων που θα θέλατε να δώσετε, είτε είναι βρώσιμα δώρα, χαριτωμένα αναμνηστικά ή κάτι άλλο. Οι προτιμήσεις σας πρέπει επίσης να αντιστοιχούν στο θέμα του γάμου σας, είτε πρόκειται για ρουστίκ, glam, κλασικό ή παραλιακό.

Αν ψάχνετε για μοναδικές ιδέες για τον γάμο σας, μην ανησυχείτε! Σας έχουμε εξασφαλίσει ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Εξερευνήστε αυτές τις κορυφαίες προτάσεις για τη ξεχωριστή σας μέρα.

Γλειφιτζούρια!
Ναι καλά ακούσατε! Τα γλυφιτζούρια αποτελούν ενα κλασσικό παιδικό κέρασμα αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και μπομπονιέρα είτε για γάμο είτε για βάφτιση. Επιλέξτε γεύσεις που αρέσει στους περισσότερους π.χ σοκολατένια βαφλόμπαλα ή κλασσικό κεράσι!

 

Bαζάκι με κρέμα τάρτας και εποχικά φρουτάκια!

Τι πιο δροσερό και καλοκαιρινό!

Μπρελόκ με ανοιχτήρι

Όμορφο, χιουμοριστικό και πρωτότυπο!

Χαριτωμένες θήκες για αλάτι και πιπέρι!

Μια μπομπονιέρα πιο υψηλή σε κόστος αλλά πολύ εντυπωσιακή!

 

Βαζάκια σε ιδιαίτερη διακόσμηση με μέλι !


Για να μελώσει ο γάμος!

 

Μίνι μπουκαλάκια με αντισηπτικά

Επίκαιρο και χρήσιμο!

Ελπίζουμε να βρηκάτε χρήσιμες και δημιουργικές τις ιδέες μας.

Είδη διακόσμησης μπομπονιέρας, βαζάκια, πουγκάκια, και είδη σερβιρίσματος.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *