Οι δημοφιλέστερες τάσεις στις μπομπονιέρες για το 2020!

Δείτε εδώ τις πιο in επιλογές που θα κυριαρχήσουν τη φετινή χρονιά

Οι τάσεις και η μόδα στις μπομπονιέρες αλλάζουν, και κάθε χρονιά υπάρχουν όλο και περισσότερες επιλογές και προσθήκες σε υλικά. Τα social media όπως το instagram και το pinterest δημιουργούν συνεχώς νέες προτάσεις και παρακολουθώντας τις αναζητήσεις των περισσότερων γυναικών φαίνεται ότι σε αυτά τα social media ψάχνουν πρώτα να ενημερωθούν σε ό, τι έχει να κάνει με τον γάμο ή τη βάπτισή τους. Διαβάζοντας διάφορα άρθρα και ψάχνοντας φωτογραφίες με θέματα που τους αρέσουν αποφασίζουν τελικά που θα απευθυνθούν για να προμηθευτούν τα δικά τους υλικά διακόσμησης και φυσικά τις μπομπονιέρες τους. Αν κι εσείς δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε για να βρείτε το στυλ της μπομπονιέρας που θέλετε και σας αρέσει τότε σας έχουμε τη λύση! Ενημερωθείτε εδώ για τις τάσεις που επικρατούν και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες τάσεις στις μπομπονιέρες γάμου για φέτος;

Κίτρινο χρώμα

Το κυρίαρχο χρώμα για φέτος σύμφωνα με τους wedding planners είναι το κίτρινο και συμβολίζει την ευφυΐα και την αισιοδοξία. Ξεφύγετε από το λευκό ως χρώμα του γάμου ή της βάπτισης και επιλέξτε το κίτρινο που μπορεί να συνδυαστεί πολύ με μωβ, πράσινο και το χρώμα της άμμου.

Φύση

Η φύση και το πράσινο είναι must και η τάση greenery -έτσι λέγεται, είναι στις top επιλογές και φέτος. Φύλλα, κλωνάρια και άνθη προσθέτουν στυλ και δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στις μπομπονιέρες σας.

Boho

Από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο pinterest η τάση boho παραμένει και φέτος ψηλά στην προτίμηση των υποψήφιων νυφών.

Μπαμπού

Το μπαμπού είναι τόσο παλιό και ταυτόχρονα τόσο νέο που είναι μόδα από μόνο του. Οι γάμοι του 2020 το έχουν ως κεντρικό υλικό τόσο στη διακόσμηση, όσο και ως μπομπονιέρα για τους καλεσμένους. Δείτε μερικές ιδέες πως μπορείτε να το χρησιμοποιήστε και στον δικό σας γάμο φέτος.

Minimal

Αν η επιλογή κάποιας ιδιαίτερης τάσης σας τρομάζει τότε ακολουθήστε τις απλές λιτές γραμμές και στη μπομπονιέρα σας. Μίνιμαλ υλικά και υφάσματα μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχες και σικ δημιουργίες που θα αποτελέσουν τις μπομπονιέρες σας.

Vintage

Η τάση vintage είναι δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και επιλέγεται συχνά όχι μόνο για τις μπομπονιέρες αλλά και ως θέμα για όλο τον γάμο, το νυφικό και τη διακόσμηση.

Romantic

Η τάση που ποτέ δεν πέφτει από τη μόδα αφού από μόνος του ο γάμος είναι… ρομαντικός! Μη φοβηθείτε να επιλέξετε καρδούλες, δαντέλες και λουλουδάκια στις μπομπονιέρες σας! Είναι η  ημέρα σας και μπορείτε να είστε όσο ρομαντική θέλετε.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *