DIY Ανανεώστε τα ρεσό σας με μια νότα πολυτέλειας!

 

Τα ρεσό είναι η πινελιά στη συνολική διακόσμηση. Επειδή από μόνα τους είναι μικρά και διακριτικά δεν αρκούν ως κύριο μέρος διακόσμησης. Έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα και να αποτελέσουν μέρος της, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.
Συνήθως τοποθετούνται σε μικρά γυάλινα βαζάκια ή μέσα σε φαναράκια. Έτσι μια ιδέα είναι να διακοσμήσετε μόνοι σας αυτά τα βαζάκια ή τα φαναράκια. Μ’ αυτό τον τρόπο θα αλλάξετε την εικόνα τους και ταυτόχρονα θα ανανεώσετε τη διακόσμηση σας.
Μια πολύ όμορφη ιδέα η οποία θα αλλάξει εντελώς το ύφος τους και θα δώσει μια νότα πολυτέλειας στα ρεσό σας, είναι η χρυσόσκονη σε διάφορα χρώματα. Η χρυσόσκονη από μόνη της χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά και ευχάριστης διάθεσης όπου χρησιμοποιείται. Αποτελεί ένα εύκολο υλικό για χρήση σε DIY κατασκευές.

Για να το κάνετε μόνοι σας θα χρειαστείτε:

  • Γυάλινα βαζάκια ρεσό
  • Κόλλα για χειροτεχνίες
  • Διακοσμητική χρυσόσκονη σε ό,τι χρώμα θέλετε
  • Βαθύ μπολ

Εκτέλεση:
Τοποθετήστε κόλλα στο κάτω μέρος από το βαζάκι και μέχρι το ύψος του κεριού ώστε να κρύβεται.

Αδειάστε κάθε σακουλάκι χρυσόσκονης σε ένα βαθύ μπολ. Βουτήξτε το βαζάκι με την κόλλα προσεκτικά, ενώ το γυρίζετε με κυκλικές κινήσεις μέσα στη χρυσόσκονη, για να κολλήσει επάνω του όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό και να μην έχει κενά.
Έτσι θα κάνετε με κάθε χρώμα που επιλέξατε και θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Τα διακοσμητικά σας ρεσό είναι έτοιμα για να χαρίσουν τη δική τους πινελιά ανανέωσης στο χώρο σας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *