Food Expo 2018 – Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

10 – 12 Μαρτίου 2018
Metropolitan Expo
Αθήνα

Food Expo 2018

Η Food Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήμασταν εκεί, ανάμεσα στους 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες. Η έκθεση απευθυνόταν τόσο σε επισκέπτες της λιανικής, όσο και του χονδρεμπορίου, της μαζικής εστίασης και της ξενοδοχίας.

Στο περίπτερό μας (Hall 1, Stand C43), παρουσιάσαμε ολοκληρωμένες προτάσεις συσκευασίας ποτών και τροφίμων. Αναλυτικότερα, συσκευασίες Doypack για καφέ, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και βότανα, μπουκάλια ελαιολάδου με πώματα ροής ή άλλα ξεχωριστά καπάκια, βάζα για όλες τις χρήσεις, φιάλες για κρασί με πολλών ειδών πώματα και πολλά άλλα!

Η έκθεση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία υποδεχόμενη περισσότερους από 72.000 επισκέπτες στο σύνολο! Το στοιχείο που μας έκανε να ξεχωρίσουμεήταν το ευρύ φάσμα και οι ιδιαιτερότητες των συσκευασιών που σας προτείναμε, καθώς και η εξυπηρέτηση βασιζόμενοι στις ανάγκες σας.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Food Expo 2018 για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *