Αρωματοπωλείο: Εξοπλισμός και διακόσμηση

Έξυπνες ιδέες διακόσμησης και εξοπλισμού για το αρωματοπωλείο σας!

Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση των χύμα αρωμάτων έχει μεγαλώσει και ο ανταγωνισμός μεταξύ των αρωματοπωλείων έχει αυξηθεί. Ποιος θα είναι, όμως, ο επαγγελματίας που θα κάνει τη διαφορά;

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τον κατάλληλο εξοπλισμό και τη διακόσμηση που θα κάνουν το αρωματοπωλείο σας να ξεχωρίζει.

Μπουκάλια αρωμάτων

Εάν εξειδικεύεστε στον χώρο της αρωματοποιίας, το vaza.gr θα γίνει ο πιστός σας σύμμαχος! Ανακαλύψτε την τεράστια ποικιλία σε μπουκάλια αρωμάτων σε όλες τις διαστάσεις, χωρητικότητες, χρώματα και σχέδια που μπορείτε να φανταστείτε. Ανάλογα με το ύφος της επιχείρησής σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπουκαλάκια πλαστικά, γυάλινα ή κρυστάλλινα. Ακόμα, συνδυάζοντας τα φιαλίδια αυτά με τα καπάκια και σπρέι της επιλογής σας, διαλέξτε εάν θέλετε τα μπουκάλια σας να ανοίγουν και να επαναχρησιμοποιούνται ή να είναι Crimp.

Φιάλες αποθήκευσης, μπουκάλες με βρυσάκι και γεμιστικά 

Η ποιότητα των αρωμάτων που παρασκευάζετε εξαρτάται και από την ποιότητα του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε στο αρωματοπωλείο σας. Στο vaza.gr θα βρείτε φιάλες αλουμινίου με καπάκι ασφαλείας, κατάλληλες για την ασφαλή αποθήκευση των αρωμάτων σας, και γυάλινες μπουκάλες με βρυσάκι που είναι ιδανικές για να διαφυλάξουν τη μυρωδιά των προϊόντων σας χωρίς να την αλλοιώσουν. Ακόμα, προσφέρετε στους πελάτες σας μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξοπλίζοντας το κατάστημά σας με τα άριστης ποιότητας γεμιστικά δοχεία, που παράλληλα αποτελούν και ένα στολίδι στον χώρο σας. Οι σύριγγες, τα χωνιά και οι ογκομετρικοί σωλήνες που θα βρείτε στο vaza.gr είναι μερικά ακόμα χρήσιμα εργαλεία που θα κάνουν την παρασκευή των αρωμάτων σας πιο εύκολη και ποιοτική.

Προϊόντα καλλωπισμού

Προμηθεύστε το αρωματοπωλείο σας με επιπλέον προϊόντα καλλωπισμού και δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να τα συνδυάσουν με το αγαπημένο τους άρωμα. Στο vaza.gr θα βρείτε εντυπωσιακές μπιζουτιέρες με καθρέφτη και συρταράκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν νεσεσέρ, ιδανικές για τις πελάτισσες που ταξιδεύουν. Ακόμα, ανακαλύψτε τις κομψές βούρτσες μαλλιών, που είναι διακοσμημένες με decoupage, και τοποθετήστε τες στον πάγκο του καταστήματός σας προσθέτοντας στον χώρο σας μια ρομαντική νότα.

Δείγματα

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και άλλα αρώματα που παρασκευάζονται στο αρωματοπωλείο σας. Στο vaza.gr θα βρείτε μπουκαλάκια μινιατούρες σε διάφορα χρώματα και σχέδια που είναι κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Δωρίστε ένα δειγματάκι με κάθε αγορά αρώματος και προτείνετε στους πελάτες του καταστήματός σας, για να έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους άρωμα.

Αρωματικά χώρου

Επεκτείνετε τις παροχές της επιχείρησής σας παρασκευάζοντας αρωματικά χώρου. Στο vaza.gr υπάρχουν ειδικά μπουκαλάκια για τον αρωματισμό αυτοκινήτου και διαφόρων άλλων χώρων που μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες σας να τα γεμίσουν με το αγαπημένο τους άρωμα από το αρωματοπωλείο σας, έτσι ώστε να το απολαμβάνουν διαρκώς.

Σπρέι και Σπρέι Πουάρ

Συνδυάστε το πλήθος από μπουκαλάκια αρωμάτων, που θα βρείτε στο vaza.gr, με πλαστικά ή αλουμινένια σπρέι με καπάκι ή με τα ντελικάτα σπρέι πουάρ. Μπορείτε ακόμα να δώσετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να διαλέξουν αυτοί τον κατάλληλο συνδυασμό από τα καπάκια που εφαρμόζουν άψογα σε όλα τα μπουκαλάκια αποτρέποντας τις διαρροές. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια από διαρροές, προτιμήστε τα μπουκαλάκια crimp, που ασφαλίζουν, δεν ανοίγουν και δεν μπορούν να γεμισθούν ξανά.

Συσκευασίες και κουτάκια δώρου

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πελάτες αναζητούν στο αρωματοπωλείο σας το κατάλληλο άρωμα για να το δωρίσουν σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Προσφέρετε τους τη δυνατότητα να συνδυάσουν το κατάλληλο μπουκαλάκι αρώματος με μια από τις εντυπωσιακές συσκευασίες και τα κουτάκια δώρου που θα βρείτε στο vaza.gr. Ακόμα, προτείνετε τους να χρησιμοποιήσουν ένα από τα κρυστάλλινα μπουκαλάκια, κάνοντας το δώρο ακόμα πιο όμορφο.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *