4+1 εύκολοι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σας φθινόπωρο

Καλωσορίστε την μυρωδιά του φθινοπώρου στο σπίτι σας με 5 απλούς τρόπους!

Έχει επιβεβαιωθεί, άλλωστε, από διάφορες μελέτες, ότι οι μυρωδιές επηρεάζουν την υγεία και τη διάθεση μας σε σημαντικό βαθμό. Το γεγονός ότι μία από τις πέντε μας αισθήσεις είναι η όσφρηση, μας βοηθά να καταλάβουμε την σπουδαιότητα τους. Τα αρώματα μας προκαλούν διάφορα συναισθήματα και δημιουργούν μία σύνδεση με τις αναμνήσεις.

Κάποια από τα οφέλη των ευχάριστων αρωμάτων είναι ότι μας ενεργοποιούν, μας απελευθερώνουν από το άγχος, τονώνουν την αυτοπεποίθηση μας και μας προσφέρουν πνευματική και σωματική γαλήνη. Στη συνέχεια θα αναφέρουμε τρόπους για να μοσχοβολήσει το σπίτι σας με φθινοπωρινά αρώματα, που θυμίζουν ζεστασιά, άνεση και αναζωογόνηση.

Αρωματικά χώρου (reed diffusers)

Ο πρώτος τρόπος που σας προτείνουμε είναι να τοποθετήσετε αρωματικά χώρου σε κάποια σημεία του σπιτιού σας. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορείτε να τα αφήσετε χωρίς επίβλεψη να αρωματίζουν τον χώρο σας ενώ λείπετε και όταν επιστρέφετε θα απολαμβάνετε την όμορφη μυρωδιά τους χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε χώρο επαγγελματικό ή προσωπικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικά αρώματα ανάλογα με την αίσθηση που θέλετε να σας βγάζει ο κάθε χώρος. Τα fiber sticks είναι εξαιρετικά απορροφητικά καθώς λόγω του πορώδους υλικού απορροφούν το άρωμα ομοιόμορφα σε όλο το μήκος τους και το διαχέουν πολύ αποτελεσματικά στον χώρο.

Συνδυάστε το μπουκάλι 191-11 με το πώμα 1184-3-0
Συνδυάστε το μπουκάλι 191-11 με το πώμα 1184-3-0

Tip: Κάποια σημεία που θα μπορούσατε να βάλετε τα αρωματικά χώρου είναι δίπλα σε πόρτες, διαδρόμους και σε σημεία όπου με την κυκλοφορία του αέρα το άρωμα τους θα διασκορπιστεί στην ατμόσφαιρα.

Αρωματικά κεριά, melts και έλαια

Ο δεύτερος τρόπος είναι τα αρωματικά κεριά. Δημιουργήστε σε μόλις λίγα λεπτά μια ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σας από το φως των κεριών και την ωραία μυρωδιά  Επιλέξτε το άρωμα της αρεσκείας σας, προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια ή κομμάτια melts και δημιουργήστε μία απόλυτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Προσοχή μην αφήνετε τον αρωματιστή αναμμένο χωρίς επίβλεψη.

 

Δημιουργήστε μοναδικά κεριά στα βαζάκια 1078-56-4-200

Συσκευή αρωματοθεραπείας με εφέ φλόγας και ήχο

Βελτιώστε την καθημερινότητα και την  διαμονή σας σε οποιοδήποτε χώρο, κάνοντας αρωματοθεραπεία. Απολαύστε στο έπακρο κάθε περίσταση με την συσκευή αρωματοθεραπείας και αναδείξτε το μοναδικό σας γούστο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή 1132-1-0. Η συγκεκριμένη συνδυάζει την ύγρανση, την διάχυση αρωμάτων, τον ήχο και τις έξυπνες δυνατότητες σε μία μόνο συσκευή. (Βρείτε εδώ μια τεράστια ποικιλία από αρωματικά έλαια)

Συσκευή αρωματοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων, εφέ φλόγας και ήχο
Συσκευή αρωματοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων, εφέ φλόγας και ήχο

Αρωματικά ντουλάπας

Θα έχετε παρατηρήσει πως συνδυάζουμε κάποιες μυρωδιές με συγκεκριμένα άτομα, μέρη, στιγμές. Δημιουργήστε έναν τέτοιο όμορφο συνειρμό για το σπίτι σας. Εξαλείψτε τις ενοχλητικές οσμές, όπως του μαγειρέματος ή της μούχλας, από τις ντουλάπες και τα ρούχα σας τοποθετώντας μέσα σε αυτές, κάποιο πουγκί με αρωματικά.

Βρείτε όλα τα διαθέσιμα αρωματικά ντουλάπας εδώ
Βρείτε όλα τα διαθέσιμα αρωματικά ντουλάπας εδώ

Λουλούδια

Εμπλουτίσετε τον χώρο σας εύκολα με χρώμα, στυλ και αρώματα, προσθέτοντας σε ένα βάζο λίγα φρέσκα λουλούδια. Στολίστε το βάζο σε ένα κεντρικό σημείο όπου θα είναι ορατό από όλα τα σημεία έτσι ώστε να τα βλέπετε όσο πιο συχνά γίνετε και να γεμίζουν νόημα την κάθε σας στιγμή.

Autumn flowers

Επιπροσθέτως όλα τα παραπάνω, αναβαθμίζουν την διακόσμηση εσωτερικού σας χώρου. Με αυτές τις προσθήκες ανανεώνεται η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας και οι χώροι εκπέμπουν άνεση και φιλοξενία. Δοκιμάστε να βάλετε στην ζωή σας αρωματικά χώρου και αφεθείτε στο ταξίδι των αισθήσεων.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *