5 έξυπνες λύσεις για να οργανώσεις το μπάνιο σου

Bathroom organization

Η εικόνα του σπιτιού μας, και ειδικά του μπάνιου μας, καθρεπτίζει την προσωπικότητα μας και την ψυχολογία μας. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε να έχουμε το μπάνιο μας καθαρό, τακτοποιημένο και μοσχοβολιστό. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τα θέματα υγιεινής που προλαμβάνουμε, υποσυνείδητα επηρεαζόμαστε είτε θετικά είτε αρνητικά.

Και επειδή το μπάνιο είναι ο καθρέπτης του σπιτιού μας, σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε έξυπνες λύσεις και ιδέες για διακόσμηση και την οργάνωση του μπάνιου σας!

Μπουκαλάκια για τα σαμπουάν

Φροντίστε ο χώρος να είναι όσο γίνεται πιο συμμαζεμένος. Όσο λιγότερα πράγματα υπάρχουν τριγύρω τόσο το καλύτερο. Τα πολλά προϊόντα με τα τόσα χρώματα και τις τόσες ετικέτες προκαλούν σύγχυση. Επιλέξτε να μεταφέρετε τα σαμπουάν των μαλλιών σας σε ομοιόμορφες συσκευασίες, όπως οι εικονιζόμενες. Το χρώμα τους είναι ιδανικό καθώς εναρμονίζεται σε κάθε χώρο.

Μπουκάλι 300 ml PET με αντλία κρέμας (PP24) και καπάκι
Μπουκάλι 300 ml PET με αντλία κρέμας (PP24) και καπάκι

Μπουκαλάκια για το σαπούνι χεριών

Στον νιπτήρα δίπλα στο σαπούνι των χεριών σας, μπορείτε να βάλετε αντισηπτικό και κρέμα χεριών. Αυτή η προσθήκη θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα δώσει μία αριστοκρατική αίσθηση. Φανταστείτε το σαπούνι, το αντισηπτικό και την κρέμα των χεριών σας να είναι σε αυτές τις πολυτελείς συσκευασίες…

Πλαστικό PET μπουκάλι 300 ml λευκό ματ με χρυσή ματ αντλία
Πλαστικό PET μπουκάλι 300 ml λευκό ματ με χρυσή ματ αντλία

Γυάλινα βάζα για κάψουλες πλυντηρίου

Τοποθετήστε θεματικά τα προϊόντα σας, όπως για παράδειγμα όλα τα απορρυπαντικά πλυντηρίου να μπουν στο ίδιο μέρος, αντίστοιχα και οι συσκευασίες για το σώμα ή τα μαλλιά. Αυτό θα βάλει σε τάξη τον χώρο, θα τον κάνει άνετο και λειτουργικό. Βρείτε εδώ το Βάζο γυάλινο 830 ml, τετράγωνο με ξύλινο καπάκι και λάστιχο. Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι πολύ ιδιαίτερη και εντυπωσιακή. Το γεγονός ότι είναι διάφανη την κάνει ακόμα πιο πρακτική, αφού είναι εμφανές το περιεχόμενο.

Μπουκάλι ψεκασμού

Ακόμη και αν έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τα απορρυπαντικά σας, πάντα πρέπει μέσα στο μπάνιο να υπάρχει ένα απολυμαντικό σπρέι. Αυτή η συσκευασία είναι ένα κομψοτέχνημα. Είναι ιδανική και για αρωματικό σπρέι χώρου που είναι επίσης απαραίτητο για κάθε αξιοπρεπές μπάνιο. Επίσης, θα είστε πάντα κατάλληλα προετοιμασμένοι, για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.

Μπουκάλι ψεκασμού 500 ml, πλαστικό και επαναγεμιζόμενο σε διάφορα χρώματα
Μπουκάλι ψεκασμού 500 ml, πλαστικό και επαναγεμιζόμενο σε διάφορα χρώματα

Συσκευασία για βαμβακερά αντικείμενα

Όσον αφορά την τριάδα μπατονέτες, δίσκοι ντεμακιγιάζ, βαμβάκι είναι πολύ aesthetic να διακοσμηθούν σε εμφανές σημείο, σε βάζα όπως αυτά της φωτογραφίας. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι είναι πράγματα που τα αναζητούμε πολύ συχνά και είναι σημαντικό να τα βρίσκουμε εύκολα. Ειδικά στις περιπτώσεις που έχουμε καλεσμένους, οι φιλοξενούμενοι μας θα νιώσουν οικειότητα με την κίνηση αυτή.

Γυάλινο βάζο 450 ml κυλινδρικό με ξύλινο καπάκι και λάστιχο
Γυάλινο βάζο 450 ml κυλινδρικό με ξύλινο καπάκι και λάστιχο

Αυτές οι μικρές αλλαγές θα μετατρέψουν το μπάνιο μας στο ιδιωτικό μας spa! Η οργάνωση μπάνιου θα γίνει πιο εύκολη αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας vaza.gr, και να δείτε τις νέες τάσεις. Παραγγέλλετε αυτές τις αριστουργηματικές συσκευασίες και είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε τις ιδέες για διακόσμηση μπάνιου με τα προϊόντα μας στέλνοντας μας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρίας μας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *