Ιδέες για DIY μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης

Ideas for wedding favorΘέλετε οικονομικές, ξεχωριστές και ανεπανάληπτες μπομπονιέρες για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας; H ομάδα του vaza.gr θα σας δώσει κορυφαίες ιδέες! Σας είναι γνωστός ο όρος DIY; Ουσιαστικά είναι τα αρχικά της φράσης Do It Yourself που σημαίνει κάντο μόνος σου! Είναι δηλαδή η διαδικασία κατά την οποία, συνδυάζοντας υλικά, γίνεστε δημιουργοί και φτιάχνετε μοναδικές κατασκευές. Αυτή την ιδέα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να φτιάξετε τις μπομπονιέρες του γάμου και βάφτισης! Αυτό το έθιμο είναι σήμα κατατεθέν, γιατί συμβολίζει την ευτυχία, την αφθονία, την γονιμότητα κ.α. Βεβαίως, οι καλεσμένοι σας, θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι οι μπομπονιέρες είναι χειροποίητες! Πόσο μάλλον αν κάνετε την διαδικασία DIY να μοιάζει με μικρή γιορτή, οργανώνοντας τα μέλη του στενού φιλικού-οικογενειακού σας κύκλου, για να κάνετε μαζί τις μπομπονιέρες σας! Δώστε σε αυτά τα άτομα μία κατευθυντήρια γραμμή για το ποια, πως, πότε, τι ακριβώς θέλετε και δημιουργήστε ευχάριστες στιγμές που θα τις θυμάστε για πάντα! Αν σας φαίνεται καλή ιδέα, πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις που ελπίζουμε ότι θα σας δώσουν έμπνευση.

Αρωματικά κεριά

Μια καταπληκτική πρόταση μπομπονιέρας είναι τα αρωματικά κεριά. Τα κεριά τελευταία είναι τάση, οπότε οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα τα ευχαριστηθούν. Στο vaza.gr θα βρείτε είδη κηροπλαστικής και οδηγίες για να τα φτιάξετε πανεύκολα, καθώς επίσης και βάζα για το κερί. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και έτοιμα αρωματικά κεριά τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αρωματικά κεριά

Αρώματα – αρωματικά χώρου

Μπουκάλι αρώματος ή αρωματικά αυτοκινήτου είναι μία εξίσου εξαιρετική ιδέα. Οι μπομπονιέρες έχουν εξελιχθεί σε αναμνηστικά, και επειδή είναι πολυχρηστικές, έχουν γίνει ανάρπαστες.

Αρωματικά

Μπουκάλια

  • Μία άλλη κλασική αλλά πάντοτε αγαπητή μπομπονιέρα είναι τα μπουκάλια , τα οποία μπορεί να περιέχουν limoncello, σπιτικό λικέρ, ελαιόλαδο, κρασί ή οτιδήποτε άλλο σας χαρακτηρίζει. Επιλέξτε μπομπονιέρες, με τις οποίες θα εκφράσετε την ευγνωμοσύνη και την χαρά σας, προς τους καλεσμένους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Φοντανιέρα

Κουτάκιακυπελλάκια

Αναζητήστε στο vaza.gr, την ευφάνταστη συλλογή μας από κουτάκια για μπομπονιέρες. Θα βρείτε από ουδέτερα, μέχρι πιο ιδιαίτερα σχέδια. Μέσα στο κουτάκι θα μπορούσατε να βάλετε ένα κυπελλάκι για γλυκό βάφτισης έτσι ώστε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας να φάνε το γλυκό χωρίς να λερωθούν και χαλάσει η διάθεση τους.

Κουτάκια μπομπονιέρας

Βαζάκια

Αντίστοιχη ιδέα με την προηγούμενη θα μπορούσε να είναι κάποιο μικρό βαζάκι (για παράδειγμα 40ml) στο οποίο θα βάλετε μέλι ή κάποιο άλλο γλύκισμα. Τα βάζα για γλυκά θα αποτελέσουν ενθύμιο, αφού είναι πολύ πρακτικά και σίγουρα θα τα κρατήσουν για μελλοντική χρήση.

Μπουκαλάκια για χυμό και ροφήματα

Βέβαια, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε, στα μπουκαλάκια των ροφημάτων, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα, ιδιαίτερα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Είναι ένας πρωτότυπος και ιδιαίτερος, τρόπος για να δροσίσετε τους καλεσμένους σας με τα αγαπημένα σας ροφήματα αλλά και να δώσετε μια μοναδική πινελιά στη διακόσμηση σας.Μπουκαλάκια για ροφήματα

Τέλος, μπορείτε να στολίσετε τις μπομπονιέρες που θα επιλέξετε για να τις δώσετε το προσωπικό σας γούστο. Υπάρχουν στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα μας κορδέλες και αποξηραμένα λουλούδια pot-pourri.

Ξεχωριστές μπομπονιέρες

Γενικά είναι πολύ όμορφο να κάνουμε δραστηριότητες από κοινού, τολμήστε το, και αν μας θυμηθείτε, θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στα social media της εταιρίας μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα τέτοιες χαρές !

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *