Πώς η συσκευασία ροφημάτων θα γίνει η καλύτερη διαφήμιση σας;

Μπουκάλια για κοκτέιλ

Αν ψάχνετε τρόπους η επιχείρηση σας να είναι πρώτη στις αναζητήσεις διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο! Έχετε σκεφτεί ότι τα πακέτα ροφημάτων τύπου take away σας κάνουν διαφήμιση; Είναι γνωστό ότι η διαφήμιση είναι σημαντική για την επιχείρηση σας καθώς ενδυναμώνει το brand σας και αυξάνει τα κέρδη. Η καλύτερη διαφήμιση είναι όταν οι καταναλωτές βλέπουν στην καθημερινότητα τους άλλους καταναλωτές να προτιμούν το προϊόν σας. Είναι σημαντικό να γίνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για το  δικό σας κατάστημα εστίασης. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η συσκευασία που περιέχει το προϊόν σας, πρέπει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω, τα  πιο ιδιαιτέρα δοχεία και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο θα τα παράγετε εύκολα και γρήγορα  στο κατάστημα σας.

Είναι σαφές ότι τα ροφήματα σε πακέτο έχουν τρομερή ζήτηση. Δεδομένου της καλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιείτε και των γνώσεων στην παραγωγή ροφημάτων, ένα βήμα που θα κάνει την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει είναι αυτές οι νέες συσκευασίες ροφημάτων. Πρόκειται για τις συσκευασίες  που μοιάζουν με κουτάκι αναψυκτικού. Οι συγκεκριμένες, λόγω της μοναδικότητας τους, θα βοηθήσουν στο να γίνει ταύτιση του δοχείου με το κατάστημα σας. Φυσικά την διαφορά θα κάνει και το μοναδικό σας λογότυπο που θα τυπώσετε πάνω στο μπουκάλι. Έτσι, ο κόσμος ανάμεσα σε χιλιάδες ανταγωνιστές, θα αναγνωρίζει το δικό σας προϊόν.Μπουκάλια για κοκτέιλ

Γνωρίζουμε ότι μας τραβάνε την προσοχή τα ξεχωριστά πράγματα. Μας κινούν την περιέργεια, μας δημιουργούν απορίες γίνονται αφορμή για συζητήσεις και τι αποζητάνε οι άνθρωποι από ανέκαθεν; να κοινωνικοποιηθούν, να περάσουν καλά και να γελάσουν. Σημειωτέον ότι τα υλικά των μπουκαλιών μπορούν να ανακυκλωθούν. Η ομορφιά τους έγκειται στο ότι η χρήση του ποικίλλει. Πιο συγκεκριμένα θα μπορούσαν να γεμίσουν με διάφορα ροφήματα από καφέδες μέχρι κοκτέιλ. Για το σκοπό αυτό, θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη. Τα Pet διαφανή μπουκάλια, ακριβώς επειδή είναι διάφανα και λόγο της έξυπνης εμφάνισης τους, προκαλούν μία fun διάθεση. Αντίστοιχα τα μπουκάλια αλουμινίου δημιουργούν ένα μυστήριο καθώς μπορεί να περιέχουν οπουδήποτε ρόφημα χωρίς να φαίνεται ποιο είναι αυτό.

Η σφράγιση

Μηχάνημα για σφράγιση μπουκαλιού 468-

Ολοκληρώστε σε δευτερόλεπτα την διαδικασία με τον εύκολο χειρισμό του κλειστικού-σφραγιστικού μηχανήματος των μπουκαλιών και με τα καπάκια αλουμινίου. Φυσικά υπάρχει ποικιλία και στα καπάκια για να έχετε επιλογές ανάλογα το ρόφημα.  Το μηχάνημα αυτό είναι κατάλληλο γιατί διασφαλίζει την ακεραιότητα των ροφημάτων κατά την μεταφορά τους, αποτρέποντας την διαρροή. Είναι τόσο  κομψό και πολυτελές που θα αποτελέσει στολίδι για το bar της επιχείρησης σας. Είναι διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο χρώμα για να διαλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι θα αναδείξει καλύτερα τον χώρο σας.

Επίσης αυτή η πρωτότυπη προετοιμασία του ροφήματος του πελάτη σας, θα αποτελέσει αφορμή για συζήτηση στις παρέες και έτσι η επιχείρηση σας θα γίνει πιο δημοφιλής. Επιπλέον αποδεικνύεται στον πελάτη σας ότι είναι σημαντικός για εσάς, ότι τον φροντίζετε και ότι προσπαθείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαφήμισης όμως, εκτός του ότι κοστίζουν ακριβά, το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι καταναλωτές πιστεύουν ότι οι διαφημιστές τους προτείνουν το εκάστοτε προϊόν ξεκάθαρα λόγο της αμοιβής τους και όχι επειδή πραγματικά τους αρέσει.

Μπουκάλια για καφέ take away

Συμπερασματικά καταλήγουμε στο ότι όταν οι πελάτες στην πραγματική ζωή φαίνεται ότι εμπιστεύονται την επιχείρηση σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Στο vaza.gr με την αξιοπιστία που μας διακρίνει ,σας προτείνουμε καινοτόμες προτάσεις που θα αναδείξουν το έργο σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 528000 ή στο info@vaza.gr.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *