Ιδέες για τις καλύτερες πασχαλινές λαμπάδες

Πάσχα 2024

Μία από τις πιο αγαπημένες εορτές για μικρούς και μεγάλους, το Πάσχα, πλησιάζει. Το μυαλό μας κατευθείαν πηγαίνει στα δώρα, τις λαμπάδες, και όλα αυτά τα υπέροχα έθιμα που μας φέρνουν πιο κοντά και μας θυμίζουν την σημασία των ημερών. Ξαφνικά, το άγχος έρχεται να επισκιάσει όλη αυτή την όμορφη σκέψη, γιατί ακόμα δεν έχετε ετοιμάσει τίποτα. Η ομάδα του vaza.gr δεν θα το επιτρέψει αυτό! Σας έχουμε τις πιο ωραίες ιδέες για πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες, αλλά και ξεχωριστές ιδέες για δωράκια για όλους, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαβάστε στην συνέχεια προτάσεις που θα δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές για αυτό το Πάσχα.

Κουτιά – σακούλες για δώρα

Θα ξεκινήσουμε από το περιτύλιγμα το οποίο θα κάνει την πρώτη εντύπωση στους αποδέκτες. Σκεφτείτε πόση χαρά μας δίνει η εικόνα του δώρου στα χέρια κάποιου, που προορίζεται για εμάς, ανεξάρτητα από το κόστος, μόνο η κίνηση ότι μας σκέφτηκε, μας μεταδίδει την σπουδαιότητα και νόημα της πράξης αυτής. Στην ιστοσελίδα μας vaza.gr θα βρείτε καταπληκτικές συσκευασίες δώρου για όλα τα βαλάντια, αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο χαρτί για να γεμίσετε τις συσκευασίες ή τα διακοσμητικά σας και να τα ομορφύνετε.

Πασχαλινές λαμπάδες

Το πιο εξεζητημένο έθιμο αυτές τις άγιες μέρες δεν είναι άλλο από τις πασχαλινές λαμπάδες. Είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία συμβολισμού που ολοκληρώνουν αυτή την γιορτή. Μία εξαιρετική ιδέα θα ήταν να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας και να φτιάξετε τις δικές σας μοναδικές λαμπάδες από φύλλα κηρήθρας με χρώμα. Για παράδειγμα το κιτ 487-1 θα κάνει την διαδικασία τόσο εύκολη που θα μοιάζει με παιχνίδι. Βεβαίως στο vaza.gr θα βρείτε όλα τα υλικά για λαμπάδες. Αν επιθυμείτε ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο για την πασχαλινή διακόσμηση του χώρου σας μπορείτε να δημιουργήσετε χειροποίητα αρωματικά κεριά. Στο vaza.gr υπάρχουν μηχανές τήξης-υγροποίησης κεριού όπως η 1163-2, κερί όπως το 459-3 ή φυτίλι 1070-2-3 και άλλα πολλά.

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά

Μέσα στην συσκευασία δώρου που θα επιλέξετε, σας προτείνουμε 2-3   λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Η πρώτη είναι να προσθέσετε το γυάλινο πιατάκι με την τρύπα στο κέντρο. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τις πασχαλινές λαμπάδες σας σε ένα κηροπήγιο. Για να σας προλάβω, ασφαλώς και θα το βρείτε στο vaza.gr σε διάφορα χρώματα αρκεί να γράψετε στην αναζήτηση του site τον κωδικό 465-1. Η δεύτερη ιδέα είναι να προσθέσετε ένα roll on, ιδανικό για λαδάκι ή μύρο που δίνετε ως ευλογία από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια όπως ο κωδικός 9-13-7. Η τρίτη ιδέα είναι να συμπληρώσετε το δωράκι σας, με ένα χειροποίητο κομποσκοίνι καρπού με σταυρό που θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα, πληκτρολογώντας τον κωδικό 460-10-0.

Πουγκάκια

Στο vaza.gr προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο βαθμό και να μείνετε ικανοποιημένοι. Αν οι παραπάνω επιλογές δεν σας κάλυψαν, μπορείτε να δείτε και την συλλογή μας από πουγκάκια που σίγουρα θα σας αφήσει ευχαριστημένους, καθώς υπάρχουν δεκάδες σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Επιπλέον μπορείτε να τα κρατήσετε και για μελλοντική χρήση καθότι είναι πολύ πρακτικά.

Όποια ιδέα θελήσετε να πραγματοποιήσετε, ένα είναι σίγουρο, ότι θα ευχαριστήσετε τους οικείους σας. Θα χαρούμε πολύ να ξέρουμε ότι οι συμβουλές μας σας βοήθησαν. Μπορείτε αν θέλετε να μας δείξετε τις δημιουργίες σας με τα υλικά μας στέλνοντας μας φωτογραφίες ή βίντεο στα social media μας (instagram & facebook).

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

 

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *