DIY Εύκολα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!

Οι χειροτεχνίες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι μια όμορφη «τελετή» που μας φέρνει πιο κοντά και μας γεμίζει με αγάπη και θαλπωρή.

Έχουμε μερικές ιδέες στα μανίκια μας για Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που είναι όσο πιο εύκολα γίνεται, αλλά εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν την κομψότητα του περιβάλλοντος χώρου του σπιτιού σας.

 

Ποιος είπε ότι οι χειροτεχνίες με βάζο Mason είναι μόνο για το καλοκαίρι; Για αυτή την χειροτεχνία θα χρειαστείτε κάποια μικρά χριστουγενιάτικα διακοσμητικά, λίγη κόλλα και βαμβάκι. Απλά κολλάτε στο καπάκι απ τη εσωτερική μεριά το διακοσμητικό και κολλάτε και λίγο βαμβάκι για να φαίνεται σαν χιόνι!

 

Τα στολίδια με σχέδιο μάρμαρο είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά ιδιαιτερότητας στο δέντρο σας. Εάν το μπλε δεν ταιριάζει στο χρωματικό σας συνδυασμό των γιορτών, απλώς αντικαταστήστε το με οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει στο ντεκόρ σας. Η τεχνική είναι απλή. Περιχύστε ή βυθίστε τα στολίδια σε μπογιά εναλλασσόμενα! Μπορείτε επίσης να ρίξετε και λίγο γκλίτερ!

Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε μια απλούστερη, πιο κομψή χειροτεχνία στολίδι αν προσπαθούσαμε! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει συλλέγοντας κουκουνάρια από εξωτερικούς χώρους και ξεκινήστε τη χειροτεχνία! Στη προκειμένη περίπτωση τα κουκουνάρια βάφτηκαν ελαφρώς με άσπρη μπογιά.

Αυτό το απλό διακοσμητικό μυρίζει εξίσου υπέροχα όσο φαίνεται!

Απλά διακοσμήστε ένα βάζο με μια κορδέλα, τοποθετήστε μέσα ένα ρεσώ και μικρά κατά προτίμηση φρουτάκια. Στη προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν φρέσκα κράνα!

 

Αυτή η ρουστίκ χειροτεχνία προσθέτει στιγμιαία ζεστασιά σε κάθε δωμάτιο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι κούτσουρο, ένα κοπίδι, μια κορδέλα και ένα ρεσώ! Θα σας προτείναμε να το τοποθετήσετε σε ένα ρηχό βάζο ή δίσκο για να μην λερώσετε το τραπέζι σας από τυχόν κομμάτια ξύλου.

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι λιτές χριστουγεννιάτικες ιδέες μας και να τις δοκιμάσετε.

 

Εξαιρετικής ποιότητας βάζα σε ποικίλα μεγέθη και σχέδια θα βρείτε εδώ

Διάφορα υλικά διακόσμησης

Σας ευχόμαστε:

Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και ευτυχία.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *