Kοκτέιλ με βάση το κρασί!

Σπιτικά κοκτέιλ εύκολα και γρήγορα!

Έφτασε το φθινόπωρο και θέλετε να έχετε δια χειρός εύκολες και οικονομικές συνταγές για πρωτότυπα κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας. Παρακάτω σας έχουμε 3+1 εύκολα κοκτέιλ με εξωτικά, εποχικά φρούτα με βάση το κρασί.

 

Ροζέ του πάθους

Το ροζ είναι το θέμα αυτού του υπέροχου αφρώδους κοκτέιλ κρασιού. Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση – από φανταχτερά έως casual – και πιο ιδιαίτερα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά πάρτι. Φτιάχνεται σε κανάτα. Απλά ρίξτε ένα ροζέ κρασί, τα κόκκινα φρούτα ελαφρώς πατημένα και λίγη κλασσική λεμονάδα στο τέλος. Η γεύση είναι υπέροχη και οι επισκέπτες σας δεν θα ξέρουν ποτέ πόσο λίγη προσπάθεια καταβάλλατε.

Σμεουρολεμονάτη σανγκριά

Αναζωογονητικό, φρουτώδες και ένα υπέροχο ποτό για πάρτι. Απαιτεί μόνο πέντε συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου σας λευκού κρασιού και φρέσκων σμέουρων, κανέλα, χυμό λεμόνι και ξύσμα τζίντζερ. Απλά ανακατεύεται όλα τα υλικά σε μια κανάτα.

Ροδάκινο+ μάνγκο σανγκριά
Η Sangria έρχεται σε πολλές γεύσεις και ανεξάρτητα από τη συνταγή που θα επιλέξετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι δροσερή, φρουτένια και αναζωογονητική. Αυτή η σανγκρία είναι μια ελαφρύτερη συνταγή. Για αυτήν τη συνταγή, επιλέξτε ένα κλασικό λευκό κρασί. Το ρούμι με γεύση μάνγκο είναι μια άλλη ιδανική προσθήκη. Το λικέρ ροδάκινο φέρνει μια φρουτώδη γεύση προσθέτοντας μια πινελιά γλυκύτητας, η οποία ταιριάζει πολύ όμορφα στις οξύτητες των εσπεριδοειδών.

Μαρτίνι με αχλάδι

Η σαμπάνια είναι το κρασί σ’αυτό το μαρτίνι. Με τις απαλές γεύσεις λουλουδιών και φρούτων, κάνει ένα υπέροχο συνδυασμό, ειδικά όταν σερβίρεται παράλληλα με ελαφριά γεύματα. Θα εκτιμήσετε επίσης την ευκολία ανάμειξης αυτού του κοκτέιλ τριών συστατικών και θα βρείτε τον συνδυασμό του elderflower (σιρόπι σαμπούκου) και του αχλαδιού συναρπαστικού.

Μπουκάλια όλων των ειδών σε διάφορα μεγέθη και εντυπωσιακά σχήματα θα βρείτε στο εδώ.

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *