Diy για οργάνωση μπαχαρικών

Γιατί να δεσμεύεται χώρο στα συρτάρια σας όταν μπορείτε να υλοποιήσετε κάποιες έξυπνες λύσεις που θα κάνουν την κουζίνα σας πιο πρακτική και εύχρηστη;

Κρεμάστε τα μπαχαρικά σας!

Με μαγνήτες κολλημένους στα καπάκια τους, αυτά τα μικρά βάζα κρέμονται από ένα μεταλλικό φύλλο τοποθετημένο στο κάτω μέρος των ντουλαπιών, διατηρώντας τα μπαχαρικά σας οργανωμένα και ασφαλή από υγρασία.

Μετατρέψτε το μπροστινό μέρος του ψυγείου σας σε βιτρίνα μπαχαρικών. Απλά αδειάστε τα δοχεία μπαχαρικών σας σε μαγνητικά δοχεία και τοποθετήστε τα στην πόρτα του ψυγείου για μια εντυπωσιακή παρουσίαση. Δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε σε ντουλάπια ή συρτάρια.

Η μαγειρική είναι επιστήμη. Δοκιμάστε αυτήν την ιδέα οργανώνοντας τα καρυκεύματα σας σε δοκιμαστικούς σωλήνες, ένα σχέδιο που είναι απλό τόσο στην εμφάνιση όσο και στην κατασκευή. Απλώς ανοίξτε τρύπες σε μια λωρίδα ξύλου για να χωρέσουν οι δοκιμαστικοί σωλήνες σας και τοποθετήστε τη λωρίδα στον τοίχο της κουζίνας. Στη συνέχεια, ρίξτε τα μπαχαρικά σας στους δοκιμαστικούς σωλήνες και από πάνω βάλτε φελλό και ετικέτες.

 

Βάζα σε πολλά μεγέθη και σχέδια θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *