Ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

 

Το μυστικό για ένα πετυχημένο δώρο είναι να σκεφτόμαστε κάτι που αγαπά ο αγαπημένος/αγαπημένη μας ή κάτι που σας αρέσει να κάνετε μαζί. Το προτιμότερο θα ήταν τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου σας προσώπου να είναι η ιδέα του δώρου σας.

Τα diy δωράκια ωστόσο έχουν ξεχωριστό χώρο στη καρδιά των αγαπημένων μας μιας και είναι φτιαγμένα με αγάπη, δικό μας προσωπικό χρόνο και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Λουλούδι σε βάζο diy
Ίσως πρόκειται για την νούμερο 1 επιλογή για diy κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά μιλάμε για το λουλούδι μέσα στη καμπάνα. Όλοι ξέρουμε το γνωστό παραμύθι της Πεντάμορφης και του τέρατος με το μαγικό τριαντάφυλλο. Τι καλύτερο, λοιπόν από το να φτιάξεις μια ρομαντική κατασκευή με γυάλινες καμπάνες και λουλούδια που αποπνέουν περίσσιο ρομαντισμό και παραμυθένια ομορφιά, φυσικά οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις βασίζονται καθαρά στις δικιές τους προτιμήσεις. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!

Βάζο με κάρτες “20 λόγοι που Σ’αγαπώ” diy
Μια πολύ εύκολη και ρομαντική ιδέα είναι να γράψετε σε πολύχρωμα χαρτάκια λογούς που αγαπάτε το άλλο σας μισό. Απλά θα χρειαστείτε ένα βάζο κατά προτίμηση γυάλινο και μπορείτε να το διακοσμήσετε. Αν θέλετε προσθέστε και σοκολατάκια για μια έξτρα πινελιά γλύκας.

Μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες και κομψές συσκευασίες, κορδέλες, μεταλλικά κουτιά, καθώς και ευχετήριες κάρτες θα βρείτε στο vaza.gr στην κατηγορία Άγιου Βαλεντίνου.

Σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα με το άλλο σας μισό!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *