DIY Αρωματικά πουγκάκια για τη ντουλάπα σας!

Ψάχνετε τρόπο να κάνετε τη ντουλάπα σας να μυρίζει όμορφα με μια αίσθηση φρεσκάδας; Είναι πράγματι αναζωογονητικό και σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που ανοίγεις τη ντουλάπα ή το συρτάρι σου όταν μυρίζει όμορφα! Αυτή η ευχάριστη μυρωδιά του καθαρού σα να πλύθηκαν τώρα! Έχουμε λοιπόν 2 προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας αρωματικά πουγκιά για τη ντουλάπα ή τα συρτάρια σας, χρησιμοποιώντας υλικά που συνήθως μπορεί να έχετε στο σπίτι.

Πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου αρωματικά πουγκάκια για τη ντουλάπα!

  • Αρωματικά πουγκάκια με ποτ πουρί

Το ποτ πουρί είναι ένα σύνηθες διακοσμητικό υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως μέσα σε μπολ ή βάζα, για να αρωματίσει κλειστούς χώρους. Μοιράστε την ποσότητα μιας συσκευασίας σε υφασμάτινα πουγκιά και τοποθετήστε τα σε συρτάρια, ντουλάπια και ντουλάπες. Θα αρωματίσουν ευχάριστα το χώρο και τα ρούχα σας!

  • Αρωματικά πουγκάκια με αιθέρια έλαια και ρύζι

Βάλτε μια φλυτζάνα ρύζι σε ένα γυάλινο βάζο, ρίξτε μέσα 7-8 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε. Κλείστε το βάζο με το καπάκι του και αφήστε το 2-3 ώρες για να αρωματιστεί το ρύζι. Στη συνέχεια μοιράστε το αρωματικό ρύζι σε διάφορα υφασμάτινα πουγκάκια και τοποθετήστε τα στα συρτάρια και τις ντουλάπες σας. Κάθε φορά που θα τα ανοίγετε θα σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *