DIY Έξυπνες ιδέες διακόσμησης με βάζα που σας περίσσεψαν!

Προτάσεις διακόσμησης με τα άδεια βάζα που έχετε στο σπίτι!

Αν το ντουλάπι όπου συγκεντρώνετε τα άδεια βάζα από διάφορα τρόφιμα γέμισε και χρειάζεστε χώρο, τότε σας έχουμε μια DIY λύση που θα σας λύσει τα χέρια! Βάζα κάθε μεγέθους, μπορούν εύκολα και απλά να μετατραπούν σε διάφορα χρηστικά, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Αποτελούν την πρώτη ύλη για να φτιάξετε μόνοι σας, μικρά και μεγάλα διακοσμητικά αντικείμενα. Αντικείμενα που θα χαρίσουν στο χώρο σας την προσωπική σας πινελιά ή θα γίνουν ένα πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Τα άδεια βάζα αποτελούν έναν ιδανικό καμβά στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε όποιο υλικό θέλετε και να το μετατρέψετε σε κάτι καινούριο. Ένα κομμάτι μοναδικό που δε θα έχει κανείς άλλος. Ένα δώρο που θα κάνει τη διαφορά με την μοναδικότητα του!
Αν λοιπόν έχετε μαζέψει αρκετά γυάλινα βάζα και σκέφτεστε να τα ανακυκλώσετε, ξανασκεφτείτε το! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!

Πώς θα το κάνετε

Προμηθευτείτε με πινέλα και μπογιές με χρώματα, σπρέι με χρώματα, μαρκαδόρους που γράφουν σε γυάλινες επιφάνειες.

Συγκεντρώστε και διάφορα άλλα υλικά όπως, γκλίτερ, κορδέλες, δαντέλες, τρέσες, κουμπιά και ό,τι άλλο διακοσμητικό υλικό έχετε και αυτοσχεδιάστε! Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και πολλά βίντεο με τεχνικές που θα σας γλιτώσουν από χρόνο και κόπο, ώστε να μην λερώσετε πολύ και χαραμίσετε χρόνο δοκιμάζοντας τρόπους για να βάψετε σωστά.

Παρακάτω θα δείτε μερικές εικόνες με προτάσεις διακόσμησης που μπορείτε να υιοθετήσετε!

  • Βάζα βαμμένα με χρυσό χρώμα για διακόσμηση

 

  • Ζωγραφισμένα με μαρκαδόρους για ανάγλυφο αποτέλεσμα

  • Βαμμένα με την τεχνική όμπρε

  • Βαμμένα με διάφορα χρώματα

Και μην ξεχνάτε ότι όποιο στυλ και υλικό κι αν επιλέξετε, το σημαντικό είναι ότι το φτιάξατε εσείς! Εμείς ευχόμαστε με τις προτάσεις μας να σας δώσαμε την έμπνευση που χρειάζεστε για να αφήσετε τη φαντασία και την δημιουργικότητα σας να μεγαλουργήσουν!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *