Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης για κάθε σπίτι!

Ιδέες διακόσμησης με φαναράκια και γυάλες που θα φωτίσουν τα Χριστούγεννα σας!

Γιορτινές βιτρίνες, χρώματα και στολίδια! Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει ήδη αρχίσει να κατακλύζει βιτρίνες, δρόμους, πλατείες και γειτονιές. Η διάθεση μας εξαρτάται από όλο αυτό το γιορτινό κλίμα και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι ο πρωταγωνιστής!
Αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν ακούτε Χριστούγεννα είναι η γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας, τότε σας έχουμε κάποιες προτάσεις με φαναράκια, γυάλες και κεριά! Δίνουν μια γιορτινή αλλά ταυτόχρονα ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα που είναι και το ζητούμενο των γιορτών.

Βήμα-βήμα οι επιλογές σας

  • Πρώτα, θα επιλέξετε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στα διακοσμητικά σας αντικείμενα.

Τα δημοφιλή κόκκινο και πράσινο είναι παντού και τα προμηθεύεστε χωρίς κόπο. Το γκρι και το λευκό έχουν επίσης ανοδική πορεία ως επιλογές. Αλλά, και το χρυσό και το ασημί αποτελούν διαχρονικές αξίες και θα μπορέσετε να προμηθευτείτε πολλά στολίδια και αντικείμενα σε αυτά τα χρώματα. Η επιλογή είναι δική σας και εξαρτάται από την εμφάνιση και την εντύπωση που θέλετε να δώσετε.

  • Κατόπιν, θα επιλέξετε τις γυάλες διακόσμησης, τα φανάρια-μικρά και μεγάλα και τα ρεσώ για τα κεριά και τα λαμπάκια που θα βάλετε μέσα. Οι προτάσεις σε τέτοια είδη είναι πολλές. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και χριστουγεννιάτικο ύφος διακόσμησης. Τα γυάλινα αντικείμενα δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ σε κάθε είδος διακόσμησης, και πολύ περισσότερο σε αυτό των Χριστουγέννων. Είναι πολύ εμφανίσιμα επειδή παίζουν με τους φωτισμούς και δίνουν μια ουδέτερη πινελιά στο γιορτινό διάκοσμο. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο βάζο που μπορείτε να τοποθετήσετε στο πάτωμα ή σε ένα μεγάλο τραπέζι. Μέσα μπορεί να φιλοξενήσει γιορτινές γιρλάντες, λαμπιόνια ή και στολίδια που περίσσεψαν από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  • Τέλος, επιλέξτε και το χρώμα για τα κεριά καθώς και το σχήμα και μέγεθος αυτών που θα τοποθετήσετε μέσα σε γυάλες και φαναράκια. Με την ατμόσφαιρα των κεριών και το χαμηλό φωτισμό τους, όλα γίνονται πιο μαγικά και συνάδουν με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πολύχρωμες και πρωτότυπες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για να φτιάξετε κι εσείς τις δικές σας συνθέσεις και να στολίσετε έτσι το σπίτι, ή γιατί όχι και το γραφείο σας.

Τα ζεστά φώτα από τα κεριά και τα λαμπιόνια, μέσα σε γυάλες και φαναράκια, προσφέρουν ένα αθόρυβο διακοσμητικό ντεκόρ, αλλά ταυτόχρονα και τη ζεστασιά και την άνεση που όλοι αναζητάμε στην χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Εμείς δε μένει παρα να σας ευχηθούμε καλές γιορτές!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *