Προσωπικές μπομπονιέρες που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας!

Εκπλήξτε τους με διαφορετικές μπομπονιέρες για άνδρες και γυναίκες!

Οι διαφορετικές μπομπονιέρες για γυναίκες και άνδρες, θα αποτελέσουν μια εξατομικευμένη πρόταση που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στους καλεσμένους σας. Άλλωστε οι προετοιμασίες του γάμου σας διήρκεσαν μήνες και σίγουρα θέλετε να τον ευχαριστηθούν και να τον θυμούνται όλοι οι παρευρισκόμενοι. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που δεν θα έχουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων, παρα μονάχα έναν στενό κύκλο φίλων και συγγενών, τότε είναι ευκαιρία για εσάς να επιλέξετε και να τους χαρίσετε ξεχωριστές μπομπονιέρες!

Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες:

· μινιατούρες με ελαιόλαδο ή λικέρ,
· βαζάκια με μέλι ή γλυκά του κουταλιού, · ξύλινα κουτάκια ως μίνι μπιζουτιέρες,
· χάρτινα κουτάκια με μπρελόκ,
· μπουκαλάκια με άλατα μπάνιου,


· γυάλινα διακοσμητικά,
· γυάλινα μπουκαλάκια ευχών,
· ξύλινα μπαμπού κουτάκια,
· μινιατούρες με άρωμα

Σίγουρα θα βρείτε κάποια που να ταιριάζει με το στυλ του γάμου και φυσικά το γούστο σας! Άλλωστε οι μπομπονιέρες είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα  που περιμένουν να δούνε και να λάβουν οι καλεσμένοι σε κάθε γάμο. Το πρώτο που περιμένουν να δούνε είναι φυσικά, η νύφη!

Άλλη μια πρωτότυπη πρόταση που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε στην περίπτωση που όλοι οι καλεσμένοι του γάμου θα είναι μετά και στη γαμήλια δεξίωση είναι η εξής. Στο χώρο της εκκλησίας μπορείτε να έχετε κάποια κεράσματα ή και αναψυκτικά, αλλά όχι τις μπομπονιέρες. Εκείνες μπορείτε να τις τοποθετήσετε στις θέσεις των καλεσμένων σας, ώστε να τις βρούνε εκεί όταν φτάσουν στο χώρο. Έτσι, θα πετύχετε και το στοιχείο της ευχάριστης έκπληξης, αλλά και την αποφυγή συνωστισμού και αναμονής στο χώρο της εκκλησίας.

Κλείνοντας λοιπόν την ημέρα του γάμου, οι καλεσμένοι σας θα επιστρέψουν σπίτι τους με ένα αναμνηστικό που θα τους αρέσει πραγματικά.  Η βραδιά του γάμου σας θα τους μείνει αξέχαστη και η πιο γλυκιά τους ανάμνηση θα είναι  η ξεχωριστή μπομπονιέρα που επιλέξατε εσείς!

 

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *