PCD Paris 2018 Packaging of Perfume – Cosmetic & Design 2018

31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2018
Paris expo, Portes de Versailles
Παρίσι – Γαλλία

Στη Smart Trade δεν έχουμε σύνορα!

Συμμετείχαμε στην PCD PARIS 2018, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα της αρωματοποιίας και των cosmetics στην Ευρώπη.

Βρεθήκαμε ανάμεσα σε επαγγελματίες από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας πως η παρουσία μας στον χώρο και οι συνεργασίες μας δεν έχουν περιορισμούς.

Στο περίπτερό μας οι επισκέπτες μας είχαν την δυνατότητα να βρουν κλασικές αλλά και καινοτόμες συσκευασίες όπως βάζα και μπουκάλια για κρέμες, airless, μπουκάλια για αρώματα με σπρέι, πουάρ, βαζάκια για πούδρα, κουτάκια και σακουλάκια καθώς και αξεσουάρ όπως σπάτουλες, γυάλες για βρυσάκι και σύριγγες.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε ήταν η μεγάλη μας ποικιλία σε προϊόντα, η εξυπηρέτησή μας και η διάθεση των προϊόντων μας σε ποσότητες χονδρικής και λιανική, για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας.

Στην PCD PARIS 2018 συναντήσαμε ήδη υπάρχοντες πελάτες μας αλλά και μελλοντικούς, με τους οποίους συζητήσαμε τις ανάγκες της επιχείρησής τους σχετικά με τη συσκευασία καλλυντικών και αρωμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της PCD PARIS 2018 για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *