Πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες με βαζάκια και μπουκάλια

mpomponieres

Πώς θα κάνετε έξυπνες πρωτότυπες μπομπονιέρες με μπουκάλια βάζα και με το δικό σας στυλ.

Όλοι έχουμε φανταστεί τον γάμο μας ή τη βάπτιση του παιδιού μας με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο . Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε και να κάνουμε το γάμο ή τη βάπτιση να αποκομίσει θετικά σχόλια από όλους. Σίγουρα ο παράγοντας της πρωτοτυπίας και της οργάνωσης παίζουν ένα καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε κάποιες ιδέες που θα κάνουν σίγουρα τις κοινωνικές εκδηλώσεις να ξεχωρίσουν χρησιμοποιώντας όμορφα και πρωτότυπα μπουκάλια και βάζα για τη δημιουργία της μπομπονιέρας.
Το σημαντικό σε μία μπομπονιέρα ή ένα αναμνηστικό δώρο που θα θέλετε να δώσετε στους καλεσμένους σας είναι να είναι οικονομική και να δείχνει πλούσια. Επίσης ένα καθοριστικό σημείο για να κερδίσετε τις θετικές κριτικές από όλους είναι η μπομπονιέρα σας να έχει το προσωπικό σας στυλ.

Πως μπορείτε να δημιουργήσετε μία θεαματική μπομπονιέρα σύμφωνα με το στυλ σας.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να φιλτράρετε καλά και να σκεφτείτε το κοινό θα υπάρχει στην εκδήλωσή σας τι είδους θα είναι πχ(νεανικό,αθλητικό,στρατιωτικό, κτλ).Επίσης πρέπει να έχουμε κατά νου τι ύφος θέλουμε να δώσουμε στο γάμο ή τη βάπτισή μας πχ (σοβαρό, χιουμοριστικό,  ρομαντικό)
Μετά την προκαθορισμένη οργάνωση των βασικών ημερομηνία ώρα κτλ. πρέπει να προμηθευτούμε αφού έχουμε κάνει πρώτα την ανάλογη έρευνα και έχουμε καταλήξει σε αυτό που ψάχνουμε, τα βάζα, τα μπουκάλια,τούλια, κορδέλες, κτλ. Φυσικά πρέπει να προμηθευτούμε και το περιεχόμενο που θα έχουν τα μπουκάλια και τα βαζάκια μας πχ(μέλι, λικέρ, χρωματιστή άμμο, κ.α.) σύμφωνα με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε.

kardiarodi

 1) Αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να οργανώσουμε ένα ρομαντικό γάμο πχ , μπορούμε να πάρουμε ένα μπουκάλι σε σχήμα καρδιάς που θα κλείνει με φελλό και να το γεμίσουμε με ένα κόκκινο υγρό όπως λικέρ ρόδι ή τριαντάφυλλο που είναι και αφροδισιακό ρόφημα σύμφωνα με τους μεγαλύτερους.

2) Στη συνέχεια για να κάνουμε την μπομπονιέρα μας να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο μπορούμε να την επενδύσουμε με κάποιες κορδέλες δύο διαφορετικών χρωμάτων πχ (λευκό και ρόζ) που θα έχουν τα αρχικά γράμματα του ζευγαριού στο τελείωμα τους σε μεταλλικά μίνι μπρελοκάκια.

3) Δένουμε εκεί επάνω και το τούλι που θέλουμε και μας άρεσε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με ένα σχοινάκι κερωμένο στα ίδια χρώματα της κορδέλας ή σε γήινα χρώματα. και έχουμε φτιάξει μια μπομπονιέρα με το μπουκάλι της αρεσκείας επίσης από μία τεράστια ποικιλία χρησιμοποιώντας ένα ρόφημα που μπορεί να το έχουμε και δικιάς μας παραγωγής από κάποιο συγγενή με το δικό μας στυλ σε μικρό χρονικό διάστημα φθηνά και γρήγορα.

Επειδή στις εκδηλώσεις αυτές η αισθητική παίζει τον σημαντικότερο ρόλο προσοχή μη το παρακάνετε με την διακόσμηση του μπουκαλιού ή του βάζου γιατί από μόνο του το στοιχείο του γυαλιού δίνει έναν τόνο αρκετά αριστοκρατικό και θα ήταν αρκετά εύκολο το εντυπωσιακό να γίνει κιτς.
Κάντε τον γάμο σας μια απολαυστική εμπειρία για όλους τους καλεσμένους σας φθηνά και πρωτότυπα. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *