DIY: ιδέες για διακόσμηση

DIY ιδέες για να μεταμορφώσετε έπιπλα και διακοσμητικά είδη.

Τσουβάλι από λινάτσα
Λινάτσα

Όλοι ψάχνουμε νέες ιδέες για να ανανεώνουμε το χώρο μας στο σπίτι ή στο γραφείο, είτε αυτό έχει να κάνει με τη διαρρύθμιση και τα έπιπλα, είτε με τα διακοσμητικά αντικείμενα και τα είδη σπιτιού. Οι diy κατασκευές είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο σας!

Τρέσα λινάτσας με δαντέλα
Τρέσα λινάτσας με δαντέλα

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο εύχρηστα υλικά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και μη στην διακόσμηση και την ανανέωση διαφόρων αντικειμένων είναι η λινάτσα.  Η λινάτσα και οι τρέσες από λινάτσα είναι ένα πασπαρτού υλικό που αγαπούν πολύ όλοι όσοι ασχολούνται με κατασκευές DIY και όχι μόνο. Μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί και να δώσει μια όμορφη και ζεστή γήινη ή και vintage πινελιά στα αντικείμενα και το χώρο σας.

Τρέσα για DIY στολισμό
Τρέσα διακόσμησης

Μικρο-έπιπλα, φωτιστικά, κουρτίνες, τραπαρίες, ριχτάρια και μαξιλάρια είναι μερικά είδη σπιτιού που μπορείτε να ανανεώσετε και να αλλάξετε μόνοι σας. Αντίστοιχα, αντικείμενα που ενδείκνυνται για diy κατασκευές είναι βάζα, μπουκάλια, γυαλικά είδη, κηροπήγια, κάδρα, κασπό, κορνίζες και σουπλά. Σαφώς, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας μπορείτε να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο ή έπιπλο επιθυμείτε.

Καράφα, ποτήρι και θήκη μαχαιροπίρουνων διακοσμημένα με σπάγγο και τρέσα
Γυαλικά και θήκη μαχαιροπίρουνων διακοσμημένα με σπάγγο και τρέσα

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τι θα χρειαστείτε για να αλλάξετε το βάζο της επιλογής σας.

Υλικά:

* Βάζο ή γυάλα
*Λινάτσα (γιούτα)
*Τρέσες γιούτας
*Δαντέλες
*Κόλλα για κατασκευές και αν έχετε πιστόλι σιλικόνης, ακόμη καλύτερα
*Σπάγκο
*Ψαλίδι

Βάζο ντυμένο με δαντέλα
DIY: Βάζο ντυμένο με δαντέλα

Αντίστοιχα μπορείτε να “ντύσετε” ή απλά να προσθέσετε διακοσμητικά υλικά επάνω σε όλα τα προηγούμενα είδη που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ενημερωθείτε, διαβάστε και δείτε φωτογραφίες με αντικείμενα που μπορούν να “ντυθούν” ή να στολιστούν με γιούτα και δαντέλα και τολμήστε το κι εσείς! Όταν ολοκληρώσετε την πρώτη σας diy κατασκευή θα θέλετε κι άλλο!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *