Αυτοκόλλητες Ετικέτες & Οργάνωση

Πώς να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και όμορφη με τις Αυτοκόλλητες Ετικέτες

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, παίζοντας μεγάλο ρόλο στην οργάνωση και την ενημέρωσή μας. Είτε παράγετε τις δικές σας καλλυντικές κρέμες, τα δικά σας μοναδικά γλυκά και μαρμελάδες ή απλά θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τα ράφια του σπιτιού σας, οι ετικέτες που θα βρείτε στο vaza.gr είναι ιδανικές για εσάς. Εκτυπώστε στις ετικέτες σας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι πελάτες για τα προϊόντα σας και κάντε τους να μη ξεχάσουν ποτέ το χαρακτηριστικό σας λογότυπο.

Συσκευασίες Τροφίμων & Βάζα
Δώστε έναν ευχάριστο χαρακτήρα στα βάζα από τις σπιτικές σας μαρμελάδες και σάλτσες, κολλώντας επάνω τις αυτοκόλλητες ετικέτες που θα έχετε σημειώσει και ζωγραφίσει με το δικό σας μοναδικό τρόπο! Έτσι, όχι μόνο θα ενημερώνετε όλους όσους αγαπάνε τα προϊόντα σας για το τι βρίσκεται μέσα στη συσκευασία (π.χ. Μαρμελάδα Ροδάκινο) αλλά θα τους υπενθυμίζετε από πού πήραν αυτό το βάζο με μαρμελάδα που τους άρεσε τόσο, για να σας προτιμήσουν ξανά.

Μπομπονιέρες
Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να φτιάχνετε μονοί σας τις μπομπονιέρες του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας. Σίγουρα μπορεί αυτή η διαδικασία να είναι κάπως κουραστική, αλλά το να δίνετε στις μπομπονιέρες τον δικό σας, μοναδικό χαρακτήρα είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας τη δεξίωσή σας αξέχαστη. Χρησιμοποιήστε τις αυτοκόλλητες ετικέτες για να γράψετε πάνω στα γλυκά της βάπτισης, το όνομα του παιδιού που μόλις βαπτίστηκε ή ακόμα και για να γράψετε τα ονόματά σας επάνω στις μπομπονιέρες του γάμου σας.

Καλλυντικά Προϊόντα
Εάν φτιάχνετε τις δικές σας καλλυντικές κρέμες, οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι το δεύτερο πιο σημαντικό προϊόν που χρειάζεστε, μετά τα βαζάκια για κρέμες. Είναι γεγονός, πως σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα πρέπει να αναγράφονται τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή τους, το όνομα ή ακόμα και η διεύθυνση του παραγωγού, ο όγκος ή το βάρος και η ημερομηνία λήξης, παρασκευής και συσκευασίας. Πέρα όμως από όλα αυτά τα «ψιλά» γράμματα, οι καλλυντικές συσκευασίες αξίζουν να στολιστούν με τον πιο όμορφο τρόπο και οι ετικέτες στην περίπτωση αυτή είναι αναγκαίες. Με τον τρόπο αυτό θα ενημερώνετε όσους χρησιμοποιούν τις κρέμες σας για όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν αλλά και θα μπορείτε να στολίζετε τις συσκευασίες σας εκτυπώνοντας ένα όμορφο λογότυπο μαζί με την ονομασία του προϊόντος.

Γαληνικά Σκευάσματα
Οι ετικέτες , όμως, είναι απαραίτητες και για όσους φαρμακοποιούς παρασκευάζουν γαληνικά προϊόντα. Πέρα, λοιπόν, από τις ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή, την ημερομηνία λήξης και τον παραγωγό, στα γαληνικά προϊόντα μπορεί να αναγράφεται και ο λόγος και τρόπος χρήσης του σκευάσματος. Για παράδειγμα, στην ετικέτα από ένα γαληνικό σιρόπι θα αναγράφεται: σιρόπι για τον βήχα, χρήση από το στόμα. Οι ετικέτες δίνουν στους φαρμακοποιούς την ευκαιρία να γράψουν όλα όσα ο ασθενής χρειάζεται να ξέρει πριν χρησιμοποιήσει κάποιο φάρμακο.

Οργάνωση Σπιτιού
Πέρα από όλα αυτά, όμως, οι ετικέτες μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο και στην οργάνωση του σπιτιού. Σκεφτείτε πόσο πιο εύκολα θα ξεχωρίζατε το βάζο με τη ρίγανη από το βάζο με τον δυόσμο, εάν επάνω τους υπήρχαν ετικέτες με το τι περιέχει μέσα το καθένα. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να οργανωθούν και οι φάκελοι στα ράφια του γραφείου σας ή στο ντουλάπι με τα φάρμακα, κολλώντας πάνω τους ετικέτες για να θυμάστε τι δράση έχει το κάθε ένα.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *