Διακοσμήστε Μόνοι σας την Καλοκαιρινή σας Δεξίωση

Δεξίωση Γάμου & Βάπτισης: Απλά και Οικονομικά Υλικά Διακόσμησης

Καθώς οι ετοιμασίες για τους καλοκαιρινούς γάμους και βαπτίσεις έχουν ξεκινήσει, έχει αρχίσει και η αναζήτηση των κατάλληλων υλικών διακόσμησης για τη δεξίωση. Με τα κατάλληλα απλά υλικά και λίγο μεράκι μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας πανέμορφες και κομψές λεπτομέρειες στολισμού! Απορείτε πώς; Διαβάστε τις ιδέες που σας δίνουμε παρακάτω.

Γυάλες με κεράκια & νερό
Ψάχνετε να δημιουργήσετε τη διακόσμηση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν; Γεμίστε τους γυάλινους σωλήνες, που θα βρείτε στο vaza.gr, με νερό και λίγα διακοσμητικά υλικά και τοποθετήστε στην επιφάνεια κεράκια ρεσώ. Τα κεράκια θα μπορούν να ανάψουν κανονικά συνδυάζοντας έτσι, με τον πιο όμορφο τρόπο, το στοιχείο της φωτιάς με αυτό του νερού!

Μπουκάλια με κεριά
Τοποθετήστε στο στόμιο των μπουκαλιών κεριά σε μέγεθος λαμπάδας και αφήστε τα να σιγοκαίνε για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ακόμα, οι κηλίδες κεριού που θα στάξουν στα πλαϊνά των μπουκαλιών θα προσθέσουν μια εικαστική λεπτομέρεια στον στολισμό σας.

Βάζα για κεράσματα
Τα βαζάκια με γυάλινο καπάκι που κλείνουν αεροστεγώς είναι αυτό που ψάχνετε για το στολισμό της βάπτισης τους παιδιού σας. Διακοσμήστε τον πάγκο από όπου θα παίρνουν οι καλεσμένοι τις μπομπονιέρες και αφήστε τους να διαλέξουν ένα από τα κεράσματα που θα τους προσφέρετε.

Γυάλες με κουφέτα
Για τα αγαπημένα πρόσωπα που θα παρευρεθούν στο γάμο σας, επιλέξτε τις επιτραπέζιες γυάλες και γεμίστε τες με τα κουφέτα της επιλογής σας. Επίσης, μπορείτε να στολίσετε τις γυάλες σας με ποικιλία κουφέτων, αφήνοντας τους καλεσμένους της δεξίωσής σας να κεραστούν μόνοι τους, καθώς συμπληρώνουν το βιβλίο των ευχών σας που θα έχετε στο ίδιο τραπέζι.

Κρεμαστά βαζάκια με νερό & άνθη
Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να περικλείουν τον χώρο της δεξίωσής σας κρεμαστά διακοσμητικά στοιχεία! Για να κάνετε τον γάμο σας να μοιάζει με παραμύθι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη κορδέλα ή σπάγκο για να κρεμάσετε τα μικρά βαζάκια γεμισμένα με λίγο νερό και άνθη στα κλαδιά ή το υπόστεγο του χώρου. Σίγουρα αυτή η λεπτομέρεια θα δώσει μια νότα φρεσκάδας στη δεξίωσή σας και θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γυάλες για ροφήματα
Εάν ο γάμος ή η βάπτισή σας προγραμματιστούν για μια από τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ένα αναζωογονητικό ρόφημα θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι καλεσμένοι σας. Επιλέξτε τις γυάλες με βρυσάκι που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και γεμίστε τες με φρέσκα ροφήματα της επιλογής σας για να δροσίσετε τους καλεσμένους σας.

Βάζα με κοχύλια & λουλούδια
Τα διακοσμητικά στοιχεία, όμως, δεν μπορούν να λείπουν και από τα τραπέζια της δεξίωσής σας. Με πολύ απλά υλικά μπορείτε να στολίσετε τα τραπέζια των καλεσμένων σας, κάνοντας τη δεξίωσή σας να δείχνει κομψή και ευχάριστη. Διαλέξτε μερικά λιτά βάζα ή γυάλες, τοποθετήστε στον πάτο τους κοχύλια και χρωματιστά πετραδάκια που μπορείτε να βρείτε ακόμα και σε μια παραλία, λίγο νερό και άνθη.

Είναι αλήθεια, λοιπόν, πως καμιά φορά τα πιο όμορφα πράγματα φτιάχνονται από τα πιο απλά υλικά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μεράκι και καλοκαιρινή διάθεση!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *