Η συσκευασία δώρου μπορεί να κάνει την διαφορά

Σακούλες δώρουΗ συσκευασία αποτελεί αναμφισβήτητα τον καλύτερο τρόπο ανάδειξης ενός προϊόντος, πόσο μάλιστα αν αυτό αποτελεί κάποιο δώρο. Είναι σύνηθες το φαινόμενο μια συσκευασία ενός δώρου (τσάντα, σακούλα κτλ) να τραβήξει πολλές φορές την προσοχή περισσότερο και από το ίδιο το δώρο. Ένα μικρής αξίας δώρο αν πακεταριστεί με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη εντύπωση στον παραλήπτη σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο δώρο μεγαλύτερης αξίας, με κοινή όμως συσκευασία.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θα λέγαμε πως η εποχή όπου τα δώρα έμπαιναν σε μια απλή και συνηθισμένη πλαστική τσάντα έχει περάσει και πλέον μια ιδιαίτερη συσκευασία αποτελεί σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου marketing και των τεχνικών πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Συσκευασίες δώρουΟι συσκευασίες δώρου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Πλαστικές ή χάρτινες σακούλες, τσάντες δώρου, πουγκιά δώρου, κουτιά συσκευασίας όπως ξύλινα κουτιά συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές που έχει ο πελάτης. Επίσης, το περιτύλιγμα του προϊόντος πριν την εισαγωγή του στη σακούλα, το δέσιμο της, τα χερούλια της και πολλά άλλα αποτελούν λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Χάρτινες τσάντες δώρουΣτη περίπτωση που το προϊόν χρειάζεται σκληρή συσκευασία τότε η κασετίνα ή το κουτί δώρου θεωρείται ένα απαραίτητο συστατικό. Κουτιά ντυμένα με βελούδο, σατέν αλλά και ξύλινα είναι έτοιμα να υποδεχθούν το δώρο κάνοντας την βέλτιστη εντύπωση στον τυχερό αποδέκτη. Επίσης κουτιά για ειδικές περιπτώσεις γαμήλιων δώρων ή βαφτίσεων, μπομπονιέρες ή ακόμη και κουτιά από πλεξιγκλάς ολοκληρώνουν μια πλούσια γκάμα. Έτσι κι αλλιώς το άνοιγμα του κουτιού είναι από μόνο του ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να παιδέψει ευχάριστα πριν από το τελικό άνοιγμα του δώρου.

Τσάντα δώρουΤέλος, συσκευασία δώρου χωρίς κορδέλες και άλλα διακοσμητικά δεν μπορεί να σταθεί, όσο καλή και αν είναι η υπόλοιπη συσκευασία. Πολύχρωμες κορδέλες μέχρι τα κλασικά μονόχρωμα κορδόνια δεσίματος με μια ιδιαίτερη υφή. Αναρίθμητα σχέδια και μοτίβα ιδανικά για κάθε δώρο, περίσταση και χρονική στιγμή συμπληρώνοντας τις δυνατότητες μιας εντυπωσιακής συσκευασίας.

Σακούλες με οργάντζαΑνεξάρτητα από το πόσο καλό είναι ένα προϊόν αξίζει κανείς να προσέξει κάποιος λίγο παραπάνω τη συσκευασία που θα το ντύσει. Οι σύγχρονοι εταιρείες και οι επαγγελματίες γνωρίζουν τα μυστικά μιας πετυχημένης συσκευασίας και μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες, μοναδικές λύσεις, ικανές να ομορφύνουν και να διαφοροποιήσουν ένα προϊόν. Εξάλλου ή λεπτομέρεια είναι αυτή που μετράει και η πρώτη εικόνα μπορεί να κάνει σίγουρα την διαφορά.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *