Προσωπικές δημιουργίες για μπομπονιέρες με βαζάκια από το vaza.gr

17-1240x300w

Οι μπομπονιέρες μιας βάπτισης ή ενός γάμου μπορεί να είναι καθαρά δική μας δημιουργία… Έτσι κι αλλιώς ο γάμος ή μια βάπτιση είναι κοινωνικές εκδηλώσεις που απαιτούν την προβολή της προσωπικότητας μας. Μια έξυπνη ιδέα αποτελούν οι μπομπονιέρες με βαζάκια οι οποίες μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα υλικά!  Τα βαζάκια μπορεί να είναι μικρού ή λίγο πιο μεγάλου μεγέθους.

Η εταιρεία Smart Trade και το ηλεκτρονικό της κατάστημα vaza.gr διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από μπουκάλια, γυάλες και βάζα για να δημιουργήσετε τις δικές σας μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης και να προβάλετε το δικό σας στυλ μέσα από αυτές.  Διακοσμείστε όμορφα το γάμο ή την βάπτισή σας με τα μοναδικά βαζάκια της εταιρείας μας για την μπομπονιέρα ή ακόμα και για το ποτό ή το γλυκό σας.

Οι δημιουργίες αυτές θα σας βοηθήσουν να δώσετε μία άλλη αισθητική στην εκδήλωση του γάμου ή της βάπτισής σας.  Λάβετε υπόψη πως τα προϊόντα μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε το τραπέζι του γάμου ή της βάπτισης σας, τον στολισμό της εκκλησίας ή της δεξίωσης του γάμου και της βάπτισής σας.

vaza-gamou

Για έξυπνες και πρωτότυπες μπομπονιέρες με μπουκάλια ή βάζα και για ιδέες που θα κάνουν τις κοινωνικές εκδηλώσεις να ξεχωρίσουν διαβάστε εδώ κι εδώ.

Κι ένα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο για

Πώς θα κάνετε έξυπνες πρωτότυπες μπομπονιέρες με μπουκάλια βάζα και με το δικό σας στυλ.

Κι ένα ενδιαφέρον βίντεο για προσκλητήριο σε μπουκάλι.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *