Ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες!

Μπομπονιέρες βαζάκιΔιανύουμε την άνοιξη και αυτό σημαίνει πως μετά το Πάσχα και για ολόκληρο το καλοκαίρι ξεκινά η εποχή των γάμων και των βαπτίσεων. Αν ανήκετε σε αυτούς που θα έχουν γάμο ή βάπτιση στην οικογένεια και σας ενδιαφέρουν οι χειροποίητες κατασκευές που περιλαμβάνουν το γούστο και το μεράκι σας, τότε παρακάτω θα βρείτε μερικές όμορφες και δημιουργικές προτάσεις για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης.

Όλοι θέλουμε στην εκδήλωση του γάμου ή της βάπτισης μας να είναι όλα προσεκτικά οργανωμένα και διεκπεραιωμένα οπότε δίνουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες. Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και θέλουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και την μεγαλύτερη οικονομία σε ό, τι κάνουμε. Έτσι και στις μπομπονιέρες όταν τις φτιάχνουμε μόνοι μας ψάχνουμε πάντα για τα υλικά του γούστου μας στις καλύτερες τιμές. Με τη φαντασία μας, το χρόνο και τις δεξιότητες μας μπορούμε να φτιάξουμε όμορφες και ιδιαίτερες δικές μας μπομπονιέρες!

4Ας δούμε μερικά υλικά που θα χρειαστείτε αν αποφασίσατε να κάνετε τις δικές σας μπομπονιέρες. Τα υλικά χωρίζονται σε κύρια και δευτερεύοντα. Αρχικά θα δούμε μερικές επιλογές από τα βασικά υλικά για τις μπομπονιέρες και στη συνέχεια τα δευτερεύοντα.

Τα βασικά υλικά αποτελούν το κύριο μέρος της μπομπονιέρας. Αυτό μπορεί να είναι μία από τις παρακάτω επιλογές:
Πουγκιά, από διάφορα υλικά όπως ύφασμα, λινάτσα, σατέν, βελουτέ
Πουγκάκια, χειροποίητα διακοσμημένα
Βαζάκια, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
Μπουκαλάκια, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
Κουτάκια ξύλινα, χάρτινα, αλουμινίου ή από μπαμπού
Σπρέι μπουκαλάκια για άρωμα
Γλαστράκια

πουγκιά γάμου βάπτισης7Μερικά από τα δευτερεύοντα υλικά διακόσμησης που θα χρειαστείτε για ολοκληρώσετε τις μπομπονιέρες σας, εκτός από τα κουφέτα είναι:
Κορδέλες
Φιογκάκια με συρματάκι
• Σπάγκος
Κορδόνι
• Υφασμάτινα λουλουδάκια
Μανταλάκια
• Νήμα
• Τρέσες από δαντέλα
• Λινάτσα
Τρέσες από λινάτσα στολισμένες
Κουταλάκια
Κοχύλια

1Επιλέξτε τα υλικά που σας αρέσουν περισσότερο, σκεφτείτε όμορφους συνδυασμούς που έχετε στο μυαλό σας ή που έχετε δει κάπου αλλού και κάντε μια λίστα με όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε. Αν έχετε κάποιον δικό σας που πέρασε από την ίδια θέση, συμβουλευτείτε τον. Σίγουρα έχει κάτι να σας προτείνει ή να σας πει για κάποια παγίδα που συνάντησε.
Στη συνέχεια κάντε μια έρευνα αγοράς τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε καταστήματα, για να δείτε από κοντά τα υποψήφια υλικά σας και να σιγουρευτείτε ότι είναι έτσι όπως τα θέλετε.
Τέλος, κάντε τις αγορές σας και φτιάξτε μια λίστα με τα βήματα που θα ακολουθήσετε για την κατασκευή των μπομπονιέρων. Αφού μετρήσετε, κόψετε και φτιάξετε την πρώτη σωστή μπομπονιέρα, καλέστε αν θέλετε και τις φίλες σας για να σας βοηθήσουν και να περάσετε όμορφες δημιουργικές στιγμές.

μπομπονιέρες βαζάκιΑυτές και άλλες τόσες ιδέες από υλικά μπορείτε να επιλέξετε για να φτιάξετε τις δικές ξεχωριστές και ιδιαίτερες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης. Αυτές που θα σας δώσουν τη χαρά της δημιουργικότητας αλλά και της μοναδικότητας αφού θα έχετε βάλει φαντασία, χρόνο και εργασία για να είναι όλα όπως τα ονειρευτήκατε! Εμείς δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Υλικά γαι κατασκευή μπομπονιέρων

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *