Tips για την επιλογή του σωστού νυφικού

bride-845727_1280Η επιλογή του νυφικού φορέματος σε έναν γάμο αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο σημαντική επιλογή της νύφης για την ημέρα του γάμου αλλά ταυτόχρονα και την πιο δύσκολη. Πριν λοιπόν μοιράσετε μπομπονιέρες στους καλεσμένους σας, η επιλογή θα πρέπει να είναι σωστή αλλά και να εκφράζει την προσωπικότητά της νεόνυμφης. Αν και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, μια δεύτερη γνώμη πάντα όλοι την χρειάζονται.

Ακολουθούν πολύ απλά tips που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού και γιατί όχι ιδανικού νυφικού που θα βλέπετε στο μέλλον και θα είστε υπερήφανη για την επιλογή του.

1. Ξεχάστε προς το παρόν τις τάσεις, ακόμα και αν είστε ορκισμένη fashionista. Ένα από αυτά που σίγουρα θέλετε για την ημέρα του γάμου σας, είναι να κοιτάζετε στο μέλλον τις φωτογραφίες και να συνεχίσετε να είστε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί διαχρονικό.

Μπομπονιέρες Γάμου - Βάπτισης2. Μην κολλάτε πολύ στο χρώμα. Πολλές γυναίκες επιμένουν να φορούν κάτι σε λευκό χρώμα, ενώ και το πολύ ανοιχτό ζαχαρί είναι εξίσου όμορφο και μπορεί να τους ταιριάζει πολύ περισσότερο. Δοκιμάστε λοιπόν και αυτή την επιλογή, ψάξτε για άλλες εναλλακτικές γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα τελικά.

3. Επιλέξτε κάτι που να ταιριάζει στον χαρακτήρα σας ότι και αν σας λένε οι άλλοι. Το νυφικό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση οπότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που «φωνάζει» το όνομά σας.

4. Μην επιμένετε πριν δοκιμάσετε κάτι. Να είστε δεκτική και να αποφασίσετε ποιο στιλ σας ταιριάζει απόλυτα, αφού πρώτα θα έχετε φορέσει ορισμένα νυφικά. Έτσι θα δείτε τι όντως ταιριάζει με το στιλ αλλά και με το σώμα σας.

5. Μην αποκλείσετε το πέπλο. Δοκιμάστε το, όπως επίσης και κάποιο headpiece. Δείτε τα στον καθρέφτη και απορρίψτε τα μετά αν δεν σας αρέσουν καθόλου.

6. Κάντε μια πρώτη έρευνα μόνη σας. Όλοι σας αγαπούν και όλοι θέλουν να σας πουν τη γνώμη τους. Πριν όμως θα πρέπει να ακούσετε τον εαυτό σας. Ρίξτε λοιπόν μια πρώτη ματιά απερίσπαστη και στο επόμενο ραντεβού πάρτε μαζί σας τους δικούς σας ανθρώπους.

7. Σταματήστε να σκέφτεστε τα bridal παπούτσια. Όχι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ή μάλλον σχεδόν κανένας καθώς το καφέ και το μαύρο απαγορεύονται. Παρόλα αυτά αν είστε τολμηρή μπορείτε να φορέσετε παπούτσια σε ένα έντονο χρώμα. Επίσης μπορεί το νυφικό να είναι για μία βραδιά μόνο, τα παπούτσια όμως; Γιατί να μην τα φορέσετε ξανά και ξανά;

8. Δείτε το συνολικά από όλες τις πλευρές. Μπορεί ένα νυφικό να φαίνεται υπέροχο από μπροστά και να μη σας κολακεύει στο πίσω μέρος του, ή ακόμα και το αντίθετο. Στον γάμο σας όμως θα είστε εκτεθειμένη από παντού, οπότε να είστε σίγουρη ότι έχετε κάνει την ιδανική επιλογή.

9. Εμπνευστείτε από τα fashion icons. Στην ιστορία της μόδας έχουν υπάρξει πολλές όμορφες νύφες όλων των στιλ. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες τους και ενδεχομένως να ταυτιστείτε με κάποια από αυτές. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο για να βρείτε το κατάλληλο νυφικό, αλλά και για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας για την ημέρα του γάμου σας.

10. Πάνω από όλα, κάντε έρευνα. Πριν ξεκινήσετε το ψάξιμο δείτε τι υπάρχει στην αγορά. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο και θα ξέρετε σε ποιον Οίκο ή σχεδιαστή θα πρέπει να απευθυνθείτε για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει ευτυχισμένη.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *