Τα πάντα για τα βάζα

Τα πάντα για τα βάζαΗ εταιρεία “Smart Trade” δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική διάθεση γυάλινων συσκευασιών τροφίμων και ποτών την τελευταία δεκαετία.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Διαθέτουμε μια τεράστια και διαρκώς ανανεωμένη γκάμα από γυάλινα είδη συσκευασίας, έτσι ώστε να βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας καλύπτει.

Έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς. Ακόμα και αυτοί που έχουν χαμηλό προϋπολογισμό, μπορούν να βρουν μια τεράστια ποικιλία από γυάλινα βάζα και φιάλες, όλα ετοιμοπαράδοτα και σε ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ!!!

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα και για όσους χρειάζονται ακόμη και λίγα τεμάχια (π.χ. οικιακή χρήση, για να κάνουν τα δείγματα τους, κτλ).

Διαθέτουμε τεράστιο απόθεμα σε εμπόρευματα για να είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε αν πάσα στιγμή οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Βαρδάρη), ένα κεντρικό σημείο όπου υπάρχει δυνατότητα προσωρινής στάθμευσης του οχήματό σας, δίπλα σε αστικές συγκοινωνίες και προσβάσιμο από φορτηγά (για πελάτες χονδρικής).

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από ξεχωριστές φιάλες, πώματα και βάζα, γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι πιο εξεζητημένο και ιδιαίτερο.
Στην παρούσα σελίδα, που ανανεώνεται διαρκώς, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας, τις τιμές τους και μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών. Θα πάρετε ιδέες και θα δείτε όλους τους συνδυασμούς πωμάτων και κλεισιμάτων των δοχείων μας. Στην εταιρεία μας μπορούν να εξυπηρετηθούν:

  1.  Οινοποιεία, συσκευαστήρια και όσοι θέλουν να εμφιαλώσουν τσίπουρο, κρασί και λικέρ. Θα βρούνε φιάλες, νταμιτζάνες, διάφορους φελλούς και πώματα όλων των διαστάσεων
  2.  Αρωματοπωλεία: Μπουκαλάκια αρωμάτων με σπρέι, φιαλίδια με δοσομετρητές και μπουκαλάκια αιθέριων ελαίων.
  3.  Νοικοκυρές: Βάζα για τις σάλτσες τους, τα τουρσιά τους, τα γλυκά τους και φιάλες για τα λικέρ τους,αλουμινένια καπάκια για τα βάζα που ήδη έχουν.
  4.  Μελισσοκόμοι. Βάζα με τα καπάκια τους, του κιλού, του μισού κ.α., σταγονομετρητές
  5.  Συσκευαστήρια μπαχαρικών: Βαζάκια μπαχαρικών με μύλους και κόσκινα.
  6.  Παραγωγοί προϊόντων ομορφιάς: Βαζάκια γυάλινα και πλαστικά για κρέμες.
  7.  Συσκευαστήρια ελαιολάδου: Τεράστια γκάμα καινούριων και ιδιαίτερων φιαλών και πωμάτων για ελαιόλαδο.
  8.  Κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις): βαζάκια για κεράσματα, γλυκά, μέλι και φιάλες για προσκλητήρια,μπουκάλια τσίπουρο, κρασί, ρακί, κ.α.
Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest