Πως το άρωμα σου θα μυρίζει περισσότερο

perfume-bottle

Ένα βασικό πλεονέκτημα σε κάθε άρωμα είναι αναμφισβήτητα η διάρκεια του. Σας τυχαίνει να χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο άρωμα καθημερινά, αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ. Έχετε την αίσθηση πως μετά από λίγες ώρες ξεθωριάζει. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορείτε να κάνετε για να διαρκεί πολύ περισσότερο;

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές:

– Εφάρμοσε την κολόνια ή το άρωμα  σας λίγο μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι του σώματός σου παραμένουν ακόμα ανοιχτοί.

μπουκαλάκια για αρώματα

– Όσο πιο ενυδατωμένη είναι μια επιδερμίδα τόσο περισσότερο θα διαρκέσει και το άρωμα. Ένας συνηθισμένος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας είναι να τοποθετήσεις στα σημεία που θα ψεκάσεις την κολόνια – άρωμά σου λίγη βαζελίνη.

– Ψέκαζε το άρωμά σου από απόσταση 15 εκ. μακριά.

– Μην τρίβεις τα σημεία που ψεκάζεις το άρωμα σου αν θες να έχει περισσότερη διάρκεια. Και αν αναρωτιέσαι γιατί; Μα γιατί όταν τρίβεις το άρωμά σου διασπώνται τα μόριά του με αποτέλεσμα να μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του.

φιάλη αρωματοποιίας

– Προσπάθησε να ψεκάζεις το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως είναι για παράδειγμα στο λαιμό, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό του καρπού και πίσω από τα γόνατα.

– Σε μια μεγάλη ποσότητα βαμβακιού , ψέκασε λίγη ποσότητα από την κολόνια ή το άρωμά σου. Έπειτα, τοποθέτησέ το στην ντουλάπα σου πολύ κοντά στα ρούχα σου και άμεσα θα παρατηρήσεις πόσο θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις.

φιάλη αρωματοποιίας

– Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά!

Πηγή: www.queen.gr

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *