Στηρίζουμε την «Ημέρα Ανθεκτικότητας» στη Θεσσαλονίκη!

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 το e-shop vaza.gr πήρε μέρος ως ένας από τους χορηγούς στην εκδήλωση «Ημέρας Ανθεκτικότητας» του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έλαβε χώρα στον Κήπο της Άμμου της Νέας παραλίας, στο Resilience Cafe.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Γραφείο Ανθεκτικότητας της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής του Δήμου με αφορμή τη συμπλήρωση 39 ετών από τον σεισμό του 1978. Στόχος της ήταν η ενίσχυση του επιπέδου της ετοιμότητας και αντίδρασης των πολιτών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως οι σεισμοί.

IMG_2975
Η «Αστική Ανθεκτικότητα» είναι μια διεθνής πρωτοβουλία και ορίζεται ως η ικανότητα των πόλεων να αντέχουν, να προσαρμόζονται και να αναπτύσσονται, απέναντι σε ποικίλες χρόνιες πιέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται μεταξύ άλλων και οι περιβαλλοντικές πιέσεις.

IMG_2950
Στηρίζουμε την «Ημέρα Ανθεκτικότητας» και δείχνουμε την ευαισθητοποίησή μας στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης διαθέτοντας γυάλινα μπουκαλάκια με καπάκι στο κοινό. Το γυαλί είναι ένα επαναχρησιμοποιούμενο, ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και έχει ποικίλες χρήσης στην καθημερινότητα μας.

IMG_2963

Γι’ αυτό το λόγο το vaza.gr εμπλουτίζει συνεχώς την ποικιλία του με καινούρια γυάλινα βάζα και μπουκάλια. Φροντίζει πάντα να προσφέρει στους πελάτες του τις πιο νέες και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές συσκευασίας για τα προϊόντα τους!
Στο vaza.gr στηρίζουμε την πόλη μας και φροντίζουμε για το περιβάλλον!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *