Επιλέξτε σακούλες φιλικές στο περιβάλλον!

Οικολογικές σακούλεςΗ επιλογή από σακούλες και τσάντες δώρου διακρίνει και ξεχωρίζει την επιχείρηση και το προϊόν της. Είναι η τελική πινελιά ποιότητας, φροντίδας και εμφάνισης προς τον πελάτη. Είναι το τελευταίο στάδιο της πώλησης και της ολοκλήρωσης της εικόνας της επιχείρησης. Γι’ αυτό δεν πρέπει να την προσπερνάμε και να την θεωρούμε ασήμαντη.

Ο πελάτης δεν αγοράζει μόνο ένα προϊόν. Αγοράζει όλη την αγοραστική εμπειρία σ’ ένα κατάστημα, την υποδοχή, την ευγένεια, το χαμόγελο, την τάξη και την καθαριότητα, την ποιότητα και την τιμή ενός προϊόντος. Με την ολοκλήρωση της αγοράς του έρχεται το μοναδικό πράγμα που δεν έχει δει νωρίτερα, η σακούλα ή η τσάντα δώρου η οποία θα περιέχει την αγορά του. Είναι το κλείσιμο και η τελευταία εικόνα που παίρνει ο πελάτης μαζί του, οπότε πρέπει να είναι αντάξια της συνολικής εικόνας της επιχείρησης.

Σακούλα συσκευασίαςΟι ανακυκλώσιμες ύλες χρησιμοποιούνται ευρέως και οι σακούλες που φτιάχνονται από τέτοιες ύλες φυσικά προτιμούνται από τους εμπόρους που τις επιλέγουν στα καταστήματα τους. Έτσι αυξήθηκε πολύ η τάση να επιλέγονται οι σακούλες από ανακυκλώσιμα υλικά και να κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά. Επιτρέπουν στον άνθρωπο μέσα από την παραγωγική διαδικασία να τις επαναχρησιμοποιήσει γλιτώνοντας έτσι την περαιτέρω επιβάρυνση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία παραγωγής των σακουλών. Τα πλαστικά ανακυκλώσιμα υλικά ήρθαν για να δώσουν μια διέξοδο στη χρήση του πλαστικού.

Τσάντες δώρουΑς φροντίσουμε όλοι λοιπόν να επιλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πλαστικές σακούλες μόνο από ανακυκλώσιμες ύλες. Να τις επαναχρησιμοποιούμε και να μην τις πετάμε εύκολα στα σκουπίδια. Ακόμη και ένα τόσο μικρό προϊόν, μπορεί να κάνει τη διαφορά! Ο πλανήτης μας χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα όλων για να είναι ευεργετικός και όχι καταστροφικός απέναντι μας.

Σακούλα πλαστικοποιημένη για δώρα

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *