Φτιάξε το δικό σου lip gloss!

lipgloss
httpss://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en

Το καλοκαίρι πέρασε και λίγο πολύ όλες μας ψάξαμε τα νέα καλοκαιρινά χρώματα μακιγιάζ για να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές όλες τις ώρες της ημέρας. Οι εποχές όμως είναι δύσκολες για να έχουμε όλα αυτά που θέλουμε σε ποικιλία χρωμάτων. Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε όμορφα, χρωματιστά και λαμπερά lip gloss μόνες μας στο σπίτι εύκολα και γρήγορα!

lipgloss secrets
liwe-photos Photography

Θα χρειαστείτε:
– Σκιές ματιών ή ρουζ στα χρώματα που θέλετε για τα χείλη σας
– Βαζελίνη
Αιθέριο έλαιο π.χ καρύδα, λεβάντα, τριαντάφυλλο, αμύγδαλο  (ΠΡΟΣΟΧΗ! στην επιλογή ελαίου για τυχόν αλλεργίες. Πριν το αγοράσετε προς χρήση δοκιμάστε το στον καρπό σας και περιμένετε για παρενέργειες μερικά λεπτά. Αν όλα είναι εντάξει, τότε προχωρήστε στη χρήση του στα χείλη σας.)
Γυάλινο ή ακρυλικό βαζάκι αποθήκευσης με καπάκι
– Μπολ για την παρασκευή του προϊόντος

Σε ένα μπολ βάζετε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης π.χ μισή κουταλιά του γλυκού και προσθέτετε τη σκιά λίγη-λίγη ανακατεύοντας καλά μέχρι να φτάσει στην απόχρωση που θέλετε. Όσο προσθέτετε χρώμα γίνεται πιο έντονο, οπότε προσοχή στην ποσότητα του χρώματος σκιάς. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προσθέτετε 2 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που διαλέξατε και συνεχίζετε καλά το ανακάτεμα. Όταν είναι έτοιμο, το αδειάζετε στη συσκευασία αποθήκευσης με αεροστεγές καπάκι και είναι έτοιμο προς χρήση.

lipglossΤο χειροποίητο lip gloss είναι και ένα πολύ πρωτότυπο δώρο για τις φίλες μας. Επιλέγουμε το χρώμα και το άρωμα που ταιριάζει ή αρέσει στην κάθε μία, το συσκευάζουμε σε μια όμορφη γιορτινή συσκευασία και τις κάνουμε χαρούμενες!

Δοκιμάστε κι εσείς να κάνετε το δικό σας χειροποίητο lip gloss και δε θα ξαναγυρίσετε στα παλιά!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *