Καλοκαιρινές διακοπές: tips πακεταρίσματος για το νεσεσέρ σας

Πως να πακετάρετε με ασφάλεια καλλυντικά και σαμπουάν

Τα καλοκαιρινά ταξίδια και οι εκδρομές έχουν μπει ήδη στο πλάνο και εσείς ετοιμάζετε τη βαλίτσα των διακοπών. Πόσες φορές όμως σας απασχόλησε το γεγονός μήπως κάποιο από τα μπουκάλια των σαμπουάν ανοίξει μέσα στη βαλίτσα, μήπως τα καλλυντικά σας σπάσουν και αχρηστευτούν και μήπως χάσετε κάτι πολύτιμο; Με τις παρακάτω συμβουλές θα μπορείτε πλέον να είστε ήσυχοι πως θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο ταξίδι σας και με την καλύτερη δυνατή οργάνωση!

Ασφαλίστε τα μπουκάλια με τα σαμπουάν
Κόβοντας μερικά κομμάτια ζελατίνας περιτυλίγματος και τοποθετώντας τα κάτω από το πώμα των μπουκαλιών που θέλουμε να σφραγίσουμε, θα εμποδίσει οποιοδήποτε διαρροή.
Extra tip: Συγκεντρώστε όλα τα σαμπουάν και αφρόλουτρα σε ένα αδιάβροχο τσαντάκι ή νεσεσέρ έτσι ώστε να μπορείτε να το παίρνετε στο μπάνιο μαζί σας.

Προστατέψτε καλλυντικά στερεής μορφής
Για να μη φοβάστε εάν ή πούδρα και οι σκιές σας θα αποκτήσουν ρωγμές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, τοποθετήστε λίγο βαμβάκι κάτω από το καπάκι τους. Με τον τρόπο αυτό θα ελαχιστοποιηθούν οι κραδασμοί που θα δεχθούν.

 

Αποθηκεύστε τα κοσμήματα σας
Για να έχετε όλα τα σας τα κοσμήματα οργανωμένα σε aλλά παρ’ όλα αυτά να μη μπλέκονται, χωρίστε τα σε μικρά βαζάκια που μπορείτε να χωρέσετε παντού.

 

 

 

 

Αρωματάκι 
Είναι προφανές πως ακόμα και στις διακοπές μας θέλουμε να έχουμε μαζί μας το άρωμα μας. Για αυτόν το λόγο αυτό προτιμάμε μπουκαλάκια που λειτουργούν με εργονομικό γέμισμα, με δυνατότητα μεταφοράς τους αρώματος εύκολα και απευθείας από το μπουκάλι, χωρίς να υπάρχουν διαρροές.


Εργονομικές λύσεις
Εάν δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας ολόκληρο το μπουκάλι από το υγρό σας μεικ απ ή τις κρέμες σας, υπάρχει λύση. Γεμίστε μια θήκη φακών επαφής, εάν χρησιμοποιείτε σίγουρα θα διαθέτετε πολλές, με την ακριβή ποσότητα που θα χρειαστείτε. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε θήκες φακών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι τα μικρά βαζάκια που είναι ιδανικά για κρέμες.

Για να μην αφήσετε τίποτα πίσωΈνα σετ ταξιδίου με μπουκαλάκια κάτω των 100ml είναι απαραίτητο για κάθε γυναικείο, ανδρικό αλλά και οικογενειακό νεσεσέρ. Είναι ιδανικό τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εξορμήσεις, ακόμη και για το γυμναστήριο ή την εκδρομή του Σαββατοκύριακου! Ειδικά όμως αν ταξιδεύετε αεροπορικών και έχετε μαζί σας μόνο τη χειραποσκευή, ένα τέτοιο σετ είναι ιδανικό για να έχετε μαζί σας όλα τα καλλυντικά προϊόντα που θέλετε.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *