Μπομπονιέρες 2019 και πως να τις φτιάξετε μόνοι σας

D.I.Y. ιδέες για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης


Καθώς μια από τις πιο γλυκιές ημέρες της ζωής σας πλησιάζει, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μετράει! Είναι γεγονός πως στην οργάνωση τη δεξίωσης σας, είτε είναι γάμος είτε βάπτιση, οι μπομπονιέρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Έτσι, για να μείνει η ημέρα αυτή αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικούς μοντέρνους τρόπου για να πάτε τη δημιουργία των μπομπονιέρων σας ένα βήμα παραπάνω!

Κανείς δεν βάζει κανόνες για τη μορφή των μπομπονιέρων της δεξίωσης σας παρά μόνο εσείς! Γιατί λοιπόν, μαζί με τα κουφέτα, να μην προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα ενθύμιο που μπορούν μάλιστα να το χρησιμοποιήσουν και μετά τη μέρα του γάμου μας; Παρακάτω θα δείτε 10 πρωτότυπες και μοναδικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης.

1. Lip Balm
lip-balm_μπομπονιέρες_vazagrΦτιάξτε τα δικά σας balm χειλιών χωρίς χρώμα στις ειδικές θήκες για lip balm. Είναι σίγουρο πως οι καλεσμένοι σας, άντρες και γυναίκες, θα εκτιμήσουν δεόντως τέτοιου είδους μπομπονιέρες. Βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως να τα παρασκευάσετε εδώ.

 


2. Κερί

Το σημαντικό με τις μπομπονιέρες μπομπονιέρες_vazagr_κερίσας είναι να έχουν οι καλεσμένοι σας τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουν ευχάριστα. Επομένως, σε ποιόν δεν θα άρεσε ένα όμορφο βαζάκι με κερί; Το μόνο που χρειάζεστε για τις μπομπονιέρες αυτές είναι γυάλινα βαζάκια με το αλουμινιένιο καπάκι, αυτοκόλλητα τα οποία θα εκτυπώσετε με τη μορφοποίηση που επιθυμείτε ή θα τα υπογράψετε χειρόγραφα, φιτίλια και πλάκες κεριού που θα λιώσετε και θα χύσετε μέσα στα βαζάκια.

3. Τσάι – Βότανα
μπομπονιέρες_vazagr_τσαιΕίστε λάτρεις του τσαγιού; Τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μπομπονιέρες με βότανα! Τοποθετήστε τα βότανα της επιλογής σας σε μερικά αλουμινένια βαζάκια, τυπώστε τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα και προσφέρετε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκλεκτή κούπα τσαγιού επιλεγμένη από εσάς!
 

4. Bath Bomb
Χαρίστε στιγμές χαλάρωσης bath_bombs_μπομπονιέρες_vazagrστα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα παραστούν στον γάμο σας, προσθέτοντας bath bombs στις μπομπονιέρες σας! Μπορείτε είτε να φτιάξετε τις bath bombs μόνοι σας σε καλούπια με μερικά άλατα και αιθέρια έλαια και να τις τυλίξετε με διαφάνεια είτε να τις προμηθευθείτε έτοιμες για να γλιτώσετε χρόνο.

5. Ελαιόλαδο
μπομπονιέρες_vazagr_ελαιόλαδοΕάν παράγετε το δικό σας ελαιόλαδο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερα από το να το προσφέρετε σε μικρές μερίδες ως μπομπονιέρες! Με τον τρόπο αυτό θα γνωστοποιήσετε το προϊόν σας σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει αλλά και θα το χαρίσετε σε όσους ήδη το εκτιμάνε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι καλεσμένοι σας, ανεξαιρέτως, θα χρησιμοποιήσουν πολύ σύντομα αυτό το δώρο. Άλλωστε, είμαστε Έλληνες και το ελαιόλαδο βρίσκεται καθημερινά στη διατροφή μας, λίγο παραπάνω ποτέ δεν θα μας φανεί περιττό.

6. Αρωματικό πουγκάκι λεβάντας
Αποξηραμένη λεβάντα, μερικά μπομπονιέρες_vazagr_λεβάνταπουγκάκια και έχετε έτοιμο ένα αρωματικό ντουλάπας! Δέστε τα πουγκάκια σας μαζί με τα κουφέτα με λίγο σπάγκο και αφήστε τους αγαπημένους σας να επιλέξουν σε ποιο σημείο τους σπιτιού τους θα κρεμάσουν τις αρωματικές σας μπομπονιέρες.

7. Γλαστράκι
μπομπονιέρες_vazagr_γλαστράκιΈνα μικρό γλαστράκι πάντοτε αποτελεί ένα όμορφο διακοσμητικό χώρου που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σπίτι. Επιλέξτε μερικά φυτά που χρειάζονται λιγοστή φροντίδα, όπως κακτάκια, τοποθετήστε τα σε μικρά βαζάκια και δέστε μαζί τους τα κουφέτα σας με ένα σπάγκο. Έτσι τόσο απλά, οι μπομπονιέρες σας είναι έτοιμες!

 

 


8. Σαπουνάκια

Εάν σας αρέσει να καταπιάνεστε μπομπονιέρες_vazagr_σαπούνακιαμε κατασκευές και χειροτεχνίες, τα χειροποίητα σαπουνάκια θα είναι τα ιδανικά για τις μπομπονιέρες σας. Επιλέξτε να προσθέσετε στις μπάρες σαπουνιών τα αγαπημένα σας χρώματα έτσι ώστε να προσδώσετε μια πινελιά από τον δικό σας χαρακτήρα στο ενθύμιο αυτό. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να διακοσμούν τις μπάρες σαπουνιών στο μπάνιο τους μαζί με λίγα ποτ πουρί.

9. Αιθέρια έλαια
μπομπονιέρες_vazagr_έλαιαΤα αιθέρια έλαια έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες αλλά και πλήθος χρήσεων. Έτσι με το να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μπομπονιέρες με ένα μπουκαλάκι από αιθέριο έλαιο τους αφήνετε να επιλέξουν οι ίδιοι πως θα το χρησιμοποιήσουν.

 

10. Αρώματα
Αγαπάτε τα αρώματα; Μα και σε αρώματα_μπομπονιέρες_vazagrποιόν δεν αρέσουν! Χρησιμοποιήστε μπουκαλάκια μινιατούρες για να προσφέρετε αρώματα μαζί με τις μπομπονιέρες σας. Διαλέξτε από που θα προμηθευτείτε τα αρώματα σας και χωρίστε τα σε αντρικά και γυναικεία ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας. Δέστε μια λευκή ή ροζ κορδέλα στα μπουκαλάκια με τα γυναικεία αρώματα και μαύρη ή μπλε σε αυτά με τα αντρικά. Έτσι μπορείτε να διαμορφώσετε τις μπομπονιέρες σας αναλόγως αν τις προορίζετε για γάμο ή για βάπτιση.

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *