Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για οικονομικά δώρα

Πως να εκπλήξετε το άλλο σας μισό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

14 Φεβρουαρίου, η ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους και φυσικά η αφορμή για να δείξουμε έμπρακτα τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι αλήθεια λοιπόν, πως την ημέρα αυτή πολλοί θα αναζητήσουν ακριβά δώρα για να ευχαριστήσουν το ζευγάρι τους. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί οικονομικοί και παράλληλα ρομαντικοί τρόποι για να εκπλήξουμε το άλλο μας μισό.

Μπουκαλάκι ευχών
Γράψτε ένα μήνυμα αγάπης σε μπουκάλι και χαρίστε το στο αγαπημένο σας άτομο. Μπορεί να είναι ένα μικρό δώρο αλλά σίγουρα θα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και θα φέρει χαμόγελα σε όσους το παραλάβουν.

Σακουλάκι με ενθύμια
Σε ένα σακουλάκι κραφτ τοποθετήστε παλιά αντικείμενα που έχουν σημασία για τη σχέση σας. Για παράδειγμα: εισιτήρια κινηματογράφου, μια παλιά σημείωση σε post it, μια φωτογραφία σας κ.α. Αυτά τα μικρά αντικείμενα θα φέρουν στο μυαλό σας γλυκιές αναμνήσεις και σίγουρα θα δείξουν στο ταίρι σας πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσάς η κάθε στιγμή μαζί του.

Κουτί με χειροποίητα γλυκά
«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» δε λένε; Είναι αλήθεια! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα κουτάκι σε σχήμα καρδιάς που θα έχετε γεμίσει με χειροποίητα γλυκίσματα. Με τον τρόπο αυτό θα του δείξετε τον ενδιαφέρον σας αφού θα έχετε αφιερώσει χρόνο για να φτιάξετε μόνοι σας κάτι που θα τον/ την ευχαριστήσει.

Μπουκέτο με λουλούδια
Ένα μπουκέτο με λουλούδια είναι ένα “all time classic” δώρο που όλες οι γυναίκες λατρεύουν! Οι άντρες της παρέας μας λοιπόν, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την αξία του και να είναι σίγουροι πως με την κίνηση αυτή θα χαρίσουν ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο στα χείλη των γυναικών τους.

Σπιτικό δείπνο με στολισμό
Απλά πράγματα! Λίγα κεριά, δύο ποτήρια κρασί και μερικά ροδοπέταλα στο τραπέζι. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να φτιάξετε την τέλεια νύχτα Αγίου Βαλεντίνου. Ούτως ή άλλως σημασία έχει να περάσετε αυτή τη μέρα μαζί!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *