Διακόσμηση Βάπτισης

Πως να διακοσμήσετε μόνοι σας τη βάπτιση του παιδιού σας

Καθώς η ημερομηνία της βάπτισης του παιδιού σας πλησιάζει, αρχίζει και η αναζήτηση για τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης! Με λίγα, απλά υλικά και μπόλικο μεράκι μπορείτε να μετατρέψετε το μυστήριο της βάπτισης σε μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Θέλετε να μάθετε πως; Διαβάστε τις ιδέες που δίνει το vaza.gr παρακάτω.

Για τις ευχές

Μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για να αφήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις ευχές τους προς το παιδάκι που βαπτίζεται είναι να τις τοποθετούν μέσα σε «πλεούμενα» μπουκαλάκια. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι μπουκαλάκια με φελλό, ένα μεγάλο δοχείο το οποίο θα γεμίσετε με νερό ή και διακοσμητικά της επιλογής σας, και μερικά χαρτάκια για ευχές! Σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν και εσείς θα μπορέσετε μετά να μετατρέψετε τα μπουκαλάκια αυτά σε μοναδικές διακοσμητικές λεπτομέρειες για το σπίτι σας.

Για τις μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες δεν είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της βάπτισης αλλά και το ενθύμιο που θα πάρουν οι αγαπημένοι σας μαζί τους, φεύγοντας. Για τον λόγο αυτό, οι μπομπονιέρες αποτελούν πάντοτε ένα πολύ σημαντικό μέρος της οργάνωσης της βάπτισης και θέλουμε να είναι μοναδικές. Μια πολύ δημιουργική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μικρά γυάλινα βάζα, με μεγάλο στόμιο και να τα γεμίσετε με κερί. Έπειτα, με λίγη κορδέλα σπάγκο, τούλι και κουφέτα θα φτιάξετε τις μπομπονιέρες των ονείρων σας που ο κάθε καλεσμένος θα θέλει να τις στολίσει στο σπίτι του!

Για το κέρασμα

Στην είσοδο της εκκλησίας, όπου θα δίνονται και οι μπομπονιέρες, θα μπορούσατε να προσθέσετε και μερικά ακόμα κεράσματα για να δροσίσετε και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας! Για ένα δροσιστικό ρόφημα, όπως είναι μια λεμονάδα ή απλά νερό με λίγα φρούτα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη γυάλα με βρυσάκι. Ακόμα, με μερικά πολύ απλά υλικά, όπως λεμόνια και άνθη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή διακόσμηση στο τραπέζι σας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *