D.I.Y. Μπομπονιέρες Γάμου

Iδέες για Χειροποίητες Μπομπονιέρες Γάμου

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής των ερωτευμένων ζευγαριών πλησιάζει και μαζί της ξεκινάνε και οι ετοιμασίες της δεξίωσης του γάμου! Ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία της δεξίωσης είναι οι μπομπονιέρες, οι οποίες θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν το ζευγάρι. Τι καλύτερο από το να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες! Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για να παρασκευάσετε και να διακοσμήσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας, κάνοντας τες να ξεχωρίζουν.

Βαζάκια

Μια πολύ απλή και όμορφη λύση είναι να δημιουργήσετε μπομπονιέρες σε βαζάκια. Διαλέξτε διαφόρων ειδών βάζα μικρού μεγέθους, για να βάλετε τα κουφέτα σας, και διακοσμήστε τα με λίγη κορδέλα ή δαντέλα. Στο vaza.gr μπορείτε να βρείτε βαζάκια όλων των ειδών και να τα συνδυάσετε με τα καπάκια της επιλογής σας. Μια πολύ πρωτότυπη και κομψή ιδέα είναι οι γυάλινοι σωλήνες με φελλό, οι οποίοι χωρούν τα κουφέτα σας!

Κουτάκια

Τα κουφέτα σε μικρά κουτάκια είναι ένας κλασικός και πολυαγαπημένος τρόπος για να φτιάξετε τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Προσθέτοντας μικρές, διακοσμητικές λεπτομέρειες θα δώσετε στα κουτάκια αυτά το προσωπικό σας στιλ και θα τα κάνετε να ξεχωρίζουν.

Πουγκάκια

Ένας ακόμα ξεχωριστός τρόπος να δημιουργήσετε τις μπομπονιέρες σας είναι να χρησιμοποιήσετε πουγκάκια. Βρείτε εδώ πλήθος από πουγκάκια, με σχέδια ή χωρίς, και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς και στον χαρακτήρα της δεξίωσής σας. Μια όμορφη ιδέα είναι τα πουγκιά που στέκονται σταθερά, μιας που μεταξύ άλλων αποτελούν και διακοσμητικό στοιχείο στη δεξίωσή σας! Γεμίστε τα πουγκάκια σας με τούλι και κουφέτα και διακοσμήστε τα με κορδέλες και είναι έτοιμα να τα δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διακοσμητικά χώρου

Τι είναι πιο όμορφο από το να κάνετε ένα μικρό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ως αντάλλαγμα που σας τίμησαν στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας; Προσφέρετε στους καλεσμένους του γάμου σας ένα ενθύμιο που θα μπορούν να κρατήσουν για καιρό. Στο vaza.gr θα βρείτε μοναδικά διακοσμητικά τρίκυκλα σε μινιατούρα για να φτιάξετε τις δικές σας, ξεχωριστές μπομπονιέρες.

Αρωματάκι

Πρωτοτυπήστε με ένα μικρό μπουκαλάκι αρώματος. Με τον τρόπο αυτό θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα τους κάνετε ένα μικρό αλλά ξεχωριστό δώρο! Χωρίστε τις μπομπονιέρες σε δύο διαφορετικά καλαθάκια, ένα με τα γυναικεία αρώματα και ένα με τα αντρικά, και κάντε τη διαφορά!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *