D.I.Y. Πασχαλινή Διακόσμηση

Πρωτότυπες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση!

Οι ημέρες του εορτασμού του Πάσχα πλησιάζουν, και μαζί τους ξεκινάει και η αναζήτηση ιδεών για την πασχαλινή διακόσμηση. Μιας και το Πάσχα είναι ανοιξιάτικη γιορτή, μπορούμε να συνδυάσουμε τα ανοιξιάτικα με τα εθιμοτυπικά στοιχεία, προσθέτοντας έτσι μοναδικές διακοσμητικές  δημιουργίες στο σπίτι μας. Παρακάτω θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον χώρο σας.

Γυάλες με πασχαλινά αυγά
Το κύριο και πιο γνωστό έθιμο για τον εορτασμό του Πάσχα είναι το βάψιμο των αυγών. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει απαραίτητα και φέτος να βάψετε τα αυγά σας κόκκινα. Διαλέξτε ένα ανοιξιάτικο χρώμα που σας αρέσει ή ταιριάζει στον χώρο σας και διακοσμήστε τα αυγά σας μέσα σε επιτραπέζιες γυάλες με λίγο διακοσμητικό χόρτο. Η ιδέα αυτή δεν είναι μόνο πρακτική αλλά μετατρέπει και τα βαμμένα σας αυγά σε διακοσμητικό αντικείμενο!

Βάζα με λουλούδια Τα λουλούδια ήταν, είναι και θα είναι μοναδικός τρόπος διακόσμησης τόσο του σπιτιού, όσο και των επαγγελματικών χώρων. Γεμίζοντας μερικά βαζάκια με λίγο νερό, ανοιξιάτικα λουλούδια και προσθέτοντας όποια διακοσμητική λεπτομέρεια επιθυμείτε, θα δώσετε μια ευχάριστη διάθεση στον χώρο σας.

Διακοσμητικά υφάσματα τραπεζαρίας
Προσθέστε μια νότα ζεστασιάς στην τραπεζαρία σας διακοσμώντας την με πασχαλινά υφάσματα στο τραπέζι ή τις καρέκλες. Τα διακοσμητικά υλικά και τα υφάσματα που θα βρείτε στο vaza.gr αποτελούν ένα απλό και εύκολο τρόπο να μετατρέψετε κάτι συνηθισμένο σε κάτι πολύ εντυπωσιακό.

Βάζα με πασχαλινά σοκολατάκια
Τα σοκολατένια αυγά και λαγουδάκια είναι η αγαπημένη πασχαλινή λιχουδιά των μικρών μας φίλων, και όχι μόνο! Τοποθετήστε τα σε βάζα που έχετε διακοσμήσει με πολύχρωμα ανοιξιάτικα σχέδια και στολίστε την κουζίνα ή τον πάγκο σας. Επιπλέον, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, οι νονές και οι νονοί αναζητούν τα καλύτερα δώρα για να χαρίσουν στα βαφτιστήρια τους. Τα βαζάκια αυτά, λοιπόν, μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη ιδέα για να εντυπωσιάσετε αυτούς που θα τα δωρίσετε.

Πασχαλινά καλαθάκια
Τα πασχαλινά καλαθάκια, εμπνευσμένα από το κυνήγι των κρυμμένων αυγών, αποτελούν μια κλασική και παράλληλα εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης. Στολίστε μερικά καλαθάκια με διακοσμητικό χόρτο ή χαρτί γκοφρέ και μερικά αυγά ή τσουρέκι και τοποθετήστε τα στο τραπέζι σας. Μπορείτε ακόμα να χαρίσετε και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, άλλωστε ποιος δεν εκτιμάει τα χειροποίητα δώρα;

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *