9η Έκθεση & Διημερίδα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

20 – 21 Ιανουαρίου 2018
Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Αθήνα

Η SmartTrade εξειδικεύεται πλέον και στη φαρμακοποιία! Συμμετείχαμε στην Έκθεση & Διημερίδα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας για να παρουσιάσουμε την μεγάλη μας ποικιλία σε συσκευασίες και εξοπλισμό για φαρμακευτική χρήση.

Στο περίπτερό μας οι επισκέπτες μας είχαν τη δυνατότητα να βρουν συσκευασίες φαρμακευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων, βαζάκια για κρέμες και χάπια, φαρμακευτικά φιαλίδια, συσκευασίες ομοιοπαθητικών, airless, σύριγγες, χωνιά, δοσομετρητές, σταγονόμετρα, αντλίες ψεκασμού για διάφορες χρήσεις και άλλα.

Φαρμακοποιοί, ιατροί και επαγγελματίες του χώρου μας παρουσίασαν τις ανάγκες τους για τα φαρμακεία ή τα ιατρεία τους και δέχτηκαν τις προτάσεις μας για ποιοτικές συσκευασίες οι οποίες αναδεικνύουν χειροποίητες κρέμες και σκευάσματα.

Η συσκευασία ενός προϊόντος αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για ένα φαρμακείο. Στο vaza.gr συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας να ξεχωρίσετε! Όπου και να βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψετε όλα μας τα προϊόντα.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Έκθεσης & Διημερίδας Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους επισκέπτες μας!

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *