Ιδέες θεματολογίας και διακόσμησης για τον γάμο σας!

Ιδέες για να διακοσμήσετε τον γάμο σας!

Τα ζευγάρια γίνονται όλο και πιο δημιουργικά με τις γαμήλιες διακοσμήσεις τους, προκειμένου να οργανώσουν μια γαμήλια δεξίωση που είναι προσωπική, μοναδική και αξέχαστη. Πριν αποφασίσετε για το είδος της διακόσμησης που θέλετε, θα χρειαστεί να καθορίσετε ένα θέμα ή ένα χρώμα για το γάμο σας.

Είτε επιλέξετε έναν καλοκαιρινό γάμο, ένα χειμωνιάτικο θέμα, είτε vintage στολισμό μπορείτε να βρείτε στην αγορά διακοσμητικά υλικά που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στολισμό που επιθυμείτε.

Η έκταση της διακόσμησης του γάμου σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το budget που διαθέτετε. Εάν έχετε μικρό προϋπολογισμό, ίσως είναι καλό να επιλέξετε ένα είδος διακόσμησης, όπως τα κεντρικά διακοσμητικά των τραπεζιών, και να βεβαιωθείτε ότι αυτά δημιουργούν εντύπωση, αντί να ξοδεύετε χρήματα σε πολλά μικρότερα διακοσμητικά που μπορεί να χαθούν στον χώρο σας.

Το στυλ του χώρου του γάμου σας θα επηρεάσει επίσης το στολισμό σας. Εάν ενοικιάζετε ένα περίτεχνα διακοσμημένο χώρο, επιλέξτε λιτά διακοσμητικά, ενώ εάν χρησιμοποιείτε μια απλή αίθουσα εκδηλώσεων, χρησιμοποιήστε πιο περίτεχνα είδη.

Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία του γάμου σας να ενσωματωθούν στο στολισμό σας:

  • Γαμήλια λουλούδια
  • Κεντρικό Τραπέζι
  • Μπομπονιέρες
  • Γαμήλια τούρτα
  • Τραπεζομάντιλα, συμπεριλαμβανομένων πετσετών και δαχτυλιδιών
  • Έπιπλα και καρέκλες
  • Τοποθέτηση ονομάτων και σημάτων

Μπορείτε να συνδέσετε όλα αυτά τα στοιχεία μαζί χρησιμοποιώντας ένα σταθερό χρώμα ή υλικό. Ένας τρόπος για να επιτύχετε ενιαία εμφάνιση είναι να χρησιμοποιήσετε την ίδια κορδέλα σε όλα αυτά τα προαναφερθέντα στοιχεία.

Mερικές ιδέες για τον στολισμό σας

Τα κεριά είναι το σήμα κατατεθέν στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης. Οι τρόποι για να τα εντάξετε στο δικό σας γάμο είναι πολλοί και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε θέμα.

Συνήθως, τα κεριά κοσμούν τόσο τα τραπέζια των καλεσμένων, όσο και τον χώρο γενικότερα.

 Επιπροσθέτως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια όμορφη καράφα ή γυάλα με βρυσάκι για να κεράσετε τους καλεσμένους σας λικέρ, κρασί ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Συνδιαστικά, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε στα τραπέζια των καλεσμένων φοντανιέρες με κουφέτα.

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *